sta radite sad?
Stranica 17 / 40. • Share
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: sta radite sad?
Da, znam. Zato i kazem da sam bila opasno naorucana.
A krema je bila mesavina od 3 recepta. Islo je i mleko od kokosa, i slatko vrhnje, i liker od kokosa, i svezi rendani kokos, sve je islo.
Samo ne znam da li gore ispred „i“ idu zarezi.
Volim da jedem svezi kokos, tako da cim na plazi cujem „Cocco bello“ prva trcim.
A krema je bila mesavina od 3 recepta. Islo je i mleko od kokosa, i slatko vrhnje, i liker od kokosa, i svezi rendani kokos, sve je islo.
Volim da jedem svezi kokos, tako da cim na plazi cujem „Cocco bello“ prva trcim.
Cat_- Broj postova : 865
Taj svjezi mi je najbolji i nekako najmanje sladak i mastan. Odlicne su mi palacinke filane s tim ribancom.Cat_ je napisao/la:Da, znam. Zato i kazem da sam bila opasno naorucana.
Kako ti otvaras taj kokos? Ima navodno neke spravica koja se moze naruciti preko Amazona. Razmisljam o tome jer vise ne mogu kupiti svjeze naribani ili svjeze cijedjeno mlijeko. Koliko god mi neka hrana nedostaje, naviknem se da nigdje nemas sve. I dobro...
Gost- Gost
Nisam ni ja, paje tu.baldrick je napisao/la:Geiger nikad nije želijo Hrvacku!Dudette je napisao/la:I sta fali petgeu? Evo meni moj Geiger brojac na lapu sve uredno pokazuje i prikazuje.baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:
Da li sam si to ja sama izabrala ili si mi sada ti odabrao?
To je Bil Gejc svima preko petge odabro!
Zove se "čekić".Dudette je napisao/la:
...
Kako ti otvaras taj kokos? Ima navodno neke spravica koja se moze naruciti preko Amazona. ...
baldrick je napisao/la:Dudette je napisao/la:Ok, 8,5 down. How many to go? Secer je nezdrav. Kruh je ionako umjetnicki ako ga sam ne peces. Tijelo ce ti biti zahvalno na ovim odricanjima.
Pa već je. Tlak se spustio, epizode grintavosti prorijedile, baš sam bolje. Još 11 kila i vraćam se u 25-u...
Baldrick na dijeti....znači godine i kod tebe ha....ja mislila Baldrick dječarac od 32....još uvijek....zapravo ja sam vas sve zamrznula u vremenu....sve....ali ide to vrijema....ben ti...
Trud će se isplatiti, kako je rekla Dudette bude valjda neka kilaža gdje se zaustaviš, ali onda opet krene doli...
Dobro si ti natuka kila....dolce vita a....no, važno je potrudit se skinit višak kad vidiš da ti smeta....
Koja je razlika imat ok kilažu od viška, ma čudo jedno.....nije stvar samo odraza u ogladalu, onaj osjećaj da si lagan na nogama je najvažniji....
Podržavam trud, napor!!!!
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Ajma ja kokos nikad nisam volila....ni u slatkišima ne volim kokkos....ali znam da je zdrav, malo kalorija...svejdno ne volim gai gotovo...
Ni marcipan, uffff baš ogavan okus ima
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:Ajma ja kokos nikad nisam volila....ni u slatkišima ne volim kokkos....ali znam da je zdrav, malo kalorija...svejdno ne volim gai gotovo...
Ni ja... how bizzare... ali sada mogu one kokos strugotine... isti kurac ko da zbuku zvaces... neutralno... a manje se lovi za bedrice od drugih grickabilnih strugotina
Gost- Gost
RobinUd je napisao/la:Ples je jedan poseban pravac umjetnosti, cija izvedba i ucenje nikad nije gotovo.Vel'ka maca je napisao/la:Npr. Da ucim plesti, splela bi prva dva reda cisto da vidim da ja to mogu odnosno znam... nikada ne bih isplela cijeli sal... cemu? Ionako, ono sto je bilo zanimljivo je provaljeno, ovo dalje vise nije izazov...
Iako savrsenstvo ne postoji, njemu (pravi) plesaci teze.
"odraditi" par koraka, i umisljati s(eb)i da znas plesati, prilicno je diletantski.
Ne zanima ti mene savrsenstvo pa mu ni ne tezim...
Gost- Gost
Dudette je napisao/la:
Taj svjezi mi je najbolji i nekako najmanje sladak i mastan. Odlicne su mi palacinke filane s tim ribancom.
Kako ti otvaras taj kokos? Ima navodno neke spravica koja se moze naruciti preko Amazona. Razmisljam o tome jer vise ne mogu kupiti svjeze naribani ili svjeze cijedjeno mlijeko. Koliko god mi neka hrana nedostaje, naviknem se da nigdje nemas sve. I dobro...
Nisam ga nikada otvarala sama, ali znam kako ide. Shrafcigerom se probuse 2 od 3 „oka“ da vodica moze izaci, a posle se stavi dobar, cvrst noz na sredinu i par puta se po njemu udari cekicem dok se ne napravi pukotina. Posle ide lako. Neko ide direktno cekicem, ali German radi ovako.
Ostao mi je jos jedan kokos, pa mozda uslikam otvaranje.
I da, svez kokos, pogotovo rendan, nema puno veze sa ovim suvim koje kupujemo u radnjama.
Meni je svezi kokos osvezavajuci, ali nema sanse da sama pojedem ni pola, a kamoli citav. Ne zbog kolicine koliko zbog sitosti koju mi izazove. To mi obicno bude rucak na plazi.
Treba mi nozic za vadjenje „mesa“. On je malo zakrivljen. To cu nabaviti.
u pravu si, cat. iako nikad nisam probala svjezi kokos vidjela sam razliku izmedju onog naseg kokosovog brasna i americkog koje je krupnije, vlaznije i masnije. al sad ste ma pravo popalile na taj svjezi... mmmm zvuci mi bogovski. ne sjecam se da sam ga ikada igdje vidjela... moracu malo pogledati
inace, evo ja pravim supicu od gljiva. niko me ne zna popaliti na dobre recepte ko jedna moja frendica iva. mljac.
inace, evo ja pravim supicu od gljiva. niko me ne zna popaliti na dobre recepte ko jedna moja frendica iva. mljac.
sarita- Broj postova : 917
Probaj, mogla bi ti se ta verzija dopasti.sarita je napisao/la:u pravu si, cat. iako nikad nisam probala svjezi kokos vidjela sam razliku izmedju onog naseg kokosovog brasna i americkog koje je krupnije, vlaznije i masnije. al sad ste ma pravo popalile na taj svjezi... mmmm zvuci mi bogovski. ne sjecam se da sam ga ikada igdje vidjela... moracu malo pogledati
Catice, hvala ti na uputi za otvaranje! Pope, i tebi muchas gracias na YT tutorialu.
Gost- Gost
cistio po kuci, tako iskoristavam lose vrijeme. Cak sam i prozore naglancao, sad cak i vidim napolje...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Zivot u velikom gradu sa sobom nosi neslucene opasnosti, koje (mozda) u malim sredinama nisu tako ceste.
I oruzja, koja se koriste, vjerojatno su opasnija, nego negdje drugdje.
Evo, citam u novinama: covjek si u kucnoj radinosti napravio policijsku znacku, i isao okolo "uredovati".
Ljudi su shvatili, pa su pozvali pravu policiju.
"Krivi" policajac se naoruzao, i prijetio pravim kolegama opasnim oruzjem.
Naoruzao se četkom za pranje zahodske školjke.
Nečistom, koristenom i prljavom, pise tako....
Pa ti budi policajac u velikom gradu.
Evo, citam u novinama: covjek si u kucnoj radinosti napravio policijsku znacku, i isao okolo "uredovati".
RobinUd- Broj postova : 852
RobinUd je napisao/la:Zivot u velikom gradu sa sobom nosi neslucene opasnosti, koje (mozda) u malim sredinama nisu tako ceste.
na selu niti nema policije. Dodju samo kad se nesto desi pa u biti nema vece razlike izmedju sela i grada...
pizda- Murderator
Razmisljam, da kad dodjem kuci uzmem bicikl i odem do Neuwaldegg.
Divno je vreme.
Jutros je bas bilo hladno. Jesenje. Imali smo 2 dana kise i iz vrelog leta uleteli u jesen.
Ali bilo je zanimljivo posmatrati tamne, sive oblake kako se valjaju nad gradom.
Jesam li vam se vec hvalila kakav bicikl imam?
Idem pronaci neku fotku.
Divno je vreme.
Jutros je bas bilo hladno. Jesenje. Imali smo 2 dana kise i iz vrelog leta uleteli u jesen.
Ali bilo je zanimljivo posmatrati tamne, sive oblake kako se valjaju nad gradom.
Jesam li vam se vec hvalila kakav bicikl imam?
Idem pronaci neku fotku.
pizda- Murderator
A evo me i na omiljenoj temicici - dakle, danas sam se zaljubila... oped!!! Dakle, oped jutros, sto ne bese u praskozorje, zaputi se put matorina ne bi li se domatorila na poso... a kad tamo, cim izadjoh iz portunica docekala me jedna mlada, preslatka, umiljata, pitoma, preslatka, ma niti pet/sest mjeseci preslatka, mala kornjacevinica. Maca. Trikolorka. One su samo zenke. Boze, boze, boze - umiljatog li i maznog bica... i pomazile se mi i popricale... ispricala sam se na izuzecu i produzila dalje... ali mala preslatkoca me cekala i kad sam se vratila s posla i ducana... i kad sam za dva sata opet isla iz kuce... toliko pitomo i drago bice me kupilo jos jutros i rekla sam si ako me cura opet bude cekala i isla za mnom, vodim ju kuci... srecom nije je bilo oko osmice kad povracah se... ali nekako cutim da cemo se jos sresti... bila je to ljubav na prvi pogled/dodir/mijauk
Gost- Gost
Bakica mi je umrla u nedjelju pa bi macica dobila ime njoj u cast... bila bi nad(ic)a... hope... ali i dalje se nadam da se necemo vise sresti, ali i da hocemo... :/
Prava maca šrodingerica...
Gost- Gost
evo malo rucala pa malo odmaram.
maco, zao mi je zbog bake. sorry...
maco, zao mi je zbog bake. sorry...
sarita- Broj postova : 917
Vel'ka maca je napisao/la:Bakica mi je umrla u nedjelju ...
In my rose garden of memories,
I see you standing there,
An angel in disguise,
Who taught me how to care.
...
Neka mirno spava, bakica..
I see you standing there,
An angel in disguise,
Who taught me how to care.
...
Neka mirno spava, bakica..
whisperer- Broj postova : 740
Nadici mir i (s)pokoj vječni, a tebi veliki zagrljaj.Vel'ka maca je napisao/la:Bakica mi je umrla u nedjelju pa bi macica dobila ime njoj u cast... bila bi nad(ic)a... hope... ali i dalje se nadam da se necemo vise sresti, ali i da hocemo... :/
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Stranica 17 / 40.