kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta radite sad?

Stranica 9 / 37. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Next

Go down

sta radite sad? - Page 9 Empty Re: sta radite sad?

Postaj  maledetta primavera 13.12.20 23:30

pizda je napisao/la:
maledetta primavera je napisao/la:
pizda je napisao/la:
Gnocchi ripieni ili gnocchi impiniti. Njoki sa sljivama, marmeladom ... Slatki njoki.

pa da...nemaju oni poima...
sta radite sad? - Page 9 3111943984

Btw sta si ono rekao, da se drogiram?  sta radite sad? - Page 9 167558484

apaurinima...sta radite sad? - Page 9 684758713
ma mos simislit.
danas sam, npr, bila bas lose. i nisam uzela. meni to ni ne padne na pamet ...
maledetta primavera
maledetta primavera

Broj postova : 1678

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 13.12.20 23:55

lezim na kaucu i gustam ... pomalo cu na spavanje. bitno da se na vrijeme premjestim u krevet jer u protivnom ujutro cu se oko 3 ili 4 probuditi iskrivljena kao upitnik ...
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 14.12.20 0:16

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

pa da...nemaju oni poima...

ma mos simislit.

sta ne bi, da ne valja ne bi bio liek...
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 14.12.20 0:56

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

ma mos simislit.

Ma.. pusti ti. Pomogne trenutno a stvara ovisnost...
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 14.12.20 1:21

pizda je napisao/la:
pizda je napisao/la:

ma mos simislit.

Ma.. pusti ti. Pomogne trenutno a stvara ovisnost...

ne da, evo Sara to trosi godinama i ne moze bez tog. Toliko je dobro...sta radite sad? - Page 9 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 14.12.20 21:58

kako si se lijepo okitijo Pipika sa ovim pahuljama... pravo romanticno sta radite sad? - Page 9 167558484
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 15.12.20 0:00

pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:Kada smo kod okruglica, sjetila sam se da sam na Siciliji jela fantastične arancine. Nemaju veze sa narandžama, samo se tako nazivaju jer su nalik na njih. Rade se od riže i pune se raznim nadjevima poput mozzarele, goveđeg ragua, špinata i riccote.. Sasvim je normalno naručiti ih na ulici poput street fooda, u Palermu sam samo to i jela jer sam puno hodala.

sta radite sad? - Page 9 ARANCINE

to mora bit ukusno iako bi obzirom na izgled bilo logicnije da se radi o slatkisima...sta radite sad? - Page 9 684758713

Samo djeluju tako jer su obavijene slojem krušnih mrvica, koje se prženjem u dubokom ulju pretvaraju u hrskavu, grešno dobru poslasticu. sta radite sad? - Page 9 684758713
Kažu da je nastala pod utjecajem Arapa u doba kada su harali Italijom, te usput donijeli rižu i šafran. Da nije bilo Arapa, Talijani ne bi došli do rižota! Neki tadašnji vladar Sicilije je silno volio rižoto, a kako je bio često na ratištu, njegovi su kuhari došli na ideju da naprave varijantu rižota i zaštite ga prženim krušnim mrvicama, zbog čega je praktičniji za nošenje i manje kvarljiviji. I tako su nastale ove rižine kugle, a ostalo je povijest. sta radite sad? - Page 9 684758713
whisperer
whisperer

Broj postova : 740

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 15.12.20 0:04

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:Talijani su njoke revolucionarno proširili po svijetu pa je nekako normalno da se stvorilo mnoštvo inačica jer ih je svaka kultura na svoj način integrirala u svoju kuhinju, ali generalno njoki su valjušci, a knedle velike okruglice. sta radite sad? - Page 9 684758713

je, valjusci se zovu oficijelno ali ih niko ne zove tako sta radite sad? - Page 9 684758713. Kod nas su njoki (oni sa gulasom) ili slatki njoki (oni punjeni marmeladom ili sljivama)...

Pa ne zovem ni knedle velikim okruglicama, iako vidim da ih ti zoveš slatkim njokima. : ))

Njoki su u obliku valjuška, a knedle u obliku velikih okruglica. Prvi put čujem za slatke njoke, to su knedle. sta radite sad? - Page 9 684758713
Gnocchi ripieni ili gnocchi impiniti. Njoki sa sljivama, marmeladom ... Slatki njoki.

I mama mi veli da se mogu zvati slatki njoki, iako smo ih mi doma nazivali knedlama. sta radite sad? - Page 9 684758713
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 15.12.20 0:13

Još jedna krasna okruglica, falafel. Jedu se u lepinji sa svim vrstama salati i prelijeva, na tome sam živjela u studentskom periodu. sta radite sad? - Page 9 684758713

sta radite sad? - Page 9 Falafe11
whisperer
whisperer

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 15.12.20 0:47

maledetta primavera je napisao/la:kako si se lijepo okitijo Pipika sa ovim pahuljama... pravo romanticno sta radite sad? - Page 9 167558484

je, tako okitit avatar se moze nositi ciele zime a ne samo na blagdane...sta radite sad? - Page 9 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 15.12.20 0:48

whisperer je napisao/la:

I mama mi veli da se mogu zvati slatki njoki, iako smo ih mi doma nazivali knedlama. sta radite sad? - Page 9 684758713

eto vidis, a ti nas napala da smo mamlazi, pederi, gnjusi...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 15.12.20 0:49

whisperer je napisao/la:Još jedna krasna okruglica, falafel. Jedu se u lepinji sa svim vrstama salati i prelijeva, na tome sam živjela u studentskom periodu. sta radite sad? - Page 9 684758713

sta radite sad? - Page 9 Falafe11

to mi izgleda nekako presuho uz lepinju. Inace lijepo izgleda...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 15.12.20 6:27

pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:

eto vidis, a ti nas napala da smo mamlazi, pederi, gnjusi...
sta radite sad? - Page 9 1619348112

Zbog njoka  sta radite sad? - Page 9 1523192931

Ma to je stvar navike. Mislim da mi doma u zivotu nismo izgovorili rijec knedla kada se nesto kuha , osim ako se ide objasnjavati nesto, neko jelo.

Meni je vrh bio kada je meni zena rekla da su njoki vrsta tjestenine.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 15.12.20 6:29

Trebala bi pripremiti patku za vikend,  jedna osoba ima zelju.
Sinoc sam proucavala recepte.
I bas mi se i ne da ...  sta radite sad? - Page 9 1523192931

Volite li patku? Kakav je okus? Nikada ju nisam probala.
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 15.12.20 10:35

maledetta primavera je napisao/la:Trebala bi pripremiti patku za vikend,  jedna osoba ima zelju.

Race su prva liga.  sta radite sad? - Page 9 684758713
Samo ju treba kvalitetno i dobro ispeć, inače koža bude mlohava, žlundrava, masna i s mirisom močvare.  sta radite sad? - Page 9 11484130
To Kinezi rade najbolje.

Broj postova : 5773

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 16.12.20 17:20

whisperer je napisao/la:
pizda je napisao/la:
whisperer je napisao/la:Kada smo kod okruglica, sjetila sam se da sam na Siciliji jela fantastične arancine. Nemaju veze sa narandžama, samo se tako nazivaju jer su nalik na njih. Rade se od riže i pune se raznim nadjevima poput mozzarele, goveđeg ragua, špinata i riccote.. Sasvim je normalno naručiti ih na ulici poput street fooda, u Palermu sam samo to i jela jer sam puno hodala.

sta radite sad? - Page 9 ARANCINE

to mora bit ukusno iako bi obzirom na izgled bilo logicnije da se radi o slatkisima...sta radite sad? - Page 9 684758713

Samo djeluju tako jer su obavijene slojem krušnih mrvica, koje se prženjem u dubokom ulju pretvaraju u hrskavu, grešno dobru poslasticu. sta radite sad? - Page 9 684758713
Kažu da je nastala pod utjecajem Arapa u doba kada su harali Italijom, te usput donijeli rižu i šafran. Da nije bilo Arapa, Talijani ne bi došli do rižota! Neki tadašnji vladar Sicilije je silno volio rižoto, a kako je bio često na ratištu, njegovi su kuhari došli na ideju da naprave varijantu rižota i zaštite ga prženim krušnim mrvicama, zbog čega je praktičniji za nošenje i manje kvarljiviji. I tako su nastale ove rižine kugle, a ostalo je povijest. sta radite sad? - Page 9 684758713
obozavam ove istorijske pricice, pogotovu o hrani. povijest gastronomije. nisam jela arancine ali sam citala o njima...
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 16.12.20 17:21

maledetta primavera je napisao/la:Trebala bi pripremiti patku za vikend,  jedna osoba ima zelju.

ja cu je za bozic praviti. napravicu i domace mlince.... ma isto se pravi ko i kokos. ukus je ok.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 16.12.20 17:22

sarita je napisao/la:
pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:inace cat i pizdo, hvala sto ste pitali za kradju mog novca iz banke. sve je super zavrsilo. izgleda su hackeri nekako dosli do mojih bankovnih racuna i povukli su vecu kolicinu novca... a kud ce na mene bas jadnicu. napisali su check sa necijim imenom ali moj bankovni racun su printali na tom checku. idioti.... srecom pa je sve rijeseno ....

ajd super, vidim da te nema ni cut ni vidjet pa sam se poprave zabrinijo. Svo zlo sa tim jebenim hackerima..sta radite sad? - Page 9 684758713
nek crknu ti hackeri kru im jebe...  sta radite sad? - Page 9 1523192931
a dragi moj pizda vidi kako se on brinijo za mene.  sta radite sad? - Page 9 167558484
citam na preskoke, kako stignem pa ovo tek sada viDIM. MA KAKVI HACKERI. je li ti vracen novac?
sve je pod kontrolom. mamicu im...
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 16.12.20 17:31

sarita je napisao/la:
pizda je napisao/la:
maledetta primavera je napisao/la:Ja danas vise nemam force za nista. 
Legla sam u svoj veliki krevet, prije toga popila apaurin i opskrbila se slatkisima. Vecinu sam pojela. Upaljen mi je netflix i ne znam sto bi gledala.

dotle smo dosli, droge...sta radite sad? - Page 9 684758713
ma to je zakon. kod nas su svi marisali to osim mene. ja se uvijek bojim kojekavih ovisnosti... al ja nekad popijem benadril.
inace, benzodiazepini su zakon ljekici. ja sam svojevremeno pila clonazepam. i kad smo odlucili doktorica i ja da sam spremna da prestanem mogu ti reci da sam nekako sa ceznjom razmisljala o njima. jako mi je jasno zasto se ljudi navuku na kojesta. kad sam ja ovakva koja nisam sklona nicemu osjetila tu zelju za time mogu misliti kako je onome jadnicku koji je sklon drogama ili alcoholo to cope with (sorry, ne znam kako se ovo kaze na nasem jeziku... valjda da se nosi sa problemima).... boze, pocela svoj vlastiti jezik zaboravljat kru ti jebem
sto su to benzodiazepini?
eno dr pizda ti je dao odlican odgovor. benzici su grupa lijekova. lijekovi se dijele u grupe u ovisnosti o gradji i tome za sta se koriste. benzodiazepini su grupa lijekova koji se koriste za smanjivanje simptoma anxioznosti.  benzici su dobili ime po tome sto je njihova temeljna gradja (molekula) benzodiazepin. ta molekula ima dva prstena i bas je lijepa za vidjeti (googlaj sliku... meni je mrsko). sa malim promjenama na toj molekuli, npr. uvodjenjem atoma kisika, ili nitratne grupe dobijaju se i razlicite varijante benzica kao sto su oxazepam ili nitrazepam itd.... dakle, poanta je da grupe lijekova imaju temeljnu strukturu slicnu i onda se mogu uvoditi varijante sa uvodjenjem novih grupa ili atoma na tu temeljnu strukturu... to je vecinom za ove starije ljekice jednostavnijih struktura, a za ove nove - bioloske, individualne, kao sto su vakcine za tumore, antitijela, i slicno... je drugacije... dobri su benzici, nije cudo sto ih dr pizda sam sebi propisuje i jede u ogromnih koliciniama i jos zaljeva alkoholom  sta radite sad? - Page 9 1523192931
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 17.12.20 0:23

mislim da to nisam jeo, mozda u ranoj mladosti pa se ne sjecam. Mora da je prilicno suho meso, ono, trnu zubi...sta radite sad? - Page 9 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 17.12.20 0:26

sarita je napisao/la:
benzici su dobili ime po tome sto je njihova temeljna gradja (molekula) benzin.

Onim drugima je temeljna gradja molekula nafte. Njih nazivamo nafticima...sta radite sad? - Page 9 684758713
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  maledetta primavera 17.12.20 6:13

pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:

Onim drugima je temeljna gradja molekula nafte. Njih nazivamo nafticima...sta radite sad? - Page 9 684758713
Ote u kurac oboje.

Nego sarita i pizda, jesu li apaurin i diazepam , po nazivu, ista tableta ali razlicit proizvodjac?
maledetta primavera
maledetta primavera

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 18.12.20 0:48

pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:

Ote u kurac oboje.

Nego sarita i pizda, jesu li apaurin i diazepam , po nazivu, ista tableta ali razlicit proizvodjac?

oba sadrze diazepam ali nisu posve jednaki. Ko sto oksazepam i praxiten sadrze oksazepam itd. itd. Opcenito kad ti kazu da je nesto "isti lijek ali razlicit proizvodjac" nikad nije razlika samo u nazivu. Jednak bi bio da neka farmaceutska kuca kupi licencu i pravi lijek identican originalu. Samo, u tom slucaju bi imao i isti naziv ko original...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 20.12.20 4:37

pizda je napisao/la:
sarita je napisao/la:

Ote u kurac oboje.

jesu po sastavu isti, a za proizvodjaca ne znema..... evo ti ovaj link....  pa gledaj ostatak nek doktor pizda odogovori. ne samo da je u skoli doktoriro na ovome nego je i na svojoj vlastitioj kozi iskusio rajska djelovanja opojnih ucinaka smiraja od benzica. 
LINK ---------------> benzici
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 20.12.20 4:39

inace, za smirenje je nabolji lijek kurocilin. pizda je vec sve ispitao.
sarita
sarita

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 37. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Next

[Vrh]

- Similar topics