sta radite sad?
Stranica 27 / 40. • Share
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: sta radite sad?
mmmm, zaboravila si limun. ribe, skoljke, racici.. mmmmm, jela bih to dan i noc.maledetta primavera je napisao/la:Ribu obozavam. Mogla bih svaki dan.Cat_ je napisao/la:Jednom ili dva puta godisnje zavrsim na junk food-u, a posle se setim zasto to ne radim cesce.
Isti slucaj je i sa ribom. Nju jedem retko, jer mi nije ukusna, a ovo djubre mi je ukusno, ali posle hocu da umrem.
Zato sam danas jela krem-supicu od hokaido bundevica iz moje bastice i to je bilo sve.
Sad mi par dana treba da dodjem sebi.
Riblja juha, riba frigana, in forno, lignje zar sa blitvom... Srdelice ... Maslinovo ulje, petersin, cesnjak ... Ma stalno 🥰
ako imas kakav super recept za shrimpice kazi mi - sutra ih pravim. inace imam jedan super recept of whispice jos odavno... cesto sam znala to praviti... sa mrvicama
sarita- Broj postova : 917
Pa ja, ako je se hvataju magneti onda ga ima dosta, a ako padnu, onda da se javi Tzigi ...sarita je napisao/la:to sto nekad imas zivotinjsku potrebu za mesom bi moglo biti i od manjka zeljeza. moze se to lako provjeriti.Cat_ je napisao/la:
...
Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
ne zna ona vodu skuhat a kamo li racice pripremit. Sve joj to mama radi, poprave...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Osim akosu microscopski.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
ne zna ona vodu skuhat a kamo li racice pripremit. Sve joj to mama radi, poprave...
besposlenpop je napisao/la:Osim akosu microscopski.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
njih ubija. Ni to ne zna spremit...
pizda- Murderator
Iskreno ne znam ih ni ja pripremati. Nisam sigurna sto sarita misli kad kaze racici...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:Iskreno ne znam ih ni ja pripremati. Nisam sigurna sto sarita misli kad kaze racici...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
sto je najbolje, to ni ona nije sigurna . Lijeno to poprave, nikakva zena ni domacica...
pizda- Murderator
Dudette je napisao/la:Sad cu vam mahnuti i zazeljeti laku noc!
ajd pomalo...
pizda- Murderator
besposlenpop- Broj postova : 5769
varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
dudette, radim brudet. kad kazem racici onda mislim na shrimps, ili ne znam kako se to kaze u dalmaciji - kozice - ali ovi moji shrimps su malo drugaciji od tih nasih morskih sa malo manje tvrdom ljuskom.
hoces li recept?
a inace sam za rucak papala nepalski chicken momo. mmmm. odavno nesto tako dobro nisam jela.
sarita je napisao/la:
varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.
da iznimna domacica... Omiljena strast ti je jest ono sto drugi skuhaju poprave...
pizda- Murderator
Trebalo bi tebe poslat u USA date ugosti.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:
varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.
da iznimna domacica... Omiljena strast ti je jest ono sto drugi skuhaju poprave...
Vratijo bise dvajs kila teži, nebite pustili u avijon bez nadoplate.
besposlenpop- Broj postova : 5769
Ma ne beri brigu. Ne vjerujem ja sve sto muski uvijek kazu...sarita je napisao/la:varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:kako ih radis?sarita je napisao/la:evo pravim racice
dudette, radim brudet. kad kazem racici onda mislim na shrimps, ili ne znam kako se to kaze u dalmaciji - kozice - ali ovi moji shrimps su malo drugaciji od tih nasih morskih sa malo manje tvrdom ljuskom.
hoces li recept?
Moze recept kad stignes - hvala! Mislila sam si da su shrimps. Bas da promijenim malo. Ja ih obicno samo sfrigam. To je najjednostavnije i najbrze. Ili ih dodajem u salate.
Nisam bas nesto od jela lately, ali proci ce i ta faza. Shrimp brudette za dudette!
Gost- Gost
pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:Iskreno ne znam ih ni ja pripremati. Nisam sigurna sto sarita misli kad kaze racici...pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
kako ih radis?
sto je najbolje, to ni ona nije sigurna . Lijeno to poprave, nikakva zena ni domacica...
Jel tvoja mama bila dobra domacica? Do nedavno si bio sinisa... ak ti treba rent-a-mama, moja je super... reci cu da skuha tanjir viska pa mozes doc na topli oobrok... doduse, vi penzici ranije papate pa mozete ti i moja mama rucati u vasa p3nzic doba, a ja cu kad dodjem s posla tak da ne bus gledal masnu a imal bus taj topli mama ugodjaj:)
Gost- Gost
evo ovako otprilike izgleda recept... samo sto sam ja dodala i crveni luk... prvo sam ga malo przila pa tek onda dodala racice...i jos sam podijelila bijeli luk na dva dijela - 1 dodala dok se kuha a drugi dio dok je kuhanje skoro pri kraju bilo da ostane miris.... i tonu persina... vino mora biti suho.. ja sam koristila chardonnay .. ajd bas mi javi... sa palentom ide odlicnoDudette je napisao/la:Ma ne beri brigu. Ne vjerujem ja sve sto muski uvijek kazu...sarita je napisao/la:varas se. ja sam iznimno odlicna domacica. sve znam a kuhanje mi je omiljena strast.pizda je napisao/la:Dudette je napisao/la:
kako ih radis?
hoces li recept?
Moze recept kad stignes - hvala! Mislila sam si da su shrimps. Bas da promijenim malo. Ja ih obicno samo sfrigam. To je najjednostavnije i najbrze. Ili ih dodajem u salate.
Nisam bas nesto od jela lately, ali proci ce i ta faza. Shrimp brudette za dudette!
Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
ma fino je kad se sitno nasjecka i prvo malo proprzi... fino se otopi sa paradajzom ni ne osjeti se... <3 ali ti znas bolje, ti si sa mora. sljedeci puta necu stavljati tomaledetta primavera je napisao/la:Ja bih jednu malu opasku. Nikako kapulu u skampe, dagnje itd ...
besposlenpop je napisao/la:Trebalo bi tebe poslat u USA date ugosti.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:
Vratijo bise dvajs kila teži, nebite pustili u avijon bez nadoplate.
da, zbog tog jer bi stalno jeo fast fud...
pizda- Murderator
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Stranica 27 / 40.