sta radite sad?
Stranica 30 / 40. • Share
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: sta radite sad?
maledetta primavera je napisao/la:Joj popinjo, ako nismo do sad necemo ni zbog vesmasine .....besposlenpop je napisao/la:Sve kaj imam od te američke firme dobro dela i dugo traje.baldrick je napisao/la:
Jesi kurac, kupijo si talijansko govno...
A da Digići proizvode govna, to je stara istina ... doduše sadima dame do'vate Esko, Lasta & Pizda.
naravno... nabijem mu ves masinu u guzicu...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
sarita je napisao/la:brat ima rodjendan pa smo malo slaviliCat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:ma slatkice dodji da i tebe pocastim.Cat_ je napisao/la:
Samo stavi puno ooniiiooo, onjo, onjo i nema da brines.
Sta slavite, Sarita?
prenesi Coachu cestitke...
pizda- Murderator
hocu hvalapizda je napisao/la:sarita je napisao/la:brat ima rodjendan pa smo malo slaviliCat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:
ma slatkice dodji da i tebe pocastim.
Sta slavite, Sarita?
prenesi Coachu cestitke...
sarita- Broj postova : 917
sad citam da je jedna nit svile tri puta izdrzljivija od celicne niti. Svilena nit debljine 6 cm moze nosit jumbo jet.
Poprave dudovi svilci rade dobar posao...
pizda- Murderator
to je fantazija. sve ima u prirodi.pizda je napisao/la:sad citam da je jedna nit svile tri puta izdrzljivija od celicne niti. Svilena nit debljine 6 cm moze nosit jumbo jet.
sarita- Broj postova : 917
Ja stavljam sirće.Cat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:...
pope, cestitam ti na ves masini. kakvu si kupijo? to je super. i ja cu morat frizider uskoro... na crkavanju mi je...
Samo stavi puno ooniiiooo, onjo, onjo i nema da brines.
A štajaznam, probaj ih pronać tutek.baldrick je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Sve kaj imam od te američke firme dobro dela i dugo traje.baldrick je napisao/la:
A da Digići proizvode govna, to je stara istina ... doduše sadima dame do'vate Esko, Lasta & Pizda.
Onda valjda nije ovo: Candy Hoover Group S.r.l, tvrtka u privatnom vlasništvu, u koordinaciji i pod upravom Candy S.p.A.
Dudette je napisao/la:Hvala ti, sarita! Aaa, to su ipak skampi na buzaru, a ne brudet. Fino, fino! Ja ih radim na bianco, bez paradajza. Tako isto radim i dagnje (mussels). A kozice frigam, ili s njima pravim rizoto, pastu i salate.sarita je napisao/la:evo ovako otprilike izgleda recept... samo sto sam ja dodala i crveni luk... prvo sam ga malo przila pa tek onda dodala racice...i jos sam podijelila bijeli luk na dva dijela - 1 dodala dok se kuha a drugi dio dok je kuhanje skoro pri kraju bilo da ostane miris.... i tonu persina... vino mora biti suho.. ja sam koristila chardonnay .. ajd bas mi javi... sa palentom ide odlicnoDudette je napisao/la:Ma ne beri brigu. Ne vjerujem ja sve sto muski uvijek kazu...sarita je napisao/la:
varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.
dudette, radim brudet. kad kazem racici onda mislim na shrimps, ili ne znam kako se to kaze u dalmaciji - kozice - ali ovi moji shrimps su malo drugaciji od tih nasih morskih sa malo manje tvrdom ljuskom.
hoces li recept?
Moze recept kad stignes - hvala! Mislila sam si da su shrimps. Bas da promijenim malo. Ja ih obicno samo sfrigam. To je najjednostavnije i najbrze. Ili ih dodajem u salate.
Nisam bas nesto od jela lately, ali proci ce i ta faza. Shrimp brudette za dudette!
U dosta recepata s paradajzom vidim da stavljaju luk. Meni je bolja ljutika - shallot.
Nasla sam recept za brudet s kozicama, dagnjama, hobotnicom i ribom: https://www.recepti.hr/recepti/ribe-i-plodovi-mora/brudet Cini mi se da ima dosta posla oko toga. To je za one koji zive na moru i kojima su svjeza riba i plodovi mora dostupniji.
Nikad čuo za Kennmore ... al eto, sad jesam, pa znam.sarita je napisao/la:whirpool and kennmore su dobre marke. a inace dosta toga americkog je bas slabe kvalitete. ako si uzeo kennmore bice ti dugo...besposlenpop je napisao/la:Fala, falasarita je napisao/la:...
pope, cestitam ti na ves masini. kakvu si kupijo? to je super. i ja cu morat frizider uskoro... na crkavanju mi je...
Američku.
Ko je mladoženja?Cat_ je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Kupijo vešmašinu.
U zdravlju da se peres i zivio mladozenja.
Usput, jel treba neko polovni Electrolux (pere dobro, al više ne suši)?
Izmiksaš štapnim mixerom.sarita je napisao/la:
... i piriras sa stab mixer - joj ne zna ovo reci na nasem a ni na engleskom...
Valjda nije to godište ...?sarita je napisao/la:e da, pope, zaboravi ja rec - ja kupila masinu za sivanje singer 1304
Misliš prvo pranje?Dudette je napisao/la:Kace festa?besposlenpop je napisao/la:Kupijo vešmašinu.
Za mesec dana (nije mi baš jasno kaj im treba tolko za isporuku, i auti se čekaju kraće ...).
Imali smo i mi davno Candy suđericu, a po pričanju ovo kaj im je novo ne valja niš, kvari se čim prođe garancija.pizda je napisao/la:baldrick je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Sve kaj imam od te američke firme dobro dela i dugo traje.baldrick je napisao/la:
Onda valjda nije ovo: Candy Hoover Group S.r.l, tvrtka u privatnom vlasništvu, u koordinaciji i pod upravom Candy S.p.A.
ja imam Candy. I prije sam je imao i radila besprijekorno 20 godina. Radila bi i dulje da je nisam jebo...
Cestitaj mu i od mene molim te, nemam fejs vise.sarita je napisao/la:hvalaCat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:brat ima rodjendan pa smo malo slaviliCat_ je napisao/la:
Sta slavite, Sarita?
Srecan mu rodjendan i sve najbolje.
***** Sretan ti rodjendan!!!!!
maledetta primavera- Broj postova : 1678
besposlenpop je napisao/la:Dudette je napisao/la:Hvala ti, sarita! Aaa, to su ipak skampi na buzaru, a ne brudet. Fino, fino! Ja ih radim na bianco, bez paradajza. Tako isto radim i dagnje (mussels). A kozice frigam, ili s njima pravim rizoto, pastu i salate.sarita je napisao/la:evo ovako otprilike izgleda recept... samo sto sam ja dodala i crveni luk... prvo sam ga malo przila pa tek onda dodala racice...i jos sam podijelila bijeli luk na dva dijela - 1 dodala dok se kuha a drugi dio dok je kuhanje skoro pri kraju bilo da ostane miris.... i tonu persina... vino mora biti suho.. ja sam koristila chardonnay .. ajd bas mi javi... sa palentom ide odlicnoDudette je napisao/la:
Ma ne beri brigu. Ne vjerujem ja sve sto muski uvijek kazu...
Moze recept kad stignes - hvala! Mislila sam si da su shrimps. Bas da promijenim malo. Ja ih obicno samo sfrigam. To je najjednostavnije i najbrze. Ili ih dodajem u salate.
Nisam bas nesto od jela lately, ali proci ce i ta faza. Shrimp brudette za dudette!
U dosta recepata s paradajzom vidim da stavljaju luk. Meni je bolja ljutika - shallot.
Nasla sam recept za brudet s kozicama, dagnjama, hobotnicom i ribom: https://www.recepti.hr/recepti/ribe-i-plodovi-mora/brudet Cini mi se da ima dosta posla oko toga. To je za one koji zive na moru i kojima su svjeza riba i plodovi mora dostupniji.
Ja sam mislila da je motor u pitanju... ali tu je neko jebeno glup... ili vi mislite da sam ja ili ja s5varno i jesam glupa...
Gost- Gost
maledetta primavera je napisao/la:Cestitaj mu i od mene molim te, nemam fejs vise.sarita je napisao/la:hvalaCat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:
brat ima rodjendan pa smo malo slavili
aj vrati se na fejs, fale tvoje hot fotke...
pizda- Murderator
besposlenpop- Broj postova : 5769
besposlenpop je napisao/la:
Nie mise štucalo ... sljedeći put misli na mene.
Pa mislila sam. Vidis da sam extra za tebe slikala...
Sedim u kaficu i pijem kafu. Pokupovala sam sve sto nam sutra treba za Firmung. To na hrvatskom bese Krizma? Nisam sigurna...
German je bio kum na krstenju, pa idemo po redu. U 8h treba da smo u crkvi i sve traje do 14h. Jaoj...
Cat_- Broj postova : 865
Je, firma (il po Zagorski ferma).Cat_ je napisao/la:
...
Sedim u kaficu i pijem kafu. Pokupovala sam sve sto nam sutra treba za Firmung. To na hrvatskom bese Krizma? Nisam sigurna...
German je bio kum na krstenju, pa idemo po redu. U 8h treba da smo u crkvi i sve traje do 14h. Jaoj...
Pravo podugo. Jel' se na sve (brandove) ceka il samo americke?besposlenpop je napisao/la:Misliš prvo pranje?Dudette je napisao/la:Kace festa?besposlenpop je napisao/la:Kupijo vešmašinu.
Za mesec dana (nije mi baš jasno kaj im treba tolko za isporuku, i auti se čekaju kraće ...).
Gost- Gost
Ne znam - gledal sam samo Whirlpool.Dudette je napisao/la:Pravo podugo. Jel' se na sve (brandove) ceka il samo americke?besposlenpop je napisao/la:Misliš prvo pranje?Dudette je napisao/la:Kace festa?besposlenpop je napisao/la:Kupijo vešmašinu.
Inače njihova isporuka traje od 3-5 dana ...
Koćega znat, možda dolazi iz Amerike?
besposlenpop- Broj postova : 5769
Cek cek citam dvaputpizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Cestitaj mu i od mene molim te, nemam fejs vise.sarita je napisao/la:hvalaCat_ je napisao/la:
aj vrati se na fejs, fale tvoje hot fotke...
Kakve hot fotke???
Sta ce svijet pomisliti crni Pizdo
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Stranica 30 / 40.