sta radite sad?
Stranica 15 / 37. • Share
Stranica 15 / 37. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
besposlenpop- Broj postova : 5773
Re: sta radite sad?
Evo savieta od stručnjaka za pranje pidžama:Lena je napisao/la:Pidžame ne stezu, lagane su i udobne.....ja volilm pidžame, da mogu setala bi u piidžamama skoro ciijelo vrijeme....
i spavam ili u nekoj majici i dolje pidžami l laganim hlačama, ono tanka trenerka....mlina....
KOLIKO ČESTO TREBAMO PRATI PIDŽAME? Odgovor stručnjaka sigurno će vas iznenaditi
Ljudsko tijelo odbacuje od 30.000 do 40.000 kožnih stanica po satu pa su pidžame poprilično prljave
Stručnjaci su otkrili koliko bismo često trebali prati pidžame i podatak će vas sigurno iznenaditi.
Donje rublje i čarape stavljamo na pranje nakon svakog nošenja, no pidžame u kojima odmaramo kod kuće i spavamo ne imaju isti tretman. No, ako razmislite koliko se prljavštine i ulja skuplja na njima, počet ćete ih drugačije gledati.
Stručnjaci iz tvrtke IceWear savjetuju da pidžame peremo svaka tri do četiri dana.
“Pidžame su jedina intimna odjeća koju nosimo više dana zaredom, a mnogi pidžamu odijevaju direktno na kožu, bez donjeg rublja. Zbog ove navike vaša pidžama tijekom šest do osam sati sna postaje savršeno leglo bakterija i drugih mikroba”, objasnila je Harpa Gretarsdóttir za Mirror.
Dodajte tome činjenicu da ljudsko tijelo odbaci između 30 i 40.000 stanica kože na sat, lako je zaključiti koliko su prljave.
Koliko često bismo trebali prati pidžame?
Gretarsdóttir preporučuje pranje pidžame nakon tri do četiri nošenja, no to razdoblje možete produžiti na pet do sedam noći ako se kupate ili tuširate prije spavanja.
Ako ste skloni noćnom znojenju ili imate masnu kožu, stručnjakinja savjetuje da pidžamu mijenjate i češće.
“Općeniti savjet koji bismo dali onima koji se češće znoje jest da pidžamu mijenjaju svaki drugi dan (ako ne i svakodnevno). To pomaže u sprječavanju mirisa i nakupljanja prljavštine, kao i pružanje čišćeg i svježijeg osjećaja prilikom sljedećeg oblačenja pidžame”, poručila je Gretarsdóttir.
Pidžame bi se trebale prati na 60 ili više stupnjeva kako bi se ubile sve bakterije. Međutim, ako preferirate hladno pranje koje odjeći može dati osjećaj mekoće, svakako dodajte proizvod za pranje rublja koji ubija 99,9 posto štetnih bakterija.
Zašto je važno često prati pidžame?
Pidžame su leglo mikroba i drugih potencijalno opasnih stvorenja i gljivica vidljivih samo pod mikroskopom.
Stručnjakinja tvrdi da redovito pranje sprječava širenje mikroba koji mogu doći u kontakt s ranama ili dovesti do pojave određenih bolesti, kao i izbijanje akni i drugih problema s kožom.
Po stručnjacima za pranje bi trebal imat doma vešeraj, jer bi svakodnevno imal hrpu jednokratnog veša.odjebi je napisao/la:pranje pidzama je za luzere.
Istinabog, nemam više pidžame, tu funkciu su preuzeli popluni.
i ja...sarita je napisao/la:pomalo cituckam
moram kod prijateljice na rockas, napravila je njoke i skuplja se ekipa.
kroz pol ure cu se otusirati i ici,ali necu dugo. oni ce do kasno u noc ali ja cu se vratiti doma na netflix maraton
kako si sarita
maledetta primavera- Broj postova : 1678
lijepo se provedi. evo ja dosla iz dugacke setnje. sada se spremam da doubijem radove u kupaoni... sve sam sredila, sada jos samo neke sitnice. dobro smo, lasto, svi. pozdrav tebi i tvojim curama.maledetta primavera je napisao/la:i ja...sarita je napisao/la:pomalo cituckam
moram kod prijateljice na rockas, napravila je njoke i skuplja se ekipa.
kroz pol ure cu se otusirati i ici,ali necu dugo. oni ce do kasno u noc ali ja cu se vratiti doma na netflix maraton
kako si sarita
sarita- Broj postova : 917
pojela sam salatu upravo , lezecki na kaucu. sad cu spavati ... razmisljam koliko su stetni cigareta i alkohol.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Iso po korzu i pjevusim po obicaju. Pao mi na pamet jedan dobar solo ali jebiga, nit olovke, nit papirusa da to notiram. I onda se ja dosjetijo da postoji pametan mobitel i da sam i ja jedan od veleposjednika istog i da taj ima diktafon. I tako ja po korzu pjevusio mobitelu, dosao doma i na gitari skinuo solo. Znaci, soliram...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:Iso po korzu i pjevusim po obicaju. Pao mi na pamet jedan dobar solo ali jebiga, nit olovke, nit papirusa da to notiram. I onda se ja dosjetijo da postoji pametan mobitel i da sam i ja jedan od veleposjednika istog i da taj ima diktafon. I tako ja po korzu pjevusio mobitelu, dosao doma i na gitari skinuo solo. Znaci, soliram...
I saće nas jebat po Jukeboksu sa svojim solom ...
Ni ja.prekrasna princeza šta je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Zasto se ti pope sikiras oko toga?
Pa ti ne bus jebal... ne bu ni pizda, ali ovo nije tvoja olimpijada... ne kuzim?!!
Sad Cardiganse ...newdaynewme je napisao/la:nadam se - kreni prema meni...besposlenpop je napisao/la:Slušam Partibrejkerse.
Stalno nešta mienjaju.
Zakaj?Folie je napisao/la:Dobro si prosao, ovaj put...
A e.newdaynewme je napisao/la:ma znaš šta pope - ja tebe jebeno volim, nako forumski, nerealno, da ne kažem irealno. ti si takav cool džed(aj).
boli tebe krastavac/paprika i ćevap...
A e.newdaynewme je napisao/la:u špijunskome je filmu... ali gubi konekšn kad se čita obrnuto, kad se čita BUKVAlno, kad se čita po VUKU, kad se čita doslovno (ne BUKVAlno)... itd... obožavam komunikaciju a pogotovo kad je ovako kompleksna i krije po pešest slojeva... pa i genijalac bi poludio, a dže neće običan čovik, e.besposlenpop je napisao/la:Zakaj?Folie je napisao/la:Dobro si prosao, ovaj put...
Tubise (s)našel Pret, al je skroz neaktivan.
Prenosim sa Jagode na Čerge:
Rednecks.
Otkad je Iskon prdnul na rosu, to više ne delam, jer neću imat nikakve veze sa Fejzbukom.
Svakakva ostala komentiranja to nisu.
Nitko niti ne spominje PP, radi se samo o onom na Forumu.
I na kraju - nema nigdje "nas" - ak se oko nečega i učopore dvije strane, to ne znači da je to nekakva koalicija, a osobito ne trajna. Traje do iduće svađe, gde se ponovo slažu mišljenja za i protiv, pa tak i tabori "za i protiv". Tak da ja nigde nisam videl nikakavu koaliciju protiv tebe. Svatko ovdje piše za sebe, u svoje ime.
Nije bilo hrvanje, nego skakanje u blatnjavu vodu.Pope - ne seri da se ne mijesas jer si sam rekao da si i ti itekako jedan od komentatora clanaka i rvanja u blatu...
Rednecks.
Otkad je Iskon prdnul na rosu, to više ne delam, jer neću imat nikakve veze sa Fejzbukom.
Da si javno hofirala Pizdi, bez ikakve zajebancije (uobičajene na Kultnima), tak da nije samo njemu, nego i ostalima bilo neugodno.Izvoli mi objasni sto si mislio pod zadiranjem u osobne prostore. Sto to znaci!? Da mozes srati pod clanke koji se javno kace po internetu, ali kad se ja kacim na teme javno iznesene na forumu onda zadirem u tudje osobne prostore koji su sami okacili na forum... dakle isto ko da su novinski clanak otipkali... i jos su ga otipkali onako kako oni misle. Ja nisam komentirala nista iz privatne prepiske iz privatnih poruka, zato sam ih i spomenula... molim pojasnjenje.
Svakakva ostala komentiranja to nisu.
Nitko niti ne spominje PP, radi se samo o onom na Forumu.
I na kraju - nema nigdje "nas" - ak se oko nečega i učopore dvije strane, to ne znači da je to nekakva koalicija, a osobito ne trajna. Traje do iduće svađe, gde se ponovo slažu mišljenja za i protiv, pa tak i tabori "za i protiv". Tak da ja nigde nisam videl nikakavu koaliciju protiv tebe. Svatko ovdje piše za sebe, u svoje ime.
ako tebi hofiranje znaci stalkiranje, paranoju i ludilo onda ti zelim da te neka takva pocne hofirati pa uzivaj...
pizda- Murderator
A e.pizda je napisao/la:ako tebi hofiranje znaci stalkiranje, paranoju i ludilo onda ti zelim da te neka takva pocne hofirati pa uzivaj...
skuhao sparoge i jaja sutra za salatu...
pizda- Murderator
proteini i VLAKna... ti buš bil ostal tak fit i fafafamozan <3pizda je napisao/la:skuhao sparoge i jaja sutra za salatu...
a ništa špeka nutri? žlomprta i sl?
Gost- Gost
moram vam javiti da lidl konekting pipl... kako još uvijek nisam primila isusića, jutros sam primila mrleta na blagajni... sazad kako i bog zapovijeda
Gost- Gost
Stranica 15 / 37. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37
Stranica 15 / 37.