kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta radite sad?

Stranica 5 / 37. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next

Go down

sta radite sad? - Page 5 Empty Re: sta radite sad?

Postaj  sarita 22.11.20 3:09

haha, inace ovaj moj smajli u prethodnom postu je ko moj pokojni striko pero - veze s vezom nema. lol. on je uvijek lupeto viceve ili neke izreke koje veze s vezom nemaju. npr. neko prica o tome kako voli ici na more a on odgovara sa... kod pod drugim jamu kopa sam u nju pada. joj dragi moj striko. bas sam ga voljela sta radite sad? - Page 5 1354420400 sta radite sad? - Page 5 1523192931
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 22.11.20 22:55

Prosao mi godisnji, intenzivan vikend mi je bio.
Sutra na posao, ne da mi se.,..

Nego, da vas pitam, cuje li se netko sa Lusi, kako je ona?
maledetta primavera
maledetta primavera

Broj postova : 1678

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.11.20 1:06

maledetta primavera je napisao/la:Prosao mi godisnji, intenzivan vikend mi je bio.

pa koliko ti trajao taj godisnji, tri dana? sta radite sad? - Page 5 684758713
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 23.11.20 8:51

pizda je napisao/la:
maledetta primavera je napisao/la:Prosao mi godisnji, intenzivan vikend mi je bio.

pa koliko ti trajao taj godisnji, tri dana? sta radite sad? - Page 5 684758713
Cijeli tjedan ....
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.11.20 15:10

Pre par minuta sam usla u stan. Napolju je bas hladno. Uvukla sam se ispod dekice, a poznajuci kako to izgleda kada mi je hladno, pa zagrejem verovatno cu uskoro zaspati.
Samo da vidim sta ste pisali...🙂
Cat_
Cat_

Broj postova : 865

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.11.20 15:12

U Hrvatskoj jos uvek sve radi? Nemate lockdown?

I ja sam par puta pitala za nju. Mislila sam da je neko ima na FB kao prijatelja.
Nadam se da je dobro.

Mnogo si mi lepa na toj slici. 🙂
Idem i ja potraziti jednu slicnu.
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.11.20 15:15

sarita je napisao/la:
Cat_ je napisao/la:
whisperer je napisao/la:
sarita je napisao/la:naravno i whispici pozdrav. uh, malo se posvadjasmo ovdje, al to su sve blijede slike onih davnih dana. ja nikom ne zamjeram. halalim im, sto bi rekli braca muslici.

😀

In love, forever. 🙂 🙂 🙂
haha joj i ja se moradoh sama sebi nasmijat na ovo. loool. evo i sad se smijem...

Pa zato sto si blesavo i dobrocudno stvorenje koje i pored silnih p*cki materina brzo i bez gorcine predje na nesto veselo, pa se jos i sazali...🙂🙂
Bas si legendica. ❤
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.11.20 15:37

I malo ozbiljnije...
Islamofobija postoji u Evropi, ali je direktan produkt straha.
Evropa je u prethodnih 20-30 (40?) godina bila poprilicno indiferentna prema Islamu. Jasno je kako je i zasto doslo do preokreta.
Potrebni su konstruktivan dijalog i od strane muslimana jasna osuda terorizma i svih velikoislamskih teznji.

Bec pre 20 godina i Bec sada - velika razlika.
Malo sam umorna od sve te nametnute politicke korektnosti.
Primitivaca je oduvek bilo, raznih nacija i vera, ali ono sto kao zena mozes doziveti od strane radikalnih muslimana, ma uopste ne znam ni kako bi ih nazvala, je samo da se prestravis. Hoda za tobom, odmah iza ledja, a gleda te takvom kombinacijom pozude i mrznje kao najgori psihopata. Jer gde si ti posla otkrivene kose i lica da ga uznemiravas, dok on ide tetki da odnese lek.
I kada se nakon takvog susreta preplaseno pozalis da te neki Arapin pratio ide krsh pitanja u cilju politickikorektne odbrane nasilnika i primitivca od mene koja ga oslovljavam sa Arapin. Jer „mozda je Italijan ili Spanac“, „mozda to sto ti je pricao nije bilo ba arapskom“, „da nisi mozda prethodno pogledala u njegovom pravcu, znas, oni to ne vole“...
Da ti se smuci zivot.
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.11.20 17:02

Cat_ je napisao/la:I malo ozbiljnije...
Islamofobija postoji u Evropi, ali je direktan produkt straha.
Evropa je u prethodnih 20-30 (40?) godina bila poprilicno indiferentna prema Islamu. Jasno je kako je i zasto doslo do preokreta.
Potrebni su konstruktivan dijalog i od strane muslimana jasna osuda terorizma i svih velikoislamskih teznji.

Bec pre 20 godina i Bec sada - velika razlika.
Malo sam umorna od sve te nametnute politicke korektnosti.
Primitivaca je oduvek bilo, raznih nacija i vera, ali ono sto kao zena mozes doziveti od strane radikalnih muslimana, ma uopste ne znam ni kako bi ih nazvala, je samo da se prestravis. Hoda za tobom, odmah iza ledja, a gleda te takvom kombinacijom pozude i mrznje kao najgori psihopata. Jer gde si ti posla otkrivene kose i lica da ga uznemiravas, dok on ide tetki da odnese lek.
I kada se nakon takvog susreta preplaseno pozalis da te neki Arapin pratio ide krsh pitanja u cilju politickikorektne odbrane nasilnika i primitivca od mene koja ga oslovljavam sa Arapin. Jer „mozda je Italijan ili Spanac“, „mozda to sto ti je pricao nije bilo ba arapskom“, „da nisi mozda prethodno pogledala u njegovom pravcu, znas, oni to ne vole“...
Da ti se smuci zivot.

produkt straha i prakse. Brzo bi strah i predrasude nestale kad bi imale plodno tlo medjutim, nema ga, upravo suprotno. Lako je bit politicki korektan kad imas nesto muslimana koji su prakticki domaci, skroz umjereni doseljenici iz Bosne. Kad bi se ovdje doselila masa muslimana iz svih mogucih zemalja i ponasala se kako se ponasaju, da vidis kako politicka korektnost nestaje u roku odmah. Pobili bi ih ko zeceve...
Na stranu covjekoljublje i empatija ali mislim da su se Austrija, Njemacka, Francuska, Engleska itd. itd. gadno zajebale...upravo nevjerojatna naivnost za normalne i uredjene zemlje...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.11.20 17:12

Cat_ je napisao/la:

nema, nadam se da ga nece ni bit iako neke budale vrse pritisak. Zvucat ce cudno ali mi se jako svidja kako ovdje postupaju sa tim. Uprkos svim konfuzijama, oprecnim informacijama i svim i svacim. Nema pretjerane panike, nema politiziranja, nema vjezbanja diktature. Neka tako i ostane i od mene imaju peticu...sta radite sad? - Page 5 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.11.20 20:04

pizda je napisao/la:

produkt straha i prakse. Brzo bi strah i predrasude nestale kad bi imale plodno tlo medjutim, nema ga, upravo suprotno. Lako je bit politicki korektan kad imas nesto muslimana koji su prakticki domaci, skroz umjereni doseljenici iz Bosne. Kad bi se ovdje doselila masa muslimana iz svih mogucih zemalja i ponasala se kako se ponasaju, da vidis kako politicka korektnost nestaje u roku odmah. Pobili bi ih ko zeceve...
Na stranu covjekoljublje i empatija ali mislim da su se Austrija, Njemacka, Francuska, Engleska itd. itd. gadno zajebale...upravo nevjerojatna naivnost za normalne i uredjene zemlje...

Gledala sam dobar dokumentarac sa Morgan Freemanom. To je iz serijala „Through the Wormhole“. Mislim da se epizoda zvala „Are we all Bigots?“ Tu objasnjava kako smo od samog rodjenja nasim instiktima i borbom za opstanak predodredjeni da budemo robovi stereotipa i predrasuda. Nas mozak prati tzv. „zlatni shint/rez“ od 1,6 kojim „odlucujemo“ da li ljude, detalje iz prirode, pa cak i nase delove tela (recimo odnos prstiju i dlana) prihvatamo kao ugodne oku, lepe i „bezopasne“. Da bi covek bio potpuno oslobodjen predrasuda morao bi da poseduje svo znanje ovog sveta i da vecinu tog znanja stekne licnim iskustvom. I da naravno bude potpuno oslobodjen straha. Ono sto mozemo je da ucimo i kroz ucenje i upoznavanje shiromo um i oslobadjamo se kocnica.

Ako imas gde pogledaj tu epizodu.
Nadam se da nisam falila naslov...🙂
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 23.11.20 20:09

pizda je napisao/la:
Cat_ je napisao/la:

nema, nadam se da ga nece ni bit iako neke budale vrse pritisak. Zvucat ce cudno ali mi se jako svidja kako ovdje postupaju sa tim. Uprkos svim konfuzijama, oprecnim informacijama i svim i svacim. Nema pretjerane panike, nema politiziranja, nema vjezbanja diktature. Neka tako i ostane i od mene imaju peticu...sta radite sad? - Page 5 684758713

Onda verovatno ni nemate previse zarazenih. Mi smo bili dostigli skoro 10000 dnevno.
Ne plasim se diktature, niti pritiska. Imam poverenja u ovu drzavu.
U Srbiji je vec...pa ne znam sta bih rekla.
Prvo je umro jedan crkveni poglavar, pa se rulja skupila oko otvorenog kovcega da ga ljubi i grli, sad je umro i Patrijarh Pavle, pa isto okupljanje i isto ludilo...
Vucic je krmak prve klase. Jaoj kad bi mu sad dali da bude i patrijarh, pa da ulicom hoda sa konstantnom erekcijom na samog sebe.
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.11.20 23:13

Cat_ je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Cat_ je napisao/la:

Onda verovatno ni nemate previse zarazenih. Mi smo bili dostigli skoro 10000 dnevno.
Ne plasim se diktature, niti pritiska. Imam poverenja u ovu drzavu.
U Srbiji je vec...pa ne znam sta bih rekla.
Prvo je umro jedan crkveni poglavar, pa se rulja skupila oko otvorenog kovcega da ga ljubi i grli, sad je umro i Patrijarh Pavle, pa isto okupljanje i isto ludilo...
Vucic je krmak prve klase. Jaoj kad bi mu sad dali da bude i patrijarh, pa da ulicom hoda sa konstantnom erekcijom na samog sebe.

ima ih i ovdje sada, bude i preko tri hiljade a ima nas upola manje. Bilo bi i prije ali smo imali malo testova pa je izgledalo idilicnije sta radite sad? - Page 5 684758713 Vucic je bugojanska seljacina, mrzi ga cijela Srbija a pobjedjuje. Valjda po Milosevicevom sistemu...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 23.11.20 23:21

Cat_ je napisao/la:

Gledala sam dobar dokumentarac sa Morgan Freemanom. To je iz serijala „Through the Wormhole“. Mislim da se epizoda zvala „Are we all Bigots?“ Tu objasnjava kako smo od samog rodjenja nasim instiktima i borbom za opstanak predodredjeni da budemo robovi stereotipa i predrasuda. Nas mozak prati tzv. „zlatni shint/rez“ od 1,6 kojim „odlucujemo“ da li ljude, detalje iz prirode, pa cak i nase delove tela (recimo odnos prstiju i dlana) prihvatamo kao ugodne oku, lepe i „bezopasne“. Da bi covek bio potpuno oslobodjen predrasuda morao bi da poseduje svo znanje ovog sveta i da vecinu tog znanja stekne licnim iskustvom. I da naravno bude potpuno oslobodjen straha. Ono sto mozemo je da ucimo i kroz ucenje i upoznavanje shiromo um i oslobadjamo se kocnica.

Ako imas gde pogledaj tu epizodu.
Nadam se da nisam falila naslov...🙂

drugim rijecima, nema sanse da se rijesimo predrasuda ali i imaju neku funkciju u borbi za opstanak. Strah je majka svih predrasuda i te groznicave borbe za opstanak. Plus sva moguca ispiranja mozga... Dobro, bitno je da se mozemo rijesiti predrasuda od slucaja do slucaja. Ne mora to biti u globalu a i stvarno je nemoguce. U slucaju doseljenih muslimana bi predrasude brzo nestale da su se ponasali normalno ko i svi ostali ljudi. Dapace, mozda bi ih danas glorificirali. Ovako su se predrasude pokazale opravdanima. Neki od njih cine zvjerstva, drugi ih otvoreno podrzavaju a treci sute a sutnja je najcesce odobravanje. Kad stvar tako izgleda onda to vise nisu predrasude vec cinjenice...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 25.11.20 19:57

Ja danas vise nemam force za nista. 
Legla sam u svoj veliki krevet, prije toga popila apaurin i opskrbila se slatkisima. Vecinu sam pojela. Upaljen mi je netflix i ne znam sto bi gledala.

Pizda, te cinjenice su rezultat upravo okolnosti koje su oblikovane, definirane neznanjem ( ili da blize zvuci, pomanjkanjem znanja ) pa se u takvim okolnostima ( sredinama ) sa velikom lakocom manipulira.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 26.11.20 0:17

maledetta primavera je napisao/la:Ja danas vise nemam force za nista. 
Legla sam u svoj veliki krevet, prije toga popila apaurin i opskrbila se slatkisima. Vecinu sam pojela. Upaljen mi je netflix i ne znam sto bi gledala.

dotle smo dosli, droge...sta radite sad? - Page 5 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 26.11.20 18:19

Ovde se referiram drugi put.
Pipika, izadji sa Lasticom. Bre!... 🙂
Ja bih s njom svaki dan na kafu isla.
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 26.11.20 19:37

Cat_ je napisao/la:Ovde se referiram drugi put.
evo i ja se pridruzujem. daj pipi, nemoj zezat. sta bih ja dala da sa lastom mogu svaki dan. neka ti napravi neko dobro jelo i neka te pocasti. ona je majstor u tome. a mogo bi i ti. de ba, pipi, obecaj da ces to uradit.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 26.11.20 22:20

pizda je napisao/la:
maledetta primavera je napisao/la:Ja danas vise nemam force za nista. 

dotle smo dosli, droge...sta radite sad? - Page 5 684758713
Ej Pipi, popila pola, zaspala kao zaklana 😂😂
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 26.11.20 22:25

sarita je napisao/la:
evo i ja se pridruzujem. daj pipi, nemoj zezat. sta bih ja dala da sa lastom mogu svaki dan. neka ti napravi neko dobro jelo i neka te pocasti. ona je majstor u tome. a mogo bi i ti. de ba, pipi, obecaj da ces to uradit.
Ma nece, nema sta nisam probala.
sta radite sad? - Page 5 1523192931
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 26.11.20 23:58

ne poklapaju nam se bioritmi. Kad ja izlazim ona ide na spavanje. Kad ona izlazi, ja idem na spavanje. U biti je problem u spavanju...sta radite sad? - Page 5 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 26.11.20 23:59

maledetta primavera je napisao/la:

znaci za tebe nema tajni? sta radite sad? - Page 5 684758713 Ajd pricaj sta si sve probala...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 27.11.20 0:02

sarita je napisao/la:

Lasta je picka i po, stvarno. Kad bi se mi sreli to ne bi na dobro izaslo. Bolje ovako...sta radite sad? - Page 5 684758713
Sto se tebe tice, ja bi te najradije kresnijo doggie stilom poprave...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 27.11.20 0:40

pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:

Lasta je picka i po, stvarno. Kad bi se mi sreli to ne bi na dobro izaslo. Bolje ovako...sta radite sad? - Page 5 684758713
Sto se tebe tice, ja bi te najradije kresnijo doggie stilom poprave...
ejh al i ti kompliciras. ja bih se za tavku ljepoticu poprave borila. lasta je pravi komad i po i jos uz to i lijepo njegovana i sredjuje se poprave zenstvena mackica i po.
a ovo za mene i doggie style - nema sanse. nisam ja za takve stvari. mene sex nikako ne zanima.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 27.11.20 0:42

maledetta primavera je napisao/la:
sarita je napisao/la:
ma dzaba je njemu govorit. al dobro ajd prestacemo ga gnjavit da ne budemo ko maca. znas kako ga je ona jadnog napadala stalno sto nece da se vidi s njom. al da sam ja tamo lasto, ozbiljno ti kazem, ja bih ga nekako uhvatila kad izadje iz svoje rupice... ha? sta kazes na to?
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 37. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Next

[Vrh]

- Similar topics