sta radite sad?
Stranica 31 / 40. • Share
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: sta radite sad?
Bez textila.maledetta primavera je napisao/la:Cek cek citam dvaputpizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Cestitaj mu i od mene molim te, nemam fejs vise.sarita je napisao/la:
hvala
***** Sretan ti rodjendan!!!!!
aj vrati se na fejs, fale tvoje hot fotke...
Kakve hot fotke???
...
maledetta primavera je napisao/la:Cek cek citam dvaputpizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Cestitaj mu i od mene molim te, nemam fejs vise.sarita je napisao/la:
hvala
Kakve hot fotke???
Sta ce svijet pomisliti crni Pizdo
lako za svijet, ajd se ti vrati...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
besposlenpop- Broj postova : 5769
pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Cek cek citam dvaputpizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Cestitaj mu i od mene molim te, nemam fejs vise.
Kakve hot fotke???
Ne yosh ...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Cek cek citam dvaputpizda je napisao/la:
Kakve hot fotke???
Ne yosh ...
3vo, probala sam regat svoje pravo ime, malaniz, s obzirom da su mi sve druge sracke prolazile bez problema, a pravo 8me nije... namece se zakljucak lasto da nas odabranik pizda #turskihsapunjaraotac je donio odluku da zeli kupi5i jos 10 godina za sku0ljanje muda i da si ti ta draga last9, tako ti bog pomogao.... prihvatit cu i tvoje ostatke jer nasemu malome pizdi treba jos vremena... budi blaga s njim... ti, koja imas nevinije ruke.... nije on los, samo je sjeban... ne sudi mu... ne zna (za) bolje...
Gost- Gost
u medjuvremenu, otvaram dan3 otvorenih vrata... dodjite vucici, hijene, magarci, ima ljubav8 za sve..l turska je majka bureka, b8zanta i hidratantnih sokova... sve vas pozivam da se skupimo u mooitvi i da podarimo pzdi snagu za sve sto mu srce isce... #igrebezgranicadosifilisainatrag
Gost- Gost
I zelim pizdo da znas da te ne osudjujem za kukavicluk... igrao si kako si znao... nisi ti kriv sto pod mojim dojkama kuca srce s testisima, a tvoje je ono njezn3 djevojcice... nije bilo lako ni meni ni tebi... kad kazu da si plakao vise od mene, ne vjeruj im.... nikako im ne vjeruj... mozda si samo m3ksi od mene, njezne zene... jako njezne zene... tvrde prema primitvizmu prosjeka... prema sirovosti vecine... i ne sekiraj se... meni je dosta ovih glupavih igr8ca... ne rajcaju me vise... toliko da te niti ne zelim. Spremit cu te na toplo. Cuvat cu te kao uspomenu... ni ne pokusavaj prici, oglodat cu te... krvavih zuba, dobit ces sve sto si zelio izbjec ovim nacekavanjima... nije to za tebe pimpi moj... ni za tebe, nit za tvoje zemljane... igrajte se... primitivno kao i do sad, ali ovoga puta svjesno bez mene:)
Gost- Gost
Ma ca je ovo?E nije vel'ka maca je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Cek cek citam dvaput
Kakve hot fotke???
Ne yosh ...
3vo, probala sam regat svoje pravo ime, malaniz, s obzirom da su mi sve druge sracke prolazile bez problema, a pravo 8me nije... namece se zakljucak lasto da nas odabranik pizda #turskihsapunjaraotac je donio odluku da zeli kupi5i jos 10 godina za sku0ljanje muda i da si ti ta draga last9, tako ti bog pomogao.... prihvatit cu i tvoje ostatke jer nasemu malome pizdi treba jos vremena... budi blaga s njim... ti, koja imas nevinije ruke.... nije on los, samo je sjeban... ne sudi mu... ne zna (za) bolje...
#belanedeja
#belica
#belzza
#cincinzivjelatimeni
E nije vel'ka maca je napisao/la:I zelim pizdo da znas da te ne osudjujem za kukavicluk... igrao si kako si znao... nisi ti kriv sto pod mojim dojkama kuca srce s testisima, a tvoje je ono njezn3 djevojcice... nije bilo lako ni meni ni tebi... kad kazu da si plakao vise od mene, ne vjeruj im.... nikako im ne vjeruj... mozda si samo m3ksi od mene, njezne zene... jako njezne zene... tvrde prema primitvizmu prosjeka... prema sirovosti vecine... i ne sekiraj se... meni je dosta ovih glupavih igr8ca... ne rajcaju me vise... toliko da te niti ne zelim. Spremit cu te na toplo. Cuvat cu te kao uspomenu... ni ne pokusavaj prici, oglodat cu te... krvavih zuba, dobit ces sve sto si zelio izbjec ovim nacekavanjima... nije to za tebe pimpi moj... ni za tebe, nit za tvoje zemljane... igrajte se... primitivno kao i do sad, ali ovoga puta svjesno bez mene:)
ej Maco, pun mi kurac tvojih ludosti. Ako mozes, lijeci se, ako ne mozes, tvoja stvar. Daj mi se skini sa kurca jer to vise nikome nije zanimljivo a jos manje smijesno. Jos jedan post upucen meni ili u vezi mene i ban za vijeke vjekova pa se zali upravi vodovoda...
pizda- Murderator
maledetta primavera je napisao/la:Ma ca je ovo?E nije vel'ka maca je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:pizda je napisao/la:
Ne yosh ...
#belanedeja
#belica
#belzza
#cincinzivjelatimeni
to sam i ja mislio ali nazalost izgleda da je nesto teze...
pizda- Murderator
Ja san bila, stvarno ...pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ma ca je ovo?E nije vel'ka maca je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne yosh ...
#belanedeja
#belica
#belzza
#cincinzivjelatimeni
to sam i ja mislio ali nazalost izgleda da je nesto teze...
Bolje nego ostalih godina
Ajde sinisa, skini me s kurca vec jednom, budi musko vec jednom a ne picketina... ne bum se zalila nikemu ko ni do sad. Ja svoja govna papam sama, ne svojim izborom nego uz tvoju svesrdnu pomoc bolesti moja mala...pizda je napisao/la:E nije vel'ka maca je napisao/la:I zelim pizdo da znas da te ne osudjujem za kukavicluk... igrao si kako si znao... nisi ti kriv sto pod mojim dojkama kuca srce s testisima, a tvoje je ono njezn3 djevojcice... nije bilo lako ni meni ni tebi... kad kazu da si plakao vise od mene, ne vjeruj im.... nikako im ne vjeruj... mozda si samo m3ksi od mene, njezne zene... jako njezne zene... tvrde prema primitvizmu prosjeka... prema sirovosti vecine... i ne sekiraj se... meni je dosta ovih glupavih igr8ca... ne rajcaju me vise... toliko da te niti ne zelim. Spremit cu te na toplo. Cuvat cu te kao uspomenu... ni ne pokusavaj prici, oglodat cu te... krvavih zuba, dobit ces sve sto si zelio izbjec ovim nacekavanjima... nije to za tebe pimpi moj... ni za tebe, nit za tvoje zemljane... igrajte se... primitivno kao i do sad, ali ovoga puta svjesno bez mene:)
ej Maco, pun mi kurac tvojih ludosti. Ako mozes, lijeci se, ako ne mozes, tvoja stvar. Daj mi se skini sa kurca jer to vise nikome nije zanimljivo a jos manje smijesno. Jos jedan post upucen meni ili u vezi mene i ban za vijeke vjekova pa se zali upravi vodovoda...
Vidis, nemrem ispostovat ni bakine zadnje rijeci, a di bi tebe slusala
Gost- Gost
Ovo je tuzno i mucno za gledati...
Kako joj pomoci?...
Kako joj pomoci?...
Cat_- Broj postova : 865
Ljubavica mala, na to ste trebali prije misliti... davno prije...Cat_ je napisao/la:Ovo je tuzno i mucno za gledati...
Kako joj pomoci?...
Gost- Gost
Nitko OVDJE "na to" nije trebao misliti, niti treba ubuduce. Preinteligentna si za sranja ovakvoga tipa.E nije vel'ka maca je napisao/la:Ljubavica mala, na to ste trebali prije misliti... davno prije...Cat_ je napisao/la:Ovo je tuzno i mucno za gledati...
Kako joj pomoci?...
Eventualno, mozda, trebale bi te tetositi prijateljice koje su sa tobom ovuda izmjenjivale sline i emocije i kojima si bila super... Dok si bila super.
Nitko drugi.
Cirkus radis tu otpocetka, kao bas svatko na svoj nacin.
Netko nekome nit smrdi, nit mirisi, kao sto si sama izjavila, ali nekima si bila top !!! Do sada.
Zao mi je sto si sada sama. Barem sada to tako percepiram.
Znam te kao vrhunsku djevojcicu, ogromnog potencijala i velike inteligencije.
Bila si nambr uan u generaciji.
Pa molim te lijepo, saberi se i pokazi da sam u pravu.
A u pravu sam, i bez da mi pokazes.
Zato P.......A , skuliraj se, pisi kreativno, konstruktivno ili jednostavno bubni bedastocu ali ne ispoljavaj vise intimu ni svoje boli, sve ce se na ovaj ili onaj nacin okrenuti protiv tebe ukoliko to nisi ucinila u svome najintimnijem krugu ljudi, a to svakako forum, javno, nije.
Vjeruj mi, svatko od nas ovdje ima shita na izvoz, ne samo ti i kandidati smo pokatkad za terapije itekako. To sramota nije.
Ali stani na loptu, barem sto se foruma tice.
Virtuala moze biti bolesno opasna.
You can do it.
maledetta primavera je napisao/la:Nitko OVDJE "na to" nije trebao misliti, niti treba ubuduce. Preinteligentna si za sranja ovakvoga tipa.E nije vel'ka maca je napisao/la:Ljubavica mala, na to ste trebali prije misliti... davno prije...Cat_ je napisao/la:Ovo je tuzno i mucno za gledati...
Kako joj pomoci?...
Eventualno, mozda, trebale bi te tetositi prijateljice koje su sa tobom ovuda izmjenjivale sline i emocije i kojima si bila super... Dok si bila super.
Nitko drugi.
Cirkus radis tu otpocetka, kao bas svatko na svoj nacin.
Netko nekome nit smrdi, nit mirisi, kao sto si sama izjavila, ali nekima si bila top !!! Do sada.
Zao mi je sto si sada sama. Barem sada to tako percepiram.
Znam te kao vrhunsku djevojcicu, ogromnog potencijala i velike inteligencije.
Bila si nambr uan u generaciji.
Pa molim te lijepo, saberi se i pokazi da sam u pravu.
A u pravu sam, i bez da mi pokazes.
Zato P.......A , skuliraj se, pisi kreativno, konstruktivno ili jednostavno bubni bedastocu ali ne ispoljavaj vise intimu ni svoje boli, sve ce se na ovaj ili onaj nacin okrenuti protiv tebe ukoliko to nisi ucinila u svome najintimnijem krugu ljudi, a to svakako forum, javno, nije.
Vjeruj mi, svatko od nas ovdje ima shita na izvoz, ne samo ti i kandidati smo pokatkad za terapije itekako. To sramota nije.
Ali stani na loptu, barem sto se foruma tice.
Virtuala moze biti bolesno opasna.
You can do it.
Lijepo si pristupila, zahvaljujem
Moram izreci i svoje misljenje koje se razlikuje ne samo od tvog nego se razlikuje od uopcenog misljenje na temu...
Necu, lasto, necu se "skrivati", odnosno presucivati svoje shiteve... meni je jasno da je ljudima neugodno kad razgovaram s njima na mobitel pa im lijepo i otvoreno napomenem da sjedim gola na zahodskoj skoljci (jer idem pod tus) i vrsim nuzdu (no. 2), defekacija u tijeku... svima je neugodno i to im je previse informacija... jasno je meni to... ali vidis meni je to priroda i drustvo... i necu preskakati i presucivati (o tome ipak sa blizim krugom ljudi).
Tako cu i na forumu o cemu ja hocu... i u zivotu isto tako... ne pasemo si svi, ali ipak se nadje i poneko meni kompatibilan... tako da pusti ti o cemu cu ja...
Hvala na prijateljskom savjetu, jasno je meni kako svijet funkcionira:)
Sto se forumskih "prijateljica" tice - nisam ja to nikada imala... da, nekima sam bila fora sa svojim ispadima, cirkusiranjima... ali nitko od tih osoba nije bio niti virtualni prijatelj... bila sam i jesam samo izlozbeni freak;) ali nemam nista protiv toga, volim ovu virtualnu scenu. Za onu uzivo nikada nisam imala muda... tako da imam i ja svoju satisfakciju kroz svu tu jednosmjernost.
Vrijeme foruma je proslo... ovo jos trza ali odavno je to jedno veliko nista tako da ne mislim graditi daljnju karijeru online... uostalom, ja sam svoju pricu ispricala.
I nije mi zao sto sam ju ispricala i pricala sve te godine. Uzasno mi je zao i uzasno sam povrijedjena zakulisnim igrama, ali sve bih opet ponovo i na isti nacin jer sam igrala bez fige u dzepu i u skladu sa sobom. Kazem ti, uzivo i u svijetu mimo online-a nikad to ne bih mogla na taj nacin... a bio je my way:)
Jesam li pametnija, jesam li naucila lekciju... internetsko-ispovjedacku? Apsolutno ne! Ne zelim funkcionirati kako drugi misle da bi trebalo, pa i po cijenu samoce... nije to najgora situacija na svijetu... ionako smo svi mi sami;)
Gost- Gost
E nije vel'ka maca je napisao/la:
Ajde sinisa, skini me s kurca vec jednom, budi musko vec jednom a ne picketina...
to sto kazes, nac ces vec ti neki drugi forum i nove zrtve za mobingiranje...
pizda- Murderator
vidim da se coban cigo sam ispisao, suza mi suzu stize . Sad ce maltretirati Tomicu svojim ljigavstinama i seljackim forama. Uglavnom, tri losa ubise milosa a ovi nasi ( glista,maca,cigo ) se sami samoubili. Nek im je sa srecom...
pizda- Murderator
ne pada ti na pamet da mozda nije kukavicluk u pitanju. moze li biti da te covjek nece? bi l to moglo bit? velis - igrao si kako si znao. niko maco nije igrao. nisi ni ti. dosta vise sa opsesijama i stalkanjem. primi se ti terapija i lijekova i prestani traziti krivce za svoje stanje u drugima, pogotovu ne u nepoznatnim ljudima sa interneta i budi iskrena prema samoj sebi pa ces mozda i izaci iz bolnice i postati sposobna za samostalni zivot. kazes nisi mogla baki isuniti zelju. koju zelju, maco? da ne pijes i ne drogiras se travom, halucinogenima i ko zna jos cime? da ne prestajes piti lijekove? je l to? ako jeste jos ti nije kasno... napravi baku ponosnom i stvarno daj prestani pisati baljezgarije vec jednomE nije vel'ka maca je napisao/la:I zelim pizdo da znas da te ne osudjujem za kukavicluk... igrao si kako si znao... nisi ti kriv sto pod mojim dojkama kuca srce s testisima, a tvoje je ono njezn3 djevojcice... nije bilo lako ni meni ni tebi... kad kazu da si plakao vise od mene, ne vjeruj im.... nikako im ne vjeruj... mozda si samo m3ksi od mene, njezne zene... jako njezne zene... tvrde prema primitvizmu prosjeka... prema sirovosti vecine... i ne sekiraj se... meni je dosta ovih glupavih igr8ca... ne rajcaju me vise... toliko da te niti ne zelim. Spremit cu te na toplo. Cuvat cu te kao uspomenu... ni ne pokusavaj prici, oglodat cu te... krvavih zuba, dobit ces sve sto si zelio izbjec ovim nacekavanjima... nije to za tebe pimpi moj... ni za tebe, nit za tvoje zemljane... igrajte se... primitivno kao i do sad, ali ovoga puta svjesno bez mene:)
sarita- Broj postova : 917
greska. niko nije trebo ni na sta misliti. niko ovdje nema nikakvu obavezu prema tebi. ta obaveza lezi u tebi a ne u nepoznatim ljudima sa interneta ali lakse je jelde svaliti odgovornost na drugoga.E nije vel'ka maca je napisao/la:Ljubavica mala, na to ste trebali prije misliti... davno prije...Cat_ je napisao/la:Ovo je tuzno i mucno za gledati...
Kako joj pomoci?...
besposlenpop je napisao/la:Mierim temperaturu.
I? Jesi li zdrav i prav ili te nesto zbubalo?
Meni je maleni od subote bolestan. Jedan dan mu je curio nos, drugi dan nije bilo nista, juce je kasljucao, nema temperaturu, ali je morao ostati kod kuce. Malo sam zabrinuta, ali verujem da se radi o obicnoj prehladi. Dva puta nedeljno imaju sport u parku i onda tako znojav ide kuci, a prosle nedelje je duvao ledeni vetar.
Cat_- Broj postova : 865
cuvajte se svi. nadam se da je sve u redu. gdje je poponja?Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Mierim temperaturu.
I? Jesi li zdrav i prav ili te nesto zbubalo?
Meni je maleni od subote bolestan. Jedan dan mu je curio nos, drugi dan nije bilo nista, juce je kasljucao, nema temperaturu, ali je morao ostati kod kuce. Malo sam zabrinuta, ali verujem da se radi o obicnoj prehladi. Dva puta nedeljno imaju sport u parku i onda tako znojav ide kuci, a prosle nedelje je duvao ledeni vetar.
inace kod mene osvanuo predivan dan.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Stranica 31 / 40.