sta radite sad?
Stranica 13 / 40. • Share
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: sta radite sad?
eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Meni je posebn gust voce u noci ...pizda je napisao/la:eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
ja mislim da u to ne ide kokosove mlijeko... barem mi se cini da nije bilo u onome sto sam ja jela.... bilo je kokosovo brasnoDudette je napisao/la:Iskreno, taj recept nisam probala raditi. Ne volim teska vrhnja a i kokosovo mlijeko mi je masno i tesko. Ti bi kod sebe mogla pronaci fino lagano vrhnje. Ako ne, onda pomijesaj kako pise u receptu. Sorry sto nisam bas od neke pomoci.Cat_ je napisao/la:Dudette, ti si svetski putnik, pa mozda i ti znas.
Gledala sam Fargo i neka scena cija je tema Coconut Cream Pie i meni se to vec neko vreme strashno jede. Nasla sam na netu par recepata, ali svuda u kremu ide „half and half“. Pronasla sam da je to zapravo mesavina mleka i slatkog vrhnja. Je l moze samo vrnje umesto toga? Ili da probam sama da pomesam vrhnje i mleko? Ima li kod nas nesto slicno tome?
sarita- Broj postova : 917
joj ja sam sinoc pravila sa slagom... mmmmmm, maline crvene ostavila prvo malo u seceru da odstoje i onda dodala slag... odlicno je bilo. pizdo sta si ti stavio u svoju salatumaledetta primavera je napisao/la:Meni je posebn gust voce u noci ...pizda je napisao/la:eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
maledetta primavera je napisao/la:Meni je posebn gust voce u noci ...pizda je napisao/la:eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
i sjaj u travi...
pizda- Murderator
Hm...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Meni je posebn gust voce u noci ...pizda je napisao/la:eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
i sjaj u travi...
Hoces. I nesto reci? Ne kuzim
maledetta primavera je napisao/la:Hm...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Meni je posebn gust voce u noci ...pizda je napisao/la:eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
i sjaj u travi...
nista nego me asociralo na naslove pjesme...
pizda- Murderator
Ah, da... Da.... A sinoc je billo padaju zvijezde...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Hm...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Meni je posebn gust voce u noci ...
i sjaj u travi...
maledetta primavera je napisao/la:Ah, da... Da.... A sinoc je billo padaju zvijezde...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Hm...pizda je napisao/la:
i sjaj u travi...
a prije toga rainbow...
pizda- Murderator
Previse fenomena u 2 dana,... Signs?pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ah, da... Da.... A sinoc je billo padaju zvijezde...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Hm...
a prije toga rainbow...
pizda je napisao/la:eto ja se istusirao i napravio si vocnu salatu od voca...
Od limun voca?
Gost- Gost
@Sarita, Dudica (je l moze ovako? vidis da smo svi u „umanjenicama“ ), hvala!
Probacu prvo neki jednostavniji recept sa laksom verzijom vrhnja, pa cemo videti.
I da, obozavam Pina Coladu.
I opet mi je ona zarazna pesma u glavi...If you like Pina Colada and getting caught in rain...jaoj
Mleko od kokosa koristim i za piletinu sa curry-jem i rizom.
Inace, ti americki recepti su mnogo sladji, nego evropski. Smanjicu kolicinu secera za svaki slucaj.
Sad kuci, pa u krevet. Dusa mi spava.
Posle ce biti „all night long“, ali ne mogu izdrzati. Imam utisak da bih sad na podu mogla zaspati.
Probacu prvo neki jednostavniji recept sa laksom verzijom vrhnja, pa cemo videti.
I da, obozavam Pina Coladu.
I opet mi je ona zarazna pesma u glavi...If you like Pina Colada and getting caught in rain...jaoj
Mleko od kokosa koristim i za piletinu sa curry-jem i rizom.
Inace, ti americki recepti su mnogo sladji, nego evropski. Smanjicu kolicinu secera za svaki slucaj.
Sad kuci, pa u krevet. Dusa mi spava.
Posle ce biti „all night long“, ali ne mogu izdrzati. Imam utisak da bih sad na podu mogla zaspati.
Cat_- Broj postova : 865
Dudette je napisao/la:Lijepo si uprizorila ovaj haiku trenutak. Toliko da sam se uzivjela i uzivala.Lena je napisao/la:Pijem kavu i uživam u miru i tišini....
sunce lijepo izlazi i ne čeka....
haiku ljublju.....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Sad ću se ja pohvaliti kako sam radi problema na poslu skinula 6 kg i linja je fakat opet top....i sliku ću stavit, kad me uhvati inspiracija
Egoistična Lena
Egoistična Lena
evo predivna muzika za vjezbanje kod kuce - zumba na turski nacin
sarita je napisao/la:evo predivna muzika za vjezbanje kod kuce - zumba na turski nacin
Zumba je ok....ja se mislim aktivirat opet sad kad malo padnu vrućine....teretana je meni ok...idem kad me volja, koliko mevolja...a blizu....valjda ću ponovo krenuti....
Ples baš volim...vidiš...ima neki studio blizu...mogla bi vidit šta imaju....hmhm
Zadnja promjena: Lena; 24.08.20 18:51; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : .)
sarita je napisao/la:evo predivna muzika za vjezbanje kod kuce - zumba na turski nacin
Dodji ti na Floridu imat cesh dzabe shkolu tenisa..Samo ima jedan problem..Kad ti budem pokazivao slajz ..bekend ili forhend moram ti stati iza dupeta pa bi ti mozda bilo neugodno..A mjuza ti je ..boze me sachuvaj..pa zar vi Hosovci iz Dervente nemate neku bolju glazbu ...recimo buzuki ili sirtaki ...to je ionako postojalo prije dok su turci zivjeli po pecinama ..Shta turske serije naprave od normalnih zena..imo sam ja sestru kod mene pa pochne prichati o tim serijama...samo je jednom isprichala onda je dobila jezikovu juhitzu i vishe joj ne pada napamet da bilo shto spomene o turcima..boze dragi boze,,evo vec pola sata klimam glavom ..pogodi kojom:)
Gost- Gost
Ja ne čitam.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
O tome i govorim. Ali samo se zajebavam , sta ti je. Ne bi svoju sliku okacila ovdje ni pod razno.
Salila sam se....
U principu mi je zao citati sve ovo sto citam, vjeruj mi ...
ja sam vec otupio. U tome se slazem sa Tomicom...
besposlenpop- Broj postova : 5769
Nejdem ni u dnevne.Dudette je napisao/la:Uzivaj na morskome plavom zalu, ali se odmaraj odgovorno i s distancom.besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...
Ne divljaj po barovima i nocnim clubovima (onima koji rade po skrivecki).
Brač.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...
Istra ili Kvarner, kod nas je corona free a sve ostalo nije...
Gde nabaviš taj španjolski "nj"?Dudette je napisao/la:S kokosovim mlijekom radim jedino Piña Coladu...
Vidim, Mataković se udomaćijo.pizda je napisao/la:... i napravio si vocnu salatu od voca...
vidim, bolujes i daljebesposlenpop je napisao/la:Brač.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Perem, čistim, spremam se u apotecu i namore ...
Istra ili Kvarner, kod nas je corona free a sve ostalo nije...
Show- Broj postova : 34
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Stranica 13 / 40.