sta radite sad?
Stranica 6 / 37. • Share
Stranica 6 / 37. • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Re: sta radite sad?
ma to je zakon. kod nas su svi marisali to osim mene. ja se uvijek bojim kojekavih ovisnosti... al ja nekad popijem benadril.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ja danas vise nemam force za nista.
Legla sam u svoj veliki krevet, prije toga popila apaurin i opskrbila se slatkisima. Vecinu sam pojela. Upaljen mi je netflix i ne znam sto bi gledala.
dotle smo dosli, droge...
inace, benzodiazepini su zakon ljekici. ja sam svojevremeno pila clonazepam. i kad smo odlucili doktorica i ja da sam spremna da prestanem mogu ti reci da sam nekako sa ceznjom razmisljala o njima. jako mi je jasno zasto se ljudi navuku na kojesta. kad sam ja ovakva koja nisam sklona nicemu osjetila tu zelju za time mogu misliti kako je onome jadnicku koji je sklon drogama ili alcoholo to cope with (sorry, ne znam kako se ovo kaze na nasem jeziku... valjda da se nosi sa problemima).... boze, pocela svoj vlastiti jezik zaboravljat kru ti jebem
sarita- Broj postova : 917
inace je dan bio fin i topal i slavili smo thanksgiving ali mi je ukradena ogromna kolicina novca sa banke pa sam malo nasikirana... uzdam se da ce se rijesiti sa dobrim ishodom....
sarita je napisao/la:ejh al i ti kompliciras. ja bih se za tavku ljepoticu poprave borila. lasta je pravi komad i po i jos uz to i lijepo njegovana i sredjuje se poprave zenstvena mackica i po.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:
evo i ja se pridruzujem. daj pipi, nemoj zezat. sta bih ja dala da sa lastom mogu svaki dan. neka ti napravi neko dobro jelo i neka te pocasti. ona je majstor u tome. a mogo bi i ti. de ba, pipi, obecaj da ces to uradit.
Lasta je picka i po, stvarno. Kad bi se mi sreli to ne bi na dobro izaslo. Bolje ovako...
Sto se tebe tice, ja bi te najradije kresnijo doggie stilom poprave...
a ovo za mene i doggie style - nema sanse. nisam ja za takve stvari. mene sex nikako ne zanima.
Slazem se sve za Lasticu.
A koliko vidim oni samo treba da se usaglase oko tih nekih kilometara..
A ti isto da cutis. Kad te opet dohvsti neki Rodrigo, Eduardo, Pedro, videces ti svoga boga!
Mali je od ove godine dobio i spanski jezik, pa sad ucim sa njim.
Ne mogu ga vise zvati „mali“...Izgleda da cu na forumu morati da predjem na „Mujica“, kako ga je Pipika jednom prekrstio kada sam se ja zaboravila i greskom napisala njegovo ime, pa molila Pipija da ispravi...
Cat_- Broj postova : 865
sarita je napisao/la:inace je dan bio fin i topal i slavili smo thanksgiving ali mi je ukradena ogromna kolicina novca sa banke pa sam malo nasikirana... uzdam se da ce se rijesiti sa dobrim ishodom....
ukradena iz banke ??? Na koju foru, izgubila si karticu?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Cat_ je napisao/la:
Ne mogu ga vise zvati „mali“...Izgleda da cu na forumu morati da predjem na „Mujica“, kako ga je Pipika jednom prekrstio kada sam se ja zaboravila i greskom napisala njegovo ime, pa molila Pipija da ispravi...
sta sam ga ja tako krstio? Skroz sam zaboravio, mislio sam da mu tako tepas...
pizda- Murderator
Tajnapizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ma nece, nema sta nisam probala.
znaci za tebe nema tajni? Ajd pricaj sta si sve probala...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:
Da, ti. I od tada je Mujica.
Cak mi je i Bitvica (sa kojom sam se veceras posteno ispricala. Ubile smo oko 1:45 minuta ) napravila tri snjegovica (govorim hrvatski!) i svaki je imao zastavicu sa imenom: Mujica, German, Kate...
sarita je napisao/la:inace je dan bio fin i topal i slavili smo thanksgiving ali mi je ukradena ogromna kolicina novca sa banke pa sam malo nasikirana... uzdam se da ce se rijesiti sa dobrim ishodom....
Ovo sam juce previdela...
Sta je bilo na kraju, Sarita? Jesi li nekako uspela sa bankom videti kako se to dogodilo? Postoji li sansa za povratom novca?
Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:
Cak mi je i Bitvica (sa kojom sam se veceras posteno ispricala. Ubile smo oko 1:45 minuta ) napravila tri snjegovica (govorim hrvatski!) i svaki je imao zastavicu sa imenom: Mujica, German, Kate...
i germanu sam dao ime, to se sjecam...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:
evo i ja se pridruzujem. daj pipi, nemoj zezat. sta bih ja dala da sa lastom mogu svaki dan. neka ti napravi neko dobro jelo i neka te pocasti. ona je majstor u tome. a mogo bi i ti. de ba, pipi, obecaj da ces to uradit.
Lasta je picka i po, stvarno. Kad bi se mi sreli to ne bi na dobro izaslo. Bolje ovako...
Sto se tebe tice, ja bi te najradije kresnijo doggie stilom poprave...
Riješite se stresa malo skupa i rastanete kao frendovi
Just saying...
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
ma ja ne osjecam potrebu i grozim se osjecaja ovisnosti prema tabletama. apaurin uzmem jako jako rijetko. ovaj put sam ga uzela ( od 5 mg , prepolovila sam desetku, iako smatram da mi je i to previse bilo ) jer sam se htjela naspavati posteno i opustiti sve misice tijela od napetosti sto se u njima skuplja. to vidim i po licu.sarita je napisao/la:ma to je zakon. kod nas su svi marisali to osim mene. ja se uvijek bojim kojekavih ovisnosti... al ja nekad popijem benadril.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ja danas vise nemam force za nista.
Legla sam u svoj veliki krevet, prije toga popila apaurin i opskrbila se slatkisima. Vecinu sam pojela. Upaljen mi je netflix i ne znam sto bi gledala.
inace, benzodiazepini su zakon ljekici. ja sam svojevremeno pila clonazepam. i kad smo odlucili doktorica i ja da sam spremna da prestanem mogu ti reci da sam nekako sa ceznjom razmisljala o njima. jako mi je jasno zasto se ljudi navuku na kojesta. kad sam ja ovakva koja nisam sklona nicemu osjetila tu zelju za time mogu misliti kako je onome jadnicku koji je sklon drogama ili alcoholo to cope with (sorry, ne znam kako se ovo kaze na nasem jeziku... valjda da se nosi sa problemima).... boze, pocela svoj vlastiti jezik zaboravljat kru ti jebem
maledetta primavera- Broj postova : 1678
besposlenpop- Broj postova : 5773
sta radim? Po kurcu se gladim...
pizda- Murderator
Sarita, sta je sa lovom, sta se desilo?
pizda- Murderator
naravno, nemas ti nikakvu ovisnost. nisam ni mislila na tebe kad sam ono gore pisala... inace, ja stvarno mislim da su benzodiazepini fantasticni lijekovi.maledetta primavera je napisao/la:ma ja ne osjecam potrebu i grozim se osjecaja ovisnosti prema tabletama. apaurin uzmem jako jako rijetko. ovaj put sam ga uzela ( od 5 mg , prepolovila sam desetku, iako smatram da mi je i to previse bilo ) jer sam se htjela naspavati posteno i opustiti sve misice tijela od napetosti sto se u njima skuplja. to vidim i po licu.sarita je napisao/la:ma to je zakon. kod nas su svi marisali to osim mene. ja se uvijek bojim kojekavih ovisnosti... al ja nekad popijem benadril.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ja danas vise nemam force za nista.
tvoj decko izrasta u pravog ljepotana. cure ce ga puno proganjati...Cat_ je napisao/la:pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:
inace cat i pizdo, hvala sto ste pitali za kradju mog novca iz banke. sve je super zavrsilo. izgleda su hackeri nekako dosli do mojih bankovnih racuna i povukli su vecu kolicinu novca... a kud ce na mene bas jadnicu. napisali su check sa necijim imenom ali moj bankovni racun su printali na tom checku. idioti.... srecom pa je sve rijeseno ....
sarita je napisao/la:inace cat i pizdo, hvala sto ste pitali za kradju mog novca iz banke. sve je super zavrsilo. izgleda su hackeri nekako dosli do mojih bankovnih racuna i povukli su vecu kolicinu novca... a kud ce na mene bas jadnicu. napisali su check sa necijim imenom ali moj bankovni racun su printali na tom checku. idioti.... srecom pa je sve rijeseno ....
ajd super, vidim da te nema ni cut ni vidjet pa sam se poprave zabrinijo. Svo zlo sa tim jebenim hackerima..
pizda- Murderator
sarita je napisao/la:
inace, ja stvarno mislim da su benzodiazepini fantasticni lijekovi.
cini se meni da ti pravo krkas te benzodiazepine ko bombone...
pizda- Murderator
ma ne, konju jedan. citaj malo detaljnije gore sta sam sa lastom pisala. inace, rado bih ih krkala al necu. bas su fini, al nisu bas toliko da se sjebem...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:
inace, ja stvarno mislim da su benzodiazepini fantasticni lijekovi.
cini se meni da ti pravo krkas te benzodiazepine ko bombone...
nek crknu ti hackeri kru im jebe...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:inace cat i pizdo, hvala sto ste pitali za kradju mog novca iz banke. sve je super zavrsilo. izgleda su hackeri nekako dosli do mojih bankovnih racuna i povukli su vecu kolicinu novca... a kud ce na mene bas jadnicu. napisali su check sa necijim imenom ali moj bankovni racun su printali na tom checku. idioti.... srecom pa je sve rijeseno ....
ajd super, vidim da te nema ni cut ni vidjet pa sam se poprave zabrinijo. Svo zlo sa tim jebenim hackerima..
a dragi moj pizda vidi kako se on brinijo za mene.
Super Sarita, drago mi je da se to na kraju sve sredilo.
Kod mene neki lepi dani, radosno srce i sretne misli. Bas sam dobro.
I sve vas volim!
Narucila sam bio curku iz Stajerske. Bice isporucena tik pred Bozic. Prvi put cu je sama spremati. Znam i cime cu je napuniti i sve. Narucila sam manju od 4 kilograma. U svetu curki to i jeste mala curka.
Bas se radujem.
I sve vas volim!
Narucila sam bio curku iz Stajerske. Bice isporucena tik pred Bozic. Prvi put cu je sama spremati. Znam i cime cu je napuniti i sve. Narucila sam manju od 4 kilograma. U svetu curki to i jeste mala curka.
Bas se radujem.
Cat_ je napisao/la:Kod mene neki lepi dani, radosno srce i sretne misli. Bas sam dobro.
I sve vas volim!
Bas se radujem.
Mmmm, već osjećam mirise. Meni je obično mama priprema pa se isto nisam nikada bavila njome .. Jedino sam je jednom greškom kupila, isuse, nisam znala što ću s njom tako velikom. : ))
Jamie Oliver ima ove godine cijeli video katalog fantastičnih stvari za Božić, nisam ga neko vrijeme pratila pa mi je opet postao inspirativan.
Iako, ni ovo nije ništa manje privlačno:
whisperer- Broj postova : 740
Inače, prošle sam godina dosta od nje uzimala recepte, meni se baš dopada taj tai dodatak svemu.
Marion’s Best-ever Christmas Recipes - Marion's Kitchen
Marion’s Best-ever Christmas Recipes - Marion's Kitchen
whisperer- Broj postova : 740
Stranica 6 / 37. • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Stranica 6 / 37.