sta radite sad?
Stranica 14 / 37. • Share
Stranica 14 / 37. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Re: sta radite sad?
tebepizda je napisao/la:sarita je napisao/la:sanjala sam pizdu.
ciju?
sarita- Broj postova : 917
sarita je napisao/la:tebepizda je napisao/la:sarita je napisao/la:sanjala sam pizdu.
ciju?
Imam pauzu, najela sam se i sad tesko puno zeludca nastavljam dalje boze dragi da mi je prileci.
sarita je napisao/la:tebepizda je napisao/la:sarita je napisao/la:sanjala sam pizdu.
ciju?
ko te jebe...
Sta si sanjala poprave, jel bilo erotike il sve nesto pocrno po tvom obicaju? Mos slobodno rec, ionako je to vriedilo onaj dan kad si to snila. Snovi sljedeceg dana su vec DIAMANTI onog prethodnog...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
darla je napisao/la:Imam pauzu, najela sam se i sad tesko puno zeludca nastavljam dalje boze dragi da mi je prileci.
prilegni, reci da si se najela i da ti je sad tesko punog zeluca nastaviti dalje ko da nista nije bilo...
pizda- Murderator
pa nije u mene sve pocrno. sta ti mene uvijek to napadas za to crnilo a ono to si ti takav.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:tebepizda je napisao/la:sarita je napisao/la:sanjala sam pizdu.
ciju?
ko te jebe...
Sta si sanjala poprave, jel bilo erotike il sve nesto pocrno po tvom obicaju? Mos slobodno rec, ionako je to vriedilo onaj dan kad si to snila. Snovi sljedeceg dana su vec DIAMANTI onog prethodnog...
a san je bas bio polijep. neobican. posexualni. ali najbolje je da sam ja uvukla se pod deku kod tebe onako u pidzami i da smo spavali tako zajedno i grijali se. pravo ko stari baba i djed. svasta covjeku dodje u san. lol
besposlenpop- Broj postova : 5773
Mogu birat dal prileć il tražit restauramt ... najvjerojatnije ću nastavit po interpletu.darla je napisao/la:Imam pauzu, najela sam se i sad tesko puno zeludca nastavljam dalje boze dragi da mi je prileci.
jesil uspjela prilec...darla je napisao/la:Imam pauzu, najela sam se i sad tesko puno zeludca nastavljam dalje boze dragi da mi je prileci.
sarita je napisao/la:
pa nije u mene sve pocrno. sta ti mene uvijek to napadas za to crnilo a ono to si ti takav.
a san je bas bio polijep. neobican. posexualni. ali najbolje je da sam ja uvukla se pod deku kod tebe onako u pidzami i da smo spavali tako zajedno i grijali se. pravo ko stari baba i djed. svasta covjeku dodje u san. lol
nikad ti ja ne spavam u pidjami niti posjedujem taj odjevni predmet. Nervira me kad me nesto steze i smeta dok spavam poprave. A i smijesno mi je da se za spavanje moram primjereno oblaciti...
Sto se tice posexualnosti jel doslo do odnosaja il smo to prespavali?
pizda- Murderator
ma ja sam bila u pidzami... kariranoj, crvenoj....
sarita je napisao/la:ma ja sam bila u pidzami... kariranoj, crvenoj....
poprave ko oni nekadasnji stolnjaci...
pizda- Murderator
e da bas takva. imala sam jednu bas onako toplu i mekanu. mislim da imam i sliku negdje ako nadjem stavicu...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:ma ja sam bila u pidzami... kariranoj, crvenoj....
sarita je napisao/la:e da bas takva. imala sam jednu bas onako toplu i mekanu. mislim da imam i sliku negdje ako nadjem stavicu...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:ma ja sam bila u pidzami... kariranoj, crvenoj....
stavi pa se takva pravo slikaj i stavi na forum. Ima da svima otvoris apetit...
pizda- Murderator
Pidžame ne stezu, lagane su i udobne.....ja volilm pidžame, da mogu setala bi u piidžamama skoro ciijelo vrijeme....
i spavam ili u nekoj majici i dolje pidžami l laganim hlačama, ono tanka trenerka....mlina....
i spavam ili u nekoj majici i dolje pidžami l laganim hlačama, ono tanka trenerka....mlina....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Ja ih jedino po stanu nosim, u krevetu ne. Mrzim kad mi se odjeca omota oko mene dok spavam, bas mi smeta. Mudante, potkosulja i to je to. Nekad preko ljeta jedino donji dio one ljetne pidzame ko kratke hlaceLena je napisao/la:Pidžame ne stezu, lagane su i udobne.....ja volilm pidžame, da mogu setala bi u piidžamama skoro ciijelo vrijeme....
taja- Broj postova : 5995
taja je napisao/la:Ja ih jedino po stanu nosim, u krevetu ne. Mrzim kad mi se odjeca omota oko mene dok spavam, bas mi smeta. Mudante, potkosulja i to je to. Nekad preko ljeta jedino donji dio one ljetne pidzame ko kratke hlaceLena je napisao/la:Pidžame ne stezu, lagane su i udobne.....ja volilm pidžame, da mogu setala bi u piidžamama skoro ciijelo vrijeme....
e da, tako i mene smeta kad me odjeca pocne davit . Gace, potkosulja i to je moje seksi donje rublje i zimi i ljeti.
pizda- Murderator
haha ma mos mislit. pa kome cu otvorit? nidje zive duse...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:e da bas takva. imala sam jednu bas onako toplu i mekanu. mislim da imam i sliku negdje ako nadjem stavicu...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:ma ja sam bila u pidzami... kariranoj, crvenoj....
stavi pa se takva pravo slikaj i stavi na forum. Ima da svima otvoris apetit...
inace, pidzame su ok ako su od pravog materijala. ja imam fine pidzamice od mekanog i rastezljivog materijala... bas su mi ok. u njoj hodam i po kuci vikendom. inace ne bih ja mogla u gacama i u potkosulji - em mi to nekako smeta, em moj brat zivi sa mnom... bila bi me sramota da me brat tako vidi... to da je muz sa mnom pa i nekako ali sta ja znam... vise volim mekane pidzamice ....
sarita je napisao/la:inace, pidzame su ok ako su od pravog materijala. ja imam fine pidzamice od mekanog i rastezljivog materijala... bas su mi ok. u njoj hodam i po kuci vikendom. inace ne bih ja mogla u gacama i u potkosulji - em mi to nekako smeta, em moj brat zivi sa mnom... bila bi me sramota da me brat tako vidi... to da je muz sa mnom pa i nekako ali sta ja znam... vise volim mekane pidzamice ....
mrzim taj artikal i onog ko ga je proizveo. Jos i one nekadasnje nocne kapice...da mi je znat cemu je to sluzilo...
pizda- Murderator
ko da je to bitno sta ti mrzis il ne mrzis. ti sad razvuko tu temu sa svojom negativom a ja kratko samo napisala san.... jebale te i pidzame i sve. meni su moje gacare super i ja mrzim hodat gola po kuci a jos manje spavat gola. e eto. pa ne moramo sad o tome do vijeka kako ti mrzis pidzame. ha ja... a te kapice nisu ni meni bas jasne. valjda svako vrijeme ima svoju modu.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:inace, pidzame su ok ako su od pravog materijala. ja imam fine pidzamice od mekanog i rastezljivog materijala... bas su mi ok. u njoj hodam i po kuci vikendom. inace ne bih ja mogla u gacama i u potkosulji - em mi to nekako smeta, em moj brat zivi sa mnom... bila bi me sramota da me brat tako vidi... to da je muz sa mnom pa i nekako ali sta ja znam... vise volim mekane pidzamice ....
mrzim taj artikal i onog ko ga je proizveo. Jos i one nekadasnje nocne kapice...da mi je znat cemu je to sluzilo...
sarita je napisao/la:ko da je to bitno sta ti mrzis il ne mrzis. ti sad razvuko tu temu sa svojom negativom a ja kratko samo napisala san.... jebale te i pidzame i sve. meni su moje gacare super i ja mrzim hodat gola po kuci a jos manje spavat gola. e eto. pa ne moramo sad o tome do vijeka kako ti mrzis pidzame. ha ja... a te kapice nisu ni meni bas jasne. valjda svako vrijeme ima svoju modu.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:inace, pidzame su ok ako su od pravog materijala. ja imam fine pidzamice od mekanog i rastezljivog materijala... bas su mi ok. u njoj hodam i po kuci vikendom. inace ne bih ja mogla u gacama i u potkosulji - em mi to nekako smeta, em moj brat zivi sa mnom... bila bi me sramota da me brat tako vidi... to da je muz sa mnom pa i nekako ali sta ja znam... vise volim mekane pidzamice ....
nisam ja vec ti. Iz nekog razloga reklamiras pidzame, vjerojatno dolare dobijas za to...
One kapice su bile da im se ne pokvari frizura...
pizda- Murderator
svira se kurcu...
pizda- Murderator
Stranica 14 / 37. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Stranica 14 / 37.