sta radite sad?
Stranica 13 / 37. • Share
Stranica 13 / 37. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Re: sta radite sad?
sarita je napisao/la:voli macica pastetu poprave. repic joj se napuse od srece kad joj dam malo... u sekundi pozdere i to hoce me ujest ako joj probam oteti... lolpizda je napisao/la:taja je napisao/la:sarita je napisao/la:zderem pastetu a macka me napada
Zamisljam scenu
maca se oblizuje a Sara zvace ambalazu...
daj joj onu gavrilovicevu, ta jedina vrijedi...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
bravo tajo, svidja mi se taj pristup zivotu. i ja sam dosta slicna, osim sto muska nema ni na vidiku.taja je napisao/la:Stvarno?sarita je napisao/la:hej, vjeruj mi da i dan danas pravim krempite po tvom receptu. eno ga stoji rukom zapisan u mojoj knjzici... zovem ih tajine kremsnite.taja je napisao/la:sarita je napisao/la:zderem pastetu a macka me napada
Zamisljam scenu
Bas mi je drago da ti se svidjaju. I ja uvijek iste radim, a da ostale recepte nisam ni probala. Al takva sam ja, ako mi se nesto svidi ja dalje ne trazim i ostajem vjerna tome. Takva sam sa hranom, trgovinama, kaficima i restoranima....I muskarcima Uvijek isto
sarita- Broj postova : 917
evo me cistim po kuci.
leno, jeste l ozdravili?
a vi ostale cure: ima l' kakvih batinicetina ili je ko i kod mene da nema muska ni na vidiku?
leno, jeste l ozdravili?
a vi ostale cure: ima l' kakvih batinicetina ili je ko i kod mene da nema muska ni na vidiku?
sarita je napisao/la:evo me cistim po kuci.
leno, jeste l ozdravili?
sve one dobro barataju batinicetinama, ti si poprave najmoralnia ovdje...
pizda- Murderator
da. da. imamo mi ovdje nasih produkata. dajem joj.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:voli macica pastetu poprave. repic joj se napuse od srece kad joj dam malo... u sekundi pozdere i to hoce me ujest ako joj probam oteti... lolpizda je napisao/la:taja je napisao/la:
Zamisljam scenu
maca se oblizuje a Sara zvace ambalazu...
daj joj onu gavrilovicevu, ta jedina vrijedi...
mogu ti rec da si u pravu. jedino ja osta bez batinicetine, a one su sve uhvatile dobre batinjase. uh boze, sta da radim? prodje zivot bez batinicetine.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:evo me cistim po kuci.
leno, jeste l ozdravili?
Hvala svima na interesu za zdravlje....slatki se....
ok smo svi, kod mene još kašalj, a i slina neka dubnska....ali nema nekiih loših posljedca zaista.....
Malo sam lijena za pisat, pročitam ja povremeno šta se piše....
Kolegicu uhvatilo malo jače, ali bit će i to ok mislim.....nju najviše manta u glavi i malo je uši bole, pozitivna je na testiranju....
Evo bura od jučer, puše umjereno, ali me lupila u glavu....oće mene tako i jugo i bura....imam poprave osietljivu glavušu
Pijem kavu, miiiir, tišinaaa, vani lijepo uz buru, ali nema nikoga.....osim mačaka koje se hvataju...
Svako jutro i vikendima probude me oko 6 najdalje....kmeeee, a ja bi bar neka malo duže spavala.....ali eto neeemaaaa
Sinoć smo našli neku seriju, Islanđani....nije loša, krimi neka.....zanimljive face imaju i radnja i gluma je uvjerljiva...
Danas imamo još pola za dovršiti...
ok smo svi, kod mene još kašalj, a i slina neka dubnska....ali nema nekiih loših posljedca zaista.....
Malo sam lijena za pisat, pročitam ja povremeno šta se piše....
Kolegicu uhvatilo malo jače, ali bit će i to ok mislim.....nju najviše manta u glavi i malo je uši bole, pozitivna je na testiranju....
Evo bura od jučer, puše umjereno, ali me lupila u glavu....oće mene tako i jugo i bura....imam poprave osietljivu glavušu
Pijem kavu, miiiir, tišinaaa, vani lijepo uz buru, ali nema nikoga.....osim mačaka koje se hvataju...
Svako jutro i vikendima probude me oko 6 najdalje....kmeeee, a ja bi bar neka malo duže spavala.....ali eto neeemaaaa
Sinoć smo našli neku seriju, Islanđani....nije loša, krimi neka.....zanimljive face imaju i radnja i gluma je uvjerljiva...
Danas imamo još pola za dovršiti...
Zadnja promjena: Lena; 28.02.21 7:03; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : -)
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
sarita je napisao/la:mogu ti rec da si u pravu. jedino ja osta bez batinicetine, a one su sve uhvatile dobre batinjase. uh boze, sta da radim? prodje zivot bez batinicetine.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:evo me cistim po kuci.
leno, jeste l ozdravili?
nisi puno propustila, prenapuhato sve skupa poprave...
pizda- Murderator
ma naravno. salim se ja.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:mogu ti rec da si u pravu. jedino ja osta bez batinicetine, a one su sve uhvatile dobre batinjase. uh boze, sta da radim? prodje zivot bez batinicetine.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:evo me cistim po kuci.
leno, jeste l ozdravili?
nisi puno propustila, prenapuhato sve skupa poprave...
@ lena - drago mi je da ste bolje
Cekam kraj radnog vremena i rjesavam ,kao, SOP's.
To su neki yebeni standardi i procedure, i citam hrpu beznacajnih mailova pristiglih od besposlenih ljudi.
To su neki yebeni standardi i procedure, i citam hrpu beznacajnih mailova pristiglih od besposlenih ljudi.
taja- Broj postova : 5995
E da... I popunjavam tracking da se zna gdje i s kim sam bila u kontaktu danas U slucaju gripe, naravno
Kako pilaju sa tim novim pravilima i glupostima, to nije istina
Mogu ja poslat još.taja je napisao/la:... i citam hrpu beznacajnih mailova pristiglih od besposlenih ljudi.
Razmisljam gledati seriu ili nesto za poso, jer mi se cini da nema teoretike da ti sve sutra stignem na posulu obaviti sto trebam.
Cijelo popodne sam bila sa cukucama na livadi ravno sa posla sam ih potrpala u auto i uzivancija.
Dok razmisljam vrieme curi, a moram staviti i rucak za sutra, iebate prekratki su mi dani.
Cijelo popodne sam bila sa cukucama na livadi ravno sa posla sam ih potrpala u auto i uzivancija.
Dok razmisljam vrieme curi, a moram staviti i rucak za sutra, iebate prekratki su mi dani.
taja je napisao/la:E da... I popunjavam tracking da se zna gdje i s kim sam bila u kontaktu danas U slucaju gripe, naravno
kod nas je jos premija kako vas zajebavaju...
pizda- Murderator
Znam da mozes al srecom sam promijenila telefonski brojbesposlenpop je napisao/la:Mogu ja poslat još.taja je napisao/la:... i citam hrpu beznacajnih mailova pristiglih od besposlenih ljudi.
Vjeruj mi da je.... mi prakticki nismo ni izlazili iz lockdowna od lani. A tek ovdje kod mene u kompaniji da ti ne pricam. Boje se da ne izgube puste bilijarde u slucaju kakve bakterije ili ne daj boze virusa . Presterilan posao za mene ali trenutno jedini siguran jer sve ostalo je u curcupizda je napisao/la:taja je napisao/la:E da... I popunjavam tracking da se zna gdje i s kim sam bila u kontaktu danas U slucaju gripe, naravno
E fefemte fifote, kad ljudi mienjaju brojove da nebi čitali.taja je napisao/la:Znam da mozes al srecom sam promijenila telefonski brojbesposlenpop je napisao/la:Mogu ja poslat još.taja je napisao/la:... i citam hrpu beznacajnih mailova pristiglih od besposlenih ljudi.
Štato kuhate ciepivo?taja je napisao/la:Vjeruj mi da je.... mi prakticki nismo ni izlazili iz lockdowna od lani. A tek ovdje kod mene u kompaniji da ti ne pricam. Boje se da ne izgube puste bilijarde u slucaju kakve bakterije ili ne daj boze virusa . Presterilan posao za mene ali trenutno jedini siguran jer sve ostalo je u curcupizda je napisao/la:taja je napisao/la:E da... I popunjavam tracking da se zna gdje i s kim sam bila u kontaktu danas U slucaju gripe, naravno
Nije zato, ne lozi se. Promijenila drzavu pa i brojbesposlenpop je napisao/la:E fefemte fifote, kad ljudi mienjaju brojove da nebi čitali.taja je napisao/la:Znam da mozes al srecom sam promijenila telefonski brojbesposlenpop je napisao/la:Mogu ja poslat još.taja je napisao/la:... i citam hrpu beznacajnih mailova pristiglih od besposlenih ljudi.
Yep.besposlenpop je napisao/la:Štato kuhate ciepivo?taja je napisao/la:Vjeruj mi da je.... mi prakticki nismo ni izlazili iz lockdowna od lani. A tek ovdje kod mene u kompaniji da ti ne pricam. Boje se da ne izgube puste bilijarde u slucaju kakve bakterije ili ne daj boze virusa . Presterilan posao za mene ali trenutno jedini siguran jer sve ostalo je u curcupizda je napisao/la:taja je napisao/la:E da... I popunjavam tracking da se zna gdje i s kim sam bila u kontaktu danas U slucaju gripe, naravno
Al ne za covid. Zasad
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop- Broj postova : 5773
spremam nesto za danasnji rucak. Ljepse je ustat kad znas da ne moras nista pripremat vec samo podgrijat...
pizda- Murderator
sarita je napisao/la:sanjala sam pizdu.
ciju?
pizda- Murderator
Stranica 13 / 37. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37
Stranica 13 / 37.