sta radite sad?
Stranica 23 / 40. • Share
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: sta radite sad?
Trebalobi otvorit kladionicu kak bu mu glasil sljedeći nick.RobinUd je napisao/la:Poznata taktika onih, koji nemaju smisla za humor, koji nemaju smisla za napisati nesto pametno.... ili bar zanimljivo.pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Onda pokusaju pisati provokativno, ne pazeci pri tome, gdje je granica (dobrog) ukusa.
Iako je baniranje nelijep zahvat, neki puta nema drugog izlaza.
Ne vjerujem da ce nekome nedostajati.
Ja se kladim na nekakav nick (opet) iz roda glodavaca.besposlenpop je napisao/la:Trebalobi otvorit kladionicu kak bu mu glasil sljedeći nick.RobinUd je napisao/la:Poznata taktika onih, koji nemaju smisla za humor, koji nemaju smisla za napisati nesto pametno.... ili bar zanimljivo.pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
Onda pokusaju pisati provokativno, ne pazeci pri tome, gdje je granica (dobrog) ukusa.
RobinUd- Broj postova : 852
Mickey ...?RobinUd je napisao/la:Ja se kladim na nekakav nick (opet) iz roda glodavaca.besposlenpop je napisao/la:Trebalobi otvorit kladionicu kak bu mu glasil sljedeći nick.RobinUd je napisao/la:Poznata taktika onih, koji nemaju smisla za humor, koji nemaju smisla za napisati nesto pametno.... ili bar zanimljivo.pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
besposlenpop- Broj postova : 5769
Ne znam da li i sto je manje stetno - kad se netko virtualno 'ispuca' ili kad tlaci svoju neposrednu RL okolinu. Velika je vjerojatnost da taj koji se ispucava virtualno ima i ozbiljan RL problem. Da se ta spodoba u RL ponasa tako kako se izivljavala ovdje, brzo bi zavrsila tamo gdje joj je i mjesto. Na zatvorenom odjelu.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:To si ti napravijo za dobrobit sire zajednice. Podrzavam!pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
je, nek sira zajednica to zapamti kako me ne bi pitali za godinu - dvije...
Meni ovo ipak vise lici na programiranog trolla. Taj me je na muzickoj temi na net.hr-u nazivao titowim kopiletom...
Gost- Gost
Poprave romanticno. Prolazis cesticom u cvajziceru dok ti nozdrve draska miris stajskog gnoja...besposlenpop je napisao/la:Toje auto za vožnju po provicijskim cestama, a ne za otić u dućan il kafić iza ćoška.Dudette je napisao/la:Cvajziceri su bas ono, statusni, i falusni simbol.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Inace, mene vise ovakav tip auta asocira na Schwanzverlängerung...
sportski automobili su mi kicasti, seljacki nekako. Vjerojatno zato jer su ih kod nas uvijek imale neke seljacine koje bi po cijele dane paradirale kroz grad sa obaveznom muzikom do daske...
Vilozofija razlikuje seljačine od šmekera, a ne pleh.
Gost- Gost
Tja, usmrdi ti gnojnica i zatvoritu kabinu.Dudette je napisao/la:Poprave romanticno. Prolazis cesticom u cvajziceru dok ti nozdrve draska miris stajskog gnoja...besposlenpop je napisao/la:Toje auto za vožnju po provicijskim cestama, a ne za otić u dućan il kafić iza ćoška.Dudette je napisao/la:Cvajziceri su bas ono, statusni, i falusni simbol.pizda je napisao/la:
sportski automobili su mi kicasti, seljacki nekako. Vjerojatno zato jer su ih kod nas uvijek imale neke seljacine koje bi po cijele dane paradirale kroz grad sa obaveznom muzikom do daske...
Sjećaš se nekad prolaza kroz Ivanju Reku?
Osobno, ne bi nikad kupil auto bez krova, al kužim ljude koji u tom uživaju ... to je ko Harley na 4 kotača.
Znas li zasto Kinezi i Japanci imaju onakve oci.... uske ??sarita je napisao/la:jedem neki slatkis od rize
Pretezno se hrane rizom
Riza zatvara probavni sustav.
Pa se od malih nogu napinju, kad sjede na zahodu.
I od napinjanja im onakve oci....
RobinUd- Broj postova : 852
Gorko patim!
Auto stize tek u ponedeljak.
Cat_- Broj postova : 865
Ma što bi pamtili kad već znaju da ću se aplska štetočina sjetiti i dana i sata. Gluho bilopizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:To si ti napravijo za dobrobit sire zajednice. Podrzavam!pizda je napisao/la:trenutno baniram Stakorcinu, ustvari jesam. Covjek se ocito nije dosao zajebavati a kamo li pisati vec spamati i lijeciti ludilo. Da je jedini mozda bi posluzio ko iznimka ali previse ludih ima zadnje vrijeme...
je, nek sira zajednica to zapamti kako me ne bi pitali za godinu - dvije...
nemam vise nita.. ni kjun ni kjila... nit druga, nit drugaricu... rado cu se svadjat dok me director ne banira... i negativna je paznja, paznja... tako sam jaaadna, smrc...
Gost- Gost
e, nisam znala da na isti mail mozes regat pun penis nickova... ili su to moe superpowers?
Gost- Gost
Ne pomaže ni riža ...Cat_ je napisao/la:Gorko patim!
E nije vel'ka maca je napisao/la:Toooooliko mi je docadnooo, da ste i vi zanimljivi
RobinUd je napisao/la:Znas li zasto Kinezi i Japanci imaju onakve oci.... uske ??sarita je napisao/la:jedem neki slatkis od rize
Pretezno se hrane rizom
Riza zatvara probavni sustav.
Pa se od malih nogu napinju, kad sjede na zahodu.
I od napinjanja im onakve oci....
teorija ti je stvarno za razmatranje i ozbiljnu expertizu...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Cat_ je napisao/la:Gorko patim!
glavno da stize, dotle mos na biciklu pa lagano oko Beca...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Sjecam...besposlenpop je napisao/la:Tja, usmrdi ti gnojnica i zatvoritu kabinu.Dudette je napisao/la:Poprave romanticno. Prolazis cesticom u cvajziceru dok ti nozdrve draska miris stajskog gnoja...besposlenpop je napisao/la:Toje auto za vožnju po provicijskim cestama, a ne za otić u dućan il kafić iza ćoška.Dudette je napisao/la:
Cvajziceri su bas ono, statusni, i falusni simbol.
Sjećaš se nekad prolaza kroz Ivanju Reku?
Osobno, ne bi nikad kupil auto bez krova, al kužim ljude koji u tom uživaju ... to je ko Harley na 4 kotača.
Ja bih kupila cvajzicera kao drugi auto kad bih imala onu ladanjsku kucu sa 'zamisljenih sjecanja'...
Gost- Gost
To je sutra!Cat_ je napisao/la:Gorko patim!
Accentuate the positive, eliminate the negative...
Gost- Gost
pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Gorko patim!
glavno da stize, dotle mos na biciklu pa lagano oko Beca...
I jesam. Juce smo napravili turu po gradu. Od nas, pa kroz deveti, osmi i sedmi bezirk malim, prekrasnim senovitim ulicama, divne arhitekture, pa preko meni drage Neubaugasse sa njenim autenticnim radnjicama, buticima mladih dizajnera, kaficima i restoranima do Siebensterngasse i Weinschenke gde smo rucali. Odatle do Mariahilfestr. pa dole na Ring, koji mnogo volim, pa uzbrdo kuci. Tu je vec malo bilo puf-puf, pant-pant. Moram cesce voziti bicikl. Uzbrudo zapinjem...
Danas smo isli i na kupanje.
Posle me je mail iz skole preplasio...
Dudette je napisao/la:To je sutra!Cat_ je napisao/la:Gorko patim!
Auto kasni, ali zato kuhinja dolazi ranije, krajem oktobra, a ne u novembru.
Lako cemo je se otarasiti. Samo u Willhaben damo oglas da poklanjamo kuhinju sa svom pratecom masinerijom (masina za pranje sudja, sporet, frizider, zamrzivac), ali da je sami skinu i transportuju i vec ce se javiti neko iz Madjarske. Za dva sata je kuhinja razmontirana i napolju. Tako svi rade.
A onda ide tezi deo. Nove plocice, zidovi, a mora doci i elektricar.
Nismo uzeli side by side frizider, jer je svaki dublji neko kuhinjski elementi, a to mi se ne svidja.
Uzeli smo istu velicinu kao side by side, tj. visinu, ali su integrirani u kuhinjske elemente i razdvojeni.
Da se odmorim od igranja tetrisa sa hranom.
To ja onako za sebe pisem...
Ne obaziri se.
Auto je sutra vas!Cat_ je napisao/la:Dudette je napisao/la:To je sutra!Cat_ je napisao/la:Gorko patim!
Auto kasni, ali zato kuhinja dolazi ranije, krajem oktobra, a ne u novembru.
Lako cemo je se otarasiti. Samo u Willhaben damo oglas da poklanjamo kuhinju sa svom pratecom masinerijom (masina za pranje sudja, sporet, frizider, zamrzivac), ali da je sami skinu i transportuju i vec ce se javiti neko iz Madjarske. Za dva sata je kuhinja razmontirana i napolju. Tako svi rade.
A onda ide tezi deo. Nove plocice, zidovi, a mora doci i elektricar.
Nismo uzeli side by side frizider, jer je svaki dublji neko kuhinjski elementi, a to mi se ne svidja.
Uzeli smo istu velicinu kao side by side, tj. visinu, ali su integrirani u kuhinjske elemente i razdvojeni.
Da se odmorim od igranja tetrisa sa hranom.
To ja onako za sebe pisem...
Ne obaziri se.
Ako budete imali dobrog majstora za plocice, struju i zidove, montaza kuhinje ide brzo.
Jedino Sub Zero i Fisher & Paykel fridgevi su dubine 60 cm i odlicnog dizajna koji se lako uklapa u svaku kuhinju. Kako je nabavka istih bila vise nego komplicirana, i ja sam se odlucila za ugradjeni.
Super vijest da kuhinja dolazi ranije. Veselim se za tebe!
Gost- Gost
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Stranica 23 / 40.