sta radite sad?
Stranica 28 / 40. • Share
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: sta radite sad?
E nije vel'ka maca je napisao/la:
Do nedavno si bio sinisa...
a koji sam sad? Reci da se znam orjentirat...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
maledetta primavera je napisao/la:Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
tu samo cesnjak igra ulogu...
pizda- Murderator
Sad si ljubisapizda je napisao/la:E nije vel'ka maca je napisao/la:
Do nedavno si bio sinisa...
a koji sam sad? Reci da se znam orjentirat...
Gost- Gost
Ja naletijo jedne godine u Gradcu na skuše na luku (ilitiga capuli).maledetta primavera je napisao/la:Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
Odonda uviek capula s ribom na gradele.
Ja samo krumpir salatu sa capullom uz ribu ili u marinadi.besposlenpop je napisao/la:Ja naletijo jedne godine u Gradcu na skuše na luku (ilitiga capuli).maledetta primavera je napisao/la:Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
Ostalo ne dao Bog. Svetogrdje. Pa to je riba, judii moji....
maledetta primavera- Broj postova : 1678
sarita je napisao/la:
to sto nekad imas zivotinjsku potrebu za mesom bi moglo biti i od manjka zeljeza. moze se to lako provjeriti.
Nisam imala problema sa gvozdjem.
Mozda je to samo zato, jer sam Gremlin...
Iako se secam crvenih kuglica ribljeg ulja koje plutaju u supi.
Bila sam niska, sitna i po nekim zastarelim medicinskim pravilima nisam imala divoljno kilograma za polazak u prvi razred, pa su mojoj mami preporucili da me natrpvama svim i svacim.
Cat_- Broj postova : 865
pizda je napisao/la:
Lijeno to poprave, nikakva zena ni domacica...
Sarita, ti znas da on sad tebe zeza ne bi li ga upropastila kao sto si i onaj skupoceni mikroskop upropastila.
To sam i ja mislil, al samo treba probat.maledetta primavera je napisao/la:Ja samo krumpir salatu sa capullom uz ribu ili u marinadi.besposlenpop je napisao/la:Ja naletijo jedne godine u Gradcu na skuše na luku (ilitiga capuli).maledetta primavera je napisao/la:Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
maledetta primavera je napisao/la:Osjecam se ko slapa.
Vremenska promena?
Od kako se vreme promenilo i od kako su dani postali mnogo hladniji osecam se...zadovoljno umorna. Spavam i po danu kad god to mogu i u toku noci spavam tako cvrsto da cak ni ovu zver sa kojom delim krevet ne cujem.
A bas volim da spavam.
Ali nikad dovoljno vremena za tu uzivanciju. Imam utisak da bih se sad danima mogla razvlaciti po krevetu.
I vec sam u pidjamici.
Koala u proseku spava od 20 do 22 sata dnevno. Ostatak provede jeduci.
Koala, kralj zivotinja.
Vjerujem da je fino. Ali capulla mijenja i pokriva okus ribi. Riba se jede sto izvornije.besposlenpop je napisao/la:To sam i ja mislil, al samo treba probat.maledetta primavera je napisao/la:Ja samo krumpir salatu sa capullom uz ribu ili u marinadi.besposlenpop je napisao/la:Ja naletijo jedne godine u Gradcu na skuše na luku (ilitiga capuli).maledetta primavera je napisao/la:Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
Štasi probala ribu na capulli?maledetta primavera je napisao/la:Osjecam se ko slapa.
Aaa - ti misliš da je to sirovi look?!maledetta primavera je napisao/la:Vjerujem da je fino. Ali capulla mijenja i pokriva okus ribi. Riba se jede sto izvornije.besposlenpop je napisao/la:To sam i ja mislil, al samo treba probat.maledetta primavera je napisao/la:Ja samo krumpir salatu sa capullom uz ribu ili u marinadi.besposlenpop je napisao/la:
Ja naletijo jedne godine u Gradcu na skuše na luku (ilitiga capuli).
Ama neee, treba ga popeć da povene i izgubi svu ljutinu, da omekša i postane slatki.
naprimjer s češnjakom, koji nema ni okus ni miris i nista ribi ne pokrijemaledetta primavera je napisao/la:Vjerujem da je fino. Ali capulla mijenja i pokriva okus ribi. Riba se jede sto izvornije.besposlenpop je napisao/la:To sam i ja mislil, al samo treba probat.maledetta primavera je napisao/la:Ja samo krumpir salatu sa capullom uz ribu ili u marinadi.besposlenpop je napisao/la:
Ja naletijo jedne godine u Gradcu na skuše na luku (ilitiga capuli).
Show- Broj postova : 34
Cesnjak .. bitna je doza.
Ja sam primorka. U mome kraju kazi da radis buzaru, plodove mora i sve te delikatne stvari sa capullom, u top ce te strpati.
Tako sam naucena i tako mi pase.
Probala sam buzaru sa capullom, drugaciji okus je to. To je vec gulash ...
Kod cesnjaka su vazni timing i doziranje.
Ja sam primorka. U mome kraju kazi da radis buzaru, plodove mora i sve te delikatne stvari sa capullom, u top ce te strpati.
Popinjo, uopce nisam mislila na sirovu capullu.
Kod plave ribe vec treba dobro zdinstana.. Spomenula sam ti marinadu. Nema marinade bez capulle ....
Kod plave ribe vec treba dobro zdinstana.. Spomenula sam ti marinadu. Nema marinade bez capulle ....
JL imaš pravo, morao sam malo okrenit na šalumaledetta primavera je napisao/la:Cesnjak .. bitna je doza.
Show- Broj postova : 34
Od sada samo ovako govorim. A ima bar nekoliko opcija.
Ounioun
Oniiioo
Onjo
E sad, laku noc.
Ounioun
Oniiioo
Onjo
E sad, laku noc.
imam kolegu iz Rumunjske koji za euro kaže ojro. Momentalno je dobio cjeloživotni nadimak... : )
whisperer- Broj postova : 740
Mene nisu pustili. Bila sam hodajuci kosturcic. A onda je uslijedilo, bolje reci nastavilo se, intenzivno tovljenje, ukljucujuci riblje ulje i pripravke razne za otvaranje apetita.Cat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:
to sto nekad imas zivotinjsku potrebu za mesom bi moglo biti i od manjka zeljeza. moze se to lako provjeriti.
Bila sam niska, sitna i po nekim zastarelim medicinskim pravilima nisam imala divoljno kilograma za polazak u prvi razred, pa su mojoj mami preporucili da me natrpvama svim i svacim.
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Mene nisu pustili. Bila sam hodajuci kosturcic. A onda je uslijedilo, bolje reci nastavilo se, intenzivno tovljenje, ukljucujuci riblje ulje i pripravke razne za otvaranje apetita.Cat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:
i ja sam to djubre pio ali se srecom ne sjecam okusa...
pizda- Murderator
Hvala ti, sarita! Aaa, to su ipak skampi na buzaru, a ne brudet. Fino, fino! Ja ih radim na bianco, bez paradajza. Tako isto radim i dagnje (mussels). A kozice frigam, ili s njima pravim rizoto, pastu i salate.sarita je napisao/la:evo ovako otprilike izgleda recept... samo sto sam ja dodala i crveni luk... prvo sam ga malo przila pa tek onda dodala racice...i jos sam podijelila bijeli luk na dva dijela - 1 dodala dok se kuha a drugi dio dok je kuhanje skoro pri kraju bilo da ostane miris.... i tonu persina... vino mora biti suho.. ja sam koristila chardonnay .. ajd bas mi javi... sa palentom ide odlicnoDudette je napisao/la:Ma ne beri brigu. Ne vjerujem ja sve sto muski uvijek kazu...sarita je napisao/la:varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.pizda je napisao/la:
ne zna ona vodu skuhat a kamo li racice pripremit. Sve joj to mama radi, poprave...
dudette, radim brudet. kad kazem racici onda mislim na shrimps, ili ne znam kako se to kaze u dalmaciji - kozice - ali ovi moji shrimps su malo drugaciji od tih nasih morskih sa malo manje tvrdom ljuskom.
hoces li recept?
Moze recept kad stignes - hvala! Mislila sam si da su shrimps. Bas da promijenim malo. Ja ih obicno samo sfrigam. To je najjednostavnije i najbrze. Ili ih dodajem u salate.
Nisam bas nesto od jela lately, ali proci ce i ta faza. Shrimp brudette za dudette!
U dosta recepata s paradajzom vidim da stavljaju luk. Meni je bolja ljutika - shallot.
Nasla sam recept za brudet s kozicama, dagnjama, hobotnicom i ribom: https://www.recepti.hr/recepti/ribe-i-plodovi-mora/brudet Cini mi se da ima dosta posla oko toga. To je za one koji zive na moru i kojima su svjeza riba i plodovi mora dostupniji.
Gost- Gost
Ljutika, o da ...Dudette je napisao/la:Hvala ti, sarita! Aaa, to su ipak skampi na buzaru, a ne brudet. Fino, fino! Ja ih radim na bianco, bez paradajza. Tako isto radim i dagnje (mussels). A kozice frigam, ili s njima pravim rizoto, pastu i salate.sarita je napisao/la:evo ovako otprilike izgleda recept... samo sto sam ja dodala i crveni luk... prvo sam ga malo przila pa tek onda dodala racice...i jos sam podijelila bijeli luk na dva dijela - 1 dodala dok se kuha a drugi dio dok je kuhanje skoro pri kraju bilo da ostane miris.... i tonu persina... vino mora biti suho.. ja sam koristila chardonnay .. ajd bas mi javi... sa palentom ide odlicnoDudette je napisao/la:Ma ne beri brigu. Ne vjerujem ja sve sto muski uvijek kazu...sarita je napisao/la:
varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.
dudette, radim brudet. kad kazem racici onda mislim na shrimps, ili ne znam kako se to kaze u dalmaciji - kozice - ali ovi moji shrimps su malo drugaciji od tih nasih morskih sa malo manje tvrdom ljuskom.
hoces li recept?
Moze recept kad stignes - hvala! Mislila sam si da su shrimps. Bas da promijenim malo. Ja ih obicno samo sfrigam. To je najjednostavnije i najbrze. Ili ih dodajem u salate.
Nisam bas nesto od jela lately, ali proci ce i ta faza. Shrimp brudette za dudette!
U dosta recepata s paradajzom vidim da stavljaju luk. Meni je bolja ljutika - shallot.
Nasla sam recept za brudet s kozicama, dagnjama, hobotnicom i ribom: https://www.recepti.hr/recepti/ribe-i-plodovi-mora/brudet Cini mi se da ima dosta posla oko toga. To je za one koji zive na moru i kojima su svjeza riba i plodovi mora dostupniji.
Čudno, tak govore i sve Švabe i Austrijaneri ...whisperer je napisao/la: imam kolegu iz Rumunjske koji za euro kaže ojro. Momentalno je dobio cjeloživotni nadimak... : )
To se ne zaboravlja - čim bi ga namirisal, proradila biti memoria.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Mene nisu pustili. Bila sam hodajuci kosturcic. A onda je uslijedilo, bolje reci nastavilo se, intenzivno tovljenje, ukljucujuci riblje ulje i pripravke razne za otvaranje apetita.Cat_ je napisao/la:sarita je napisao/la:
i ja sam to djubre pio ali se srecom ne sjecam okusa...
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Stranica 28 / 40.