sta radite sad?
Stranica 16 / 40. • Share
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: sta radite sad?
Pao 8 i pol kila u 4 tjedna keto dijete. I sad jedem isto skoro ništa, isto sam neaktivan, al ne padam ni deke više pizda mu materina. Il nešto krivo radim ili trebam tražit poticaje za AAA energetski razred...
baldrick- Broj postova : 112
I počeo sam i u prošlosti pisat. Kaže forum da je 3 i 19.
U svakoj dijeti imas neki plateaux. To je mozda ona tezina na kojoj si najdulje u zivotu bio. Samo sibaj dalje.baldrick je napisao/la:Pao 8 i pol kila u 4 tjedna keto dijete. I sad jedem isto skoro ništa, isto sam neaktivan, al ne padam ni deke više pizda mu materina. Il nešto krivo radim ili trebam tražit poticaje za AAA energetski razred...
Gost- Gost
Opet me (ne)namjerno zbunjujes. Smotanu kakva vec ionako jesam.baldrick je napisao/la:I počeo sam i u prošlosti pisat. Kaže forum da je 3 i 19.
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:U svakoj dijeti imas neki plateaux. To je mozda ona tezina na kojoj si najdulje u zivotu bio. Samo sibaj dalje.baldrick je napisao/la:Pao 8 i pol kila u 4 tjedna keto dijete. I sad jedem isto skoro ništa, isto sam neaktivan, al ne padam ni deke više pizda mu materina. Il nešto krivo radim ili trebam tražit poticaje za AAA energetski razred...
Pa nije, možda zadnjih 10 godina. A nije mi ni neki problem držat režim. Kruha se samo rijetko sjetim, šećera nikad, a nemam ni napadaja gladi više. Kužim i te platoe, al sad bi već neku štemalicu...
Dudette je napisao/la:Opet me (ne)namjerno zbunjujes. Smotanu kakva vec ionako jesam.baldrick je napisao/la:I počeo sam i u prošlosti pisat. Kaže forum da je 3 i 19.
Pa evo, iznad tvog posta piše:
Dudette Today at 15:23
Ok, 8,5 down. How many to go? Secer je nezdrav. Kruh je ionako umjetnicki ako ga sam ne peces. Tijelo ce ti biti zahvalno na ovim odricanjima.
Gost- Gost
baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Opet me (ne)namjerno zbunjujes. Smotanu kakva vec ionako jesam.baldrick je napisao/la:I počeo sam i u prošlosti pisat. Kaže forum da je 3 i 19.
Pa evo, iznad tvog posta piše:Re: sta radite sad?
Gost- Gost
To je neko Dallas, Texas - Bogota, Columbia vrijeme...Dudette je napisao/la:baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Opet me (ne)namjerno zbunjujes. Smotanu kakva vec ionako jesam.baldrick je napisao/la:I počeo sam i u prošlosti pisat. Kaže forum da je 3 i 19.
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Ok, 8,5 down. How many to go? Secer je nezdrav. Kruh je ionako umjetnicki ako ga sam ne peces. Tijelo ce ti biti zahvalno na ovim odricanjima.
Pa već je. Tlak se spustio, epizode grintavosti prorijedile, baš sam bolje. Još 11 kila i vraćam se u 25-u...
Dudette je napisao/la:To je neko Dallas, Texas - Bogota, Columbia vrijeme...Dudette je napisao/la:baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Opet me (ne)namjerno zbunjujes. Smotanu kakva vec ionako jesam.
Aaaa, to se u profilu odabere...
Pazi sad:
Dudette Today at 22:35
Da li sam si to ja sama izabrala ili si mi sada ti odabrao?baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:To je neko Dallas, Texas - Bogota, Columbia vrijeme...Dudette je napisao/la:
Pazi sad:Re: sta radite sad?
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Da li sam si to ja sama izabrala ili si mi sada ti odabrao?baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:To je neko Dallas, Texas - Bogota, Columbia vrijeme...Dudette je napisao/la:
To je Bil Gejc svima preko petge odabro!
I sta fali petgeu? Evo meni moj Geiger brojac na lapu sve uredno pokazuje i prikazuje.baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Da li sam si to ja sama izabrala ili si mi sada ti odabrao?baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:
To je neko Dallas, Texas - Bogota, Columbia vrijeme...
Gost- Gost
Geiger nikad nije želijo Hrvacku!Dudette je napisao/la:I sta fali petgeu? Evo meni moj Geiger brojac na lapu sve uredno pokazuje i prikazuje.baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Da li sam si to ja sama izabrala ili si mi sada ti odabrao?baldrick je napisao/la:
Ples je jedan poseban pravac umjetnosti, cija izvedba i ucenje nikad nije gotovo.Vel'ka maca je napisao/la:Npr. Da ucim plesti, splela bi prva dva reda cisto da vidim da ja to mogu odnosno znam... nikada ne bih isplela cijeli sal... cemu? Ionako, ono sto je bilo zanimljivo je provaljeno, ovo dalje vise nije izazov...
Iako savrsenstvo ne postoji, njemu (pravi) plesaci teze.
"odraditi" par koraka, i umisljati s(eb)i da znas plesati, prilicno je diletantski.
RobinUd- Broj postova : 852
Ni Hrvacka algoritme. Mislis da ce se jos dugo opirati?baldrick je napisao/la:Geiger nikad nije želijo Hrvacku!Dudette je napisao/la:I sta fali petgeu? Evo meni moj Geiger brojac na lapu sve uredno pokazuje i prikazuje.baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Da li sam si to ja sama izabrala ili si mi sada ti odabrao?
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Ni Hrvacka algoritme. Mislis da ce se jos dugo opirati?baldrick je napisao/la:Geiger nikad nije želijo Hrvacku!Dudette je napisao/la:I sta fali petgeu? Evo meni moj Geiger brojac na lapu sve uredno pokazuje i prikazuje.baldrick je napisao/la:
Ja bi na njegovom mjestu odavno odusto ko i svi drugi.
U ceteretek sam imala termin za nokte. Dosla sam ranije, pa sam na dvosedicu morala pricekati svoj red. I tu sam zaboravila tasnu. Nakon mene su dosle dve devojke, jedna sa malim bebijem i trebalo im je prostora za sedenje, a kako su meni vec ruke bile ispod lampe nisam mogla ustati da sklonim tasnu, pa je to uradila Thi.
„Ovako mala tasnica, a ovako teska. Sta imas unutra?“
„Svasta nesto. I dva kokosova oraha.“
Smejanje.
„Stvarno. Otvori i pogledaj.“
Naravoucenije price - za vikend sam pravila Coconut Cream Pie i super je ispala.
Naravoucenije br.2 - Opasna sam kada sam naoruzana. Mogu da ubijem coveka!
Smejanje.
Naravoucenije price - za vikend sam pravila Coconut Cream Pie i super je ispala.
Cat_- Broj postova : 865
Vatreno oruzje... A da znas da moze gadno ozlijediti ako ti odozgo s palme padne na glavu.Cat_ je napisao/la:U ceteretek sam imala termin za nokte. Dosla sam ranije, pa sam na dvosedicu morala pricekati svoj red. I tu sam zaboravila tasnu. Nakon mene su dosle dve devojke, jedna sa malim bebijem i trebalo im je prostora za sedenje, a kako su meni vec ruke bile ispod lampe nisam mogla ustati da sklonim tasnu, pa je to uradila Thi.
Smejanje.
Oprosti, ne sjecam se vise jesi li odlucila staviti samo lagano vrhnje ili pomijesati vrhnje i mlijeko, ali mi je drago da je rececptor dobro ispao.
Gost- Gost
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Stranica 16 / 40.