kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta radite sad?

Stranica 4 / 37. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next

Go down

sta radite sad? - Page 4 Empty Re: sta radite sad?

Postaj  pizda 10.11.20 23:40

besposlenpop je napisao/la:
Ha, štaje tuje ...
Možda smo trebali nesporazume izglađivati na PP, možda i telefonom, sad više ni to nemremo da i hoćemo ...

opa, vas dvoje ste bili svaleri? sta radite sad? - Page 4 684758713
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 10.11.20 23:41

pizda je napisao/la:
Ovo gore me je podsjetilo gde smo, pa odustajem bez obzira ko o terorizmu & meni kaj misli.  sta radite sad? - Page 4 439160543

ja o tebi mislim da si djubar...
Toje uredu.
Taman thema za uz kavicu kad sljedeći put budem u Rieci.  sta radite sad? - Page 4 684758713

Broj postova : 5773

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 10.11.20 23:52

A sada ozbiljno. sta radite sad? - Page 4 684758713

Preletjela sam malo, i imam dojam da ste se možda malo svi krivo pohvatali... Ne referiram se na nikoga posebno, već nabacujem svoje misli o terorizmu i islamu. 

Generalno mislim da su žrtve u SAD-u i Europi previše stvarne da bi se moglo išta relativizirati, ali s druge strane smatram da su muslimani teška žrtva ekstremističkih napada.

Vjerski ekstremizam je tema o kojoj se često raspravlja, ali i često svodi na jednodimenzionalni konstrukt povezan sa vjerskim nasiljem. Mislim da je "ekstrem" pojam koji ne uspijeva zahvatiti različita tumačenja, uvjerenja, stavove koji definiraju ekstremni vjerski identitet. Želim reći da različite dimenzije čine religiju, vjerski ekstremizam nije samo u teološkom smislu, već i u onom ritualnom, socijalnom i političkom. A to pomaže da se razumije  radikalizam kao teroristički napadi, jer religija je samo jedan od čimbenika koji dovode do ovakvih nestabilnosti i nasilja. To je nešto kao kritična ideološka snaga u oblikovanju trenutnih obrazaca ekstremizma, ali ne predstavlja temeljne vrijednosti islama.... Mislim da nije ništa loše pop mislio spomenuvši da je terorist rođen u Beču, jer fakat je činjenica da uglavnom svi ti napadi koji uključuju islamističke motive upravo su punopravni građani ili europski/ američki rođeni muslimani. U većinski muslimanskim državama aktivno se zalažu za suzbijanje vjerskog ekstremizma u svojoj zemlji, jer terorizmu nema mjesta u islamu. Naravno da ne podržavam terorizam, samo isto mislim da je islamofobija opasna.

Jedan od citata u Kur'anu glasi: " whosoever kills an innocent human being, it shall be as if he has killed all mankind and whoever saves the life of one, it shall be as if he had saved the life of all mankind."
whisperer
whisperer

Broj postova : 740

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 10.11.20 23:55

pizda je napisao/la:
Ovo gore me je podsjetilo gde smo, pa odustajem bez obzira ko o terorizmu & meni kaj misli.  sta radite sad? - Page 4 439160543

ja o tebi mislim da si djubar...
Toje uredu.
Taman thema za uz kavicu kad sljedeći put budem u Rieci.  sta radite sad? - Page 4 684758713

sta radite sad? - Page 4 1523192931
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 11.11.20 0:08

whisperer je napisao/la:A sada ozbiljno. sta radite sad? - Page 4 684758713

Preletjela sam malo, i imam dojam da ste se možda malo svi krivo pohvatali... Ne referiram se na nikoga posebno, već nabacujem svoje misli o terorizmu i islamu. 

Generalno mislim da su žrtve u SAD-u i Europi previše stvarne da bi se moglo išta relativizirati, ali s druge strane smatram da su muslimani teška žrtva ekstremističkih napada.

Vjerski ekstremizam je tema o kojoj se često raspravlja, ali i često svodi na jednodimenzionalni konstrukt povezan sa vjerskim nasiljem. Mislim da je "ekstrem" pojam koji ne uspijeva zahvatiti različita tumačenja, uvjerenja, stavove koji definiraju ekstremni vjerski identitet. Želim reći da različite dimenzije čine religiju, vjerski ekstremizam nije samo u teološkom smislu, već i u onom ritualnom, socijalnom i političkom. A to pomaže da se razumije  radikalizam kao teroristički napadi, jer religija je samo jedan od čimbenika koji dovode do ovakvih nestabilnosti i nasilja. To je nešto kao kritična ideološka snaga u oblikovanju trenutnih obrazaca ekstremizma, ali ne predstavlja temeljne vrijednosti islama.... Mislim da nije ništa loše pop mislio spomenuvši da je terorist rođen u Beču, jer fakat je činjenica da uglavnom svi ti napadi koji uključuju islamističke motive upravo su punopravni građani ili europski/ američki rođeni muslimani. U većinski muslimanskim državama aktivno se zalažu za suzbijanje vjerskog ekstremizma u svojoj zemlji, jer terorizmu nema mjesta u islamu. Naravno da ne podržavam terorizam, samo isto mislim da je islamofobija opasna.

Jedan od citata u Kur'anu glasi: " whosoever kills an innocent human being, it shall be as if he has killed all mankind and whoever saves the life of one, it shall be as if he had saved the life of all mankind."

ne bih se ja previse obazirao na ono sto pise u Kur`anu, Bibliji, Tori...Sve je to lijepo, afirmativno, miroljubivo i civilizirano. Medjutim, pogledaj praksu!? Iza te prakse stoje popovi, hodze itd. koji svoje svete knjige tumace kako hoce. Uz to, daleko je veci naglasak na vjerskim dogmama kod svih religija nego li u samim svetim knjigama. Danas dogme prevladavaju iako nigdje u svetim knjigama nisu zapisane. To su one slobodne interpretacije ili pak izvedenice koje zemaljski "posrednici do boga" proturaju pod bozju rijec. Rezultat toga je cinjenica da se blagoslivaju topovi i ostalo oruzje, dzihad a religija umjesto spajanju, sluzi razdvajanju i ukazivanju na razlike izmedju "njih i nas". Zato je i ovaj rat devedesetih u ex Yu djelomicno bio i vjerski rat bas kao sto je bio 41-e. Cinjenica je da stvar zakuhavaju upravo oni koji toboze sluze bogu. Najvise uspjeha danas imaju bas medju muslimanima ruralnih podrucja jer je to najplodnije tlo za bilo kakvu indoktrinaciju. Tako je nekad bilo i sa krscanstvom, svim religijama. Danas su to muslimani i nisu to nikakve predrasude ili mrznja vec jednostavno, pragma. Ako ti sad cekas petsto godina da se isti prosvijetle onda tu nema kruha a ima puno terorizma, nevinih zrtava i sl. Zato i kazem, onom koji razumije samo batinu ne salji lijepu rijec jer on to shvaca ko tvoju slabost...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 11.11.20 4:29

Cat_ je napisao/la:

...
I da se nadovezem na tvoj drugi post o coporima, pa moram zvati mamu - Saru sam samo jednom citirala, ali kada sam videla da se to pocelo tumaciti kao grupisanje sam prestala, jer sam videla da je vrag odneo shalu.
I samo sam je na kraju poljubila, jer mi je zaista zao zbog svega sto je njena porodica dozivela. I po meni ona u svim svojim osetljivim trenucima vezanim za rat ima puno pravo da *ebe majku srpsku. I ja je sigurno necu doziveti kao rasistu, jer je znam bolje.
Jer ne doziveti tako nesto licno i ne reagirati licno je nenormalno tesko.
Zbog čega su uopće čopori oduvjek na Kultnima (nekima) 'crvena krpa'?
Oni su se događali i događat će se. To je potpuno normalna pojava i u reali - meni ni ovdje nisu nešto negativno, nego tek činjenično stanje.
Postoji jedino problem da je ponekad zbog konformizma lakše i jednostavnije prikloniti se jednoj ekipi i furati se na tuđa mišljenja, bez obzira kaj se i s nečim možda ne slažemo. 

Zbog čega bi sad recimo ja trebal na Sarino spominjanje roditeljskih patnji napisat nekakvu 'obaveznu' žalopojku? Zato jer neki imaju dojam da imam deficit empatije ili suosjećanja?
Pa evo: Sara, žao mi je zbog svega što su tvoji roditelji propatili u logoru.
Isto kak mi je žao svih koji su prije 30 godina prošli kroz bilo koji logor na području bivše Jugoslavije.
Isto kak mi je žao svih koji su skončali u tim logorima ili izvan njih zbog posljedica izazvanih boravkom u njima.
Isto kak mi je žao svih koji su preživjeli enklave koje nisu bile logori (Vukovar, Sarajevo, Srebrenica, Bihać ...) ili u njima ubijeni, ili nakon prolaska kroz taj pakao skončali zbog posljedica koje su ti užasi uzrokovali (jedna od njih je moja pokojna teta).

Žao mi je itekako svih žrtava ovog poludjelog Albanca / Šiptara, i onog profesora u Francuskoj, i ljudi u "Bataclanu", i novinara "Charlie Hebdoa", i šetača u Nici i Barceloni, i putnika u madridskom i londonskom metrou i zaposlenika u njujorškim Blizancima i Pentagonu i putnika u avionima (osim terorista!) koji su udarili u te zgrade, i žrtava Andersa Breivika ... nema kraja ... sta radite sad? - Page 4 3102334490
idi ti lijepo u picku materinu, kozojebu, jebi si mater stoko smrdljiva. boze sacuvaj da bi ti trebo napisati "obaveznu zalopojku". nit te znam, nit ne poznam, za mene si kurta i murta, bezlicnjak bio i osto. nemam je potrebe od tebe dobijat "obavezne zalopojke". nit su mi kad trebale nit sam ih trazila, pogotovu od emocionalno sakatih nepoznatih tipova ... kad je tebi cuko umro mogli smo i mi doci i reci ovakvo gnjusno sranje ko sto si ti gore napiso - pa ovako nasrat. zao mi je tvog cuke, zao mi je tebe, ko sto mi je zao i svih onih u povijesti koji su ikada imali ljubimca .... nemas ti taj osjecaj. slicno je i maca rekla cat jednom kad joj je ljubimac umro.... ajd ne seri boga ti. ja mislim da si ti ostecen - fali ti empatija i to je to. sakat covjek. nisi ti kriv. nemas ti osjecaja ni za sta. boli tebe kurac i za sve ove dole sto si napisao. ti imas svoju jebenu rutinu da drkas po forumima i ubijas dokone minute. odjebi u hiljadu picki materini.
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 11.11.20 4:35

Cat_ je napisao/la:Sarita, tebi pusa. Onako da pukne. Cmok!
Mnogo mi je zao zbog svega sto se dogodilo tvojoj porodici. To odavno znas. I sramota me je i pored toga sto sa zlocincima nemam nista zajednicko osim krvnih zrnaca.

ma pusa ti ogroma. i nema tebe sta biti sramota. moja mudra majka uvijek je ucila da je grijeh osobni... covjek odgovora samo za ono sto je on osobno zgrijesio. nema kolektivne odgovornosti. to ne postoji. eh, da se mene i tebe pita, gdje bi bio kraj ljepoti od svijeta. je l tako? lijep pozdrav i nadam se da je mirno stanje kod tebe. <3
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 11.11.20 5:49

naravno i whispici pozdrav. uh, malo se posvadjasmo ovdje, al to su sve blijede slike onih davnih dana. ja nikom ne zamjeram. halalim im, sto bi rekli braca muslici.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 11.11.20 10:16

Fala Sara, itebi isto.  sta radite sad? - Page 4 684758713

Broj postova : 5773

[Vrh] Go down

Postaj  baldrick 11.11.20 22:27

whisperer je napisao/la:A sada ozbiljno. sta radite sad? - Page 4 684758713

Jedan drugi citat Kurana kaže:

Sura El-Maide - Trpeza
 33
"Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju. To im je poniženje na ovom svijetu, a na onom svijetu čeka ih patnja velika"

Bez obzira kako se prema vani predstavljaju, religije propovijedaju isključivo mržnju i nasilje i jebem im mater svakoj ponaosob. Islam je jedna od najgorih, što nije lako dostići. Odrezati glavu profesoru koji je pokazao karikaturu, zahtijeva psihijatrijsko vještačenje svakog pripadnika istog pizdarijskog pokreta po pozitivnom nalazu debilizma momentalni izgon iz EU.

baldrick

Broj postova : 112

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 13.11.20 0:38

Dajte mi dan da se naspavam, mučki provokatori...
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 13.11.20 0:39

sarita je napisao/la:naravno i whispici pozdrav. uh, malo se posvadjasmo ovdje, al to su sve blijede slike onih davnih dana. ja nikom ne zamjeram. halalim im, sto bi rekli braca muslici.

😀
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 13.11.20 1:19

whisperer je napisao/la:Dajte mi dan da se naspavam, mučki provokatori...

ko ti brani, imas i dan i noc na raspolaganju...sta radite sad? - Page 4 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 17.11.20 17:21

sarita je napisao/la:
ma pusa ti ogroma. i nema tebe sta biti sramota. moja mudra majka uvijek je ucila da je grijeh osobni... covjek odgovora samo za ono sto je on osobno zgrijesio. nema kolektivne odgovornosti. to ne postoji. eh, da se mene i tebe pita, gdje bi bio kraj ljepoti od svijeta. je l tako? lijep pozdrav i nadam se da je mirno stanje kod tebe. <3

Divna ti je mama. 🙂

Jedan dan smo se setali kroz Prvi okrug i prosli pored par mesta gde se pucalo...tuzno.
I nestvarno.
Cat_
Cat_

Broj postova : 865

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 17.11.20 17:26

whisperer je napisao/la:
sarita je napisao/la:naravno i whispici pozdrav. uh, malo se posvadjasmo ovdje, al to su sve blijede slike onih davnih dana. ja nikom ne zamjeram. halalim im, sto bi rekli braca muslici.

😀

In love, forever. 🙂 🙂 🙂
Cat_
Cat_

Broj postova : 865

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 18.11.20 18:15

pizda je napisao/la:

ne bih se ja previse obazirao na ono sto pise u Kur`anu, Bibliji, Tori...Sve je to lijepo, afirmativno, miroljubivo i civilizirano. Medjutim, pogledaj praksu!? Iza te prakse stoje popovi, hodze itd. koji svoje svete knjige tumace kako hoce. Uz to, daleko je veci naglasak na vjerskim dogmama kod svih religija nego li u samim svetim knjigama. Danas dogme prevladavaju iako nigdje u svetim knjigama nisu zapisane. To su one slobodne interpretacije ili pak izvedenice koje zemaljski "posrednici do boga" proturaju pod bozju rijec. Rezultat toga je cinjenica da se blagoslivaju topovi i ostalo oruzje, dzihad a religija umjesto spajanju, sluzi razdvajanju i ukazivanju na razlike izmedju "njih i nas". Zato je i ovaj rat devedesetih u ex Yu djelomicno bio i vjerski rat bas kao sto je bio 41-e.  Cinjenica je da stvar zakuhavaju upravo oni koji toboze sluze bogu. Najvise uspjeha danas imaju bas medju muslimanima ruralnih podrucja jer je to najplodnije tlo za bilo kakvu indoktrinaciju. Tako je nekad bilo i sa krscanstvom, svim religijama. Danas su to muslimani i nisu to nikakve predrasude ili mrznja vec jednostavno, pragma. Ako ti sad cekas petsto godina da se isti prosvijetle onda tu nema kruha a ima puno terorizma, nevinih zrtava i sl. Zato i kazem, onom koji razumije samo batinu ne salji lijepu rijec jer on to shvaca ko tvoju slabost...

Pa stoljećima je Europa bila pozornica na kojoj se osporavalo rivalstvo između velikih monoteističkih religija. A budući da su se europske sile širile preko oceana i kontinenata svijeta, svi ti događaji imali su utjecaj koji se proširio globalno, sve do danas. Istina, nisu svi borci u vjerskim sukobima pokazivali predanost uništavanju i ubijanju neprijatelja kakvim su se znali pokazati džihadisti, no ratovi religija znali su biti i obrambeni, da bi zaustavili progon ili zaštitili koreligioniste od njega, isto tako i agresivni, da bi omogućili nametanje religije drugima. Ništa nije destruktivnije za koncepte vjerske slobode i uzajamnog poštivanja od rata vođenog u ime vjere. Danas zapadno društvo općenito prihvaća da je sloboda religijskih uvjerenja urođeno ljudsko pravo, a do toga je došlo nakon stoljeća vjerske netolerancije i progona, te extremnih međureligijskih mržnji koje su rezultirale religijskim ratovima. 
Pored svih religija i događaja vezanih za njih, reći za islam da je nazadan na nekojoj je razini poziv na vjersku nesnošljivost i nastojanje da se islamsku religiju optuži za novu dimenziju civilizacijskog sukoba između Islama i Zapada. Trebalo bi razlikovati tamošnje države i režime u njima od vjere. Države u kojima je pretežno islamska religija u vlasti diktatura i diktatora, bilo da sebe nazivaju kraljevima ili predsjednicima republike, obilato podržava SAD. Do nedavno su isti bili saveznici Talibana i Bin Ladena kojeg su sami stvorili, kao i njegovo nakaradno poimanje islama. Niti jednom diktatoru nije u interesu niti za očekivati da rade u općem interesu, zna se da pokradaju svoje narode, ali se zna i činjenica da se cjelokupni platni promet od prihoda arapske nafte odvija putem američkih banaka, a zatim nadalje financiraju potrebe nekih drugih. To je faktički uzrok svih stagnacija, a ne vjera.
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 18.11.20 19:19

baldrick je napisao/la:

Sura El-Maide - Trpeza
 33
"Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju. To im je poniženje na ovom svijetu, a na onom svijetu čeka ih patnja velika"

Bez obzira kako se prema vani predstavljaju, religije propovijedaju isključivo mržnju i nasilje i jebem im mater svakoj ponaosob. Islam je jedna od najgorih, što nije lako dostići. Odrezati glavu profesoru koji je pokazao karikaturu, zahtijeva psihijatrijsko vještačenje svakog pripadnika istog pizdarijskog pokreta po pozitivnom nalazu debilizma momentalni izgon iz EU.

Terorizam nema veze sa izvornim islamskih učenjem, ali ima veze sa zloupotrebom islama i islamske tradicije zarad promocije jedne ideologije, koja bi islam kidnapirao zbog političkih ciljeva male skupine samoproglašenih spasitelja muslimana. Sve što čine ti ljudi pravdaju rješenjem nastalim u srednjovjekovnim okolnostima i u svom tumačenju vjere nemaju dokaze u vjerodostojnoj islamskoj tradiciji. A i kada se na to pozivaju, izvlače iz konteksta. Svi ajeti iz Kurana imaju povode objave, a hadisti kontekst u kojem su izrečeni, i oni se ne mogu, iako je njihova poruka univerzalna, shvatiti van konteksta vremena u kojem su nastali. Profili pojedinaca koji čine terorističke napade ukazuje na to da je nasilna ideologija na koju se pozivaju u opravdanju upotrebe nasilja, te pokriće za njihovo antisocijalno ponašanje. To su, po pravilu, delinkventi, nerijetko sa kriminalnim dosjeom, ljudi koje bi se moglo okarakterizirati kao otuđene u svakom smislu te riječi. I zato sam negdje navela da je pop imao dobru opasku kada je spomenuo kako ti pojedinci u europskom kontekstu skoro nikada ne dolaze iz tradicionalnih muslimanskih porodica u kojima se živjela vjera. Dolaze iz asimiliranih porodica. Među njima ima i onih koji jedva znaju išta o islamu, ono im služi kao sredstvo da iskažu svoju frustraciju osobnim i društvenim životom i onim što su smatrali nepravdama koje su ih okrenule protiv njihovih zajednica, društava i država.. Kod spomena Pariza, metropolitansko područje koje broji 11 miliona stanovnika, preporučujem obilazak predgrađa istog u koji su zgurani migranti bez prava, papira, perspektive, tamo gdje djeca odrastaju na cesti. Čisto zbog malo šireg konteksta gledanja, ništa nije tako crno bijelo Boldriče. sta radite sad? - Page 4 1658420748
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 18.11.20 19:30

I onako letimično, ne znam da li je uopće tema, ali negdje kao da se dotaklo... Koliko god migracije bile uvjetovane ratovima, ljudi zapravo odlaze zbog kvalitetnijeg života, obrazovanja, zaposlenja. Bez obzira radilo se to zbog domovinskog rata u RH, ili negdje tamo daleko...
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 19.11.20 0:28

whisperer je napisao/la:

Pa stoljećima je Europa bila pozornica na kojoj se osporavalo rivalstvo između velikih monoteističkih religija. A budući da su se europske sile širile preko oceana i kontinenata svijeta, svi ti događaji imali su utjecaj koji se proširio globalno, sve do danas. Istina, nisu svi borci u vjerskim sukobima pokazivali predanost uništavanju i ubijanju neprijatelja kakvim su se znali pokazati džihadisti, no ratovi religija znali su biti i obrambeni, da bi zaustavili progon ili zaštitili koreligioniste od njega, isto tako i agresivni, da bi omogućili nametanje religije drugima. Ništa nije destruktivnije za koncepte vjerske slobode i uzajamnog poštivanja od rata vođenog u ime vjere. Danas zapadno društvo općenito prihvaća da je sloboda religijskih uvjerenja urođeno ljudsko pravo, a do toga je došlo nakon stoljeća vjerske netolerancije i progona, te extremnih međureligijskih mržnji koje su rezultirale religijskim ratovima. 
Pored svih religija i događaja vezanih za njih, reći za islam da je nazadan na nekojoj je razini poziv na vjersku nesnošljivost i nastojanje da se islamsku religiju optuži za novu dimenziju civilizacijskog sukoba između Islama i Zapada. Trebalo bi razlikovati tamošnje države i režime u njima od vjere. Države u kojima je pretežno islamska religija u vlasti diktatura i diktatora, bilo da sebe nazivaju kraljevima ili predsjednicima republike, obilato podržava SAD. Do nedavno su isti bili saveznici Talibana i Bin Ladena kojeg su sami stvorili, kao i njegovo nakaradno poimanje islama. Niti jednom diktatoru nije u interesu niti za očekivati da rade u općem interesu, zna se da pokradaju svoje narode, ali se zna i činjenica da se cjelokupni platni promet od prihoda arapske nafte odvija putem američkih banaka, a zatim nadalje financiraju potrebe nekih drugih. To je faktički uzrok svih stagnacija, a ne vjera.

ma nemas nista od provlacenja proslosti. Kad je vatra gasis je, ne zamaras se time sto je izazvalo jer bi sve izgorilo i oslo u kurac. Kad je ugasis onda se ispituje zasto i kako je nastala. Cinjenica je da je Europa i opcenito taj neki zapadni svijet na meti primitivaca koji pripadnike druge religije ne cijene nista vise od zivotinja. Normalno da ne generaliziram, niko ne generalizira ali je cinjenica da tim degenericima ljudski zivot ne znaci nista. Ni njihov a kamo li moj ili tvoj. Ne mozes to objasniti samo frustracijama, ima frustriranih koliko ti srce hoce pa ne ubijaju nasumice ljude po ulici. Mos mislit koliko razni alibiji znace nekom kome je zena ubijena u Becu a izasla da skoci do ducana. Zasto naprimjer muslimani ne izadju na ulice Beca i protestiraju protiv manijaka koji prljaju sve njih? Zasto se ne solidariziraju sa zrtvama, ne zalazu za suzivot, postovanje medjusobnih razlika itd. itd.? Nije onda ni cudo da se sve skupa generalizira. Pa jebemu, ako je nekom muslimanu nepodnosljiv zivot negdje u Europi zasto se ne vrati tamo odakle je dosao? Ima podosta hrvata koji su otisli negdje vani i vratili se jer se jednostavno nisu pronasli. Nisu uzeli kalasnjikove i poceli ubijati ljude zato jer su eto, frustrirani...Zajebi sve te alibije, sa psihopatama moras i sam biti psihopat i onda se stvari rjesavaju a fanatici nek se vrate odakle su dosli i nek pucaju po onima koji su ih otjerali u emigraciju a ne neduznim beclijama ili parizanima itd.itd.
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  baldrick 20.11.20 22:28

whisperer je napisao/la:
baldrick je napisao/la:

Sura El-Maide - Trpeza
 33

Terorizam nema veze sa izvornim islamskih učenjem, ali ima veze sa zloupotrebom islama i islamske tradicije zarad promocije jedne ideologije, koja bi islam kidnapirao zbog političkih ciljeva male skupine samoproglašenih spasitelja muslimana. Sve što čine ti ljudi pravdaju rješenjem nastalim u srednjovjekovnim okolnostima i u svom tumačenju vjere nemaju dokaze u vjerodostojnoj islamskoj tradiciji. A i kada se na to pozivaju, izvlače iz konteksta. Svi ajeti iz Kurana imaju povode objave, a hadisti kontekst u kojem su izrečeni, i oni se ne mogu, iako je njihova poruka univerzalna, shvatiti van konteksta vremena u kojem su nastali. Profili pojedinaca koji čine terorističke napade ukazuje na to da je nasilna ideologija na koju se pozivaju u opravdanju upotrebe nasilja, te pokriće za njihovo antisocijalno ponašanje. To su, po pravilu, delinkventi, nerijetko sa kriminalnim dosjeom, ljudi koje bi se moglo okarakterizirati kao otuđene u svakom smislu te riječi. I zato sam negdje navela da je pop imao dobru opasku kada je spomenuo kako ti pojedinci u europskom kontekstu skoro nikada ne dolaze iz tradicionalnih muslimanskih porodica u kojima se živjela vjera. Dolaze iz asimiliranih porodica. Među njima ima i onih koji jedva znaju išta o islamu, ono im služi kao sredstvo da iskažu svoju frustraciju osobnim i društvenim životom i onim što su smatrali nepravdama koje su ih okrenule protiv njihovih zajednica, društava i država.. Kod spomena Pariza, metropolitansko područje koje broji 11 miliona stanovnika, preporučujem obilazak predgrađa istog u koji su zgurani migranti bez prava, papira, perspektive, tamo gdje djeca odrastaju na cesti. Čisto zbog malo šireg konteksta gledanja, ništa nije tako crno bijelo Boldriče. sta radite sad? - Page 4 1658420748
Kužim da je većina egzekutora regrutirana iz redova kriminalaca, općenito sadista s manjkom empatije što je dosta bitan preduvjet da bi se drugom ljudskom biću mogla odrezati glava. Također kužim da su normalni Muslimani jedna od kolateralnih žrtava jer je zloj gamadi jedan od ciljeva dodatno izolirati Muslimane od ostalih Europljana kako bi lakše regrutirali buduće ubojice. Ali to ne mijenja činjenicu da u njihovoj svetoj knjizi piše ono što sam već citirao, bez obzira na kontekst. Dakle, svaki poremećeni kurac ima crno na bijelo zapovijed od, ne Crvenkapice, ne Snjeguljice, nego izravno Boga, najjačeg od svih fikcijskih likova, da nekom odreže glavu ili ono s unakrsnim udovima što ne kužim uopće. Pa ti se na to nakače islamski celebrityji iz svijeta sporta i milijarde njihovih bezubih followera od kojih će se nać neki koji će to i napravit. 
Vjerujem da u pariškim pregrađima živi hrpa ljudi bez prava, ali ako će rezat glave random ljudima, onda je tu rješenje dosta jasno i ne uključuje njihov daljnji boravak igdje u Europi. 
Btw, danas su uvrijeđeni karikaturama Muhameda, sutra možda ženama koje ne nose burke. Preksutra će možda zabranjivat pobačaje i gay zajednice. Jebiga, to već imamo...

baldrick

[Vrh] Go down

Postaj  baldrick 20.11.20 22:33

S druge strane, imamo ovo:

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-54999375

21. je najsterilnije, najlicemjernije i općenito najgore stoljeće u kojem sam živio...

baldrick

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 20.11.20 23:21

baldrick je napisao/la:S druge strane, imamo ovo:

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-54999375

21. je najsterilnije, najlicemjernije i općenito najgore stoljeće u kojem sam živio...

jebiga, moras uzivat u njemu sto bolje mozes jer ono sljedece neces docekat...sta radite sad? - Page 4 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.11.20 3:04

Cat_ je napisao/la:
whisperer je napisao/la:

😀

In love, forever. 🙂 🙂 🙂
haha joj i ja se moradoh sama sebi nasmijat na ovo. loool. evo i sad se smijem...
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.11.20 3:05

Cat_ je napisao/la:
sarita je napisao/la:

Divna ti je mama. 🙂

Jedan dan smo se setali kroz Prvi okrug i prosli pored par mesta gde se pucalo...tuzno.
I nestvarno.
pusa. cuvajte se.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 22.11.20 3:06

malo sam na odmoru pa sam sretna.  sta radite sad? - Page 4 167558484
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 37. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Next

[Vrh]

- Similar topics