sta radite sad?
Stranica 10 / 37. • Share
Stranica 10 / 37. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re: sta radite sad?
evo lezim i daskam po internetu. joj koja smijesna rijec - daskam. evo izbaci mi reklamu za gucci patike $690. ma daj koja budalastina... za te pare mogu krov popravit.
sarita- Broj postova : 917
sarita je napisao/la:evo lezim i daskam po internetu. joj koja smijesna rijec - daskam. evo izbaci mi reklamu za gucci patike $690. ma daj koja budalastina... za te pare mogu krov popravit.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
sarita je napisao/la:inace, za smirenje je nabolji lijek kurocilin. pizda je vec sve ispitao.
to kombiniram sa benzicima...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
sarita je napisao/la:evo lezim i daskam po internetu. joj koja smijesna rijec - daskam. evo izbaci mi reklamu za gucci patike $690. ma daj koja budalastina... za te pare mogu krov popravit.
i krov popravit i patike kupit poprave...
pizda- Murderator
Napokon krenem lec, od pet i pol sam na nogama i opet u toliko moram ustati. Upalim fejs da pogledam ritualno kad eno Sarita snima americko nebo i trazi betlehemsku zvijezdu. Kaze ona "niđe zvijezde poprave", samo se mjesec vidi...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:evo lezim i daskam po internetu. joj koja smijesna rijec - daskam. evo izbaci mi reklamu za gucci patike $690. ma daj koja budalastina... za te pare mogu krov popravit.
Jao Sarita koliko te volim , idem te jos malo gledati ..,
kurocilin kombiniras sa benzicima? znala sam. ti i cigo ste bili pravi par.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:inace, za smirenje je nabolji lijek kurocilin. pizda je vec sve ispitao.
hahah... hvala ti. i ja tebe puno volim. jesi li vidjela supernovu iz mog opservatorija? LOOOOOL.maledetta primavera je napisao/la:Napokon krenem lec, od pet i pol sam na nogama i opet u toliko moram ustati. Upalim fejs da pogledam ritualno kad eno Sarita snima americko nebo i trazi betlehemsku zvijezdu. Kaze ona "niđe zvijezde poprave", samo se mjesec vidi...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:evo lezim i daskam po internetu. joj koja smijesna rijec - daskam. evo izbaci mi reklamu za gucci patike $690. ma daj koja budalastina... za te pare mogu krov popravit.
Neeeeeego.... Dakle fenomen vidljiv jednom u 800 godina omogucila si mi ti.sarita je napisao/la:hahah... hvala ti. i ja tebe puno volim. jesi li vidjela supernovu iz mog opservatorija? LOOOOOL.maledetta primavera je napisao/la:Napokon krenem lec, od pet i pol sam na nogama i opet u toliko moram ustati. Upalim fejs da pogledam ritualno kad eno Sarita snima americko nebo i trazi betlehemsku zvijezdu. Kaze ona "niđe zvijezde poprave", samo se mjesec vidi...pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:evo lezim i daskam po internetu. joj koja smijesna rijec - daskam. evo izbaci mi reklamu za gucci patike $690. ma daj koja budalastina... za te pare mogu krov popravit.
A najjace mi je kada pitas u svojim videima pomocnika komentatora sta ima za reci 🥰
hahah... sve ti to ide spontano. ma ja ti to ko zeljko malnar: snimam ko fol u prasumi a ono kod kuce. tako i ja ovo moja lasto - ko zna sta sam ja snimila. loooooool. inace, ne znam jesi li primjetila - kod mene je sve nekakvo preuvelicavanje. npr. ko fol idem na plazu snimati uragan pa kazem - vidite ove ogromne valove, nema nista ljepse od podivljale prirode a ono ni v od valova ili podivljale prirode... ili naidje pauk - a ja kazem, evo ga ogroman, smrtonosni pauk.... hahah... ja bih bila dobar reporter na onim meteorolskim tv programima gdje stalno plase ljude sa olujama i poplavama... hahah inace, mama i shara su moji vjerni posmatraci i pomocnici snimanja. loool. bas se nasmijem uvijek. bas mi je drago sto si gledala. hvala ti punomaledetta primavera je napisao/la:Neeeeeego.... Dakle fenomen vidljiv jednom u 800 godina omogucila si mi ti.sarita je napisao/la:hahah... hvala ti. i ja tebe puno volim. jesi li vidjela supernovu iz mog opservatorija? LOOOOOL.maledetta primavera je napisao/la:Napokon krenem lec, od pet i pol sam na nogama i opet u toliko moram ustati. Upalim fejs da pogledam ritualno kad eno Sarita snima americko nebo i trazi betlehemsku zvijezdu. Kaze ona "niđe zvijezde poprave", samo se mjesec vidi...pizda je napisao/la:
A najjace mi je kada pitas u svojim videima pomocnika komentatora sta ima za reci 🥰
sarita je napisao/la:kurocilin kombiniras sa benzicima? znala sam. ti i cigo ste bili pravi par.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:inace, za smirenje je nabolji lijek kurocilin. pizda je vec sve ispitao.
cigo i ne zna sto je propustijo...
pizda- Murderator
sarita je napisao/la:
hahah... sve ti to ide spontano. ma ja ti to ko zeljko malnar: snimam ko fol u prasumi a ono kod kuce. tako i ja ovo moja lasto - ko zna sta sam ja snimila. loooooool. inace, ne znam jesi li primjetila - kod mene je sve nekakvo preuvelicavanje. npr. ko fol idem na plazu snimati uragan pa kazem - vidite ove ogromne valove, nema nista ljepse od podivljale prirode a ono ni v od valova ili podivljale prirode... ili naidje pauk - a ja kazem, evo ga ogroman, smrtonosni pauk.... hahah... ja bih bila dobar reporter na onim meteorolskim tv programima gdje stalno plase ljude sa olujama i poplavama... hahah inace, mama i shara su moji vjerni posmatraci i pomocnici snimanja. loool. bas se nasmijem uvijek. bas mi je drago sto si gledala. hvala ti puno
tebe bi trebalo kod Vakule zaposlit, njemu nestalo inspiracije pa stalno vrti jedne te iste fraze. Ti bi to poprave zacinila...
pizda- Murderator
bome ne zna poprave.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:kurocilin kombiniras sa benzicima? znala sam. ti i cigo ste bili pravi par.pizda je napisao/la:sarita je napisao/la:inace, za smirenje je nabolji lijek kurocilin. pizda je vec sve ispitao.
cigo i ne zna sto je propustijo...
isplasila bih ljude samo tako.pizda je napisao/la:
tebe bi trebalo kod Vakule zaposlit, njemu nestalo inspiracije pa stalno vrti jedne te iste fraze. Ti bi to poprave zacinila...
inace bas sam gusketina sto u ovo doba daskam internetskim bespucima umjesto da spavam. a sto je jos i najbolje em mi se spava em ni u tom daskanju nista zanimljivoga nema. bas sam budaletina.
besposlenpop- Broj postova : 5773
pijem kavu i slušam tišinu....
ajde još i mačke izbacujem vani da ne diraju bor....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:pijem kavu i slušam tišinu....
to da ja kazem ali ti...? Kakva tisina kad vas ima sedmero u kuci ?
pizda- Murderator
Rano ujutro bude tišina...nakon šta sve mačke nahranim sve idu na balkon uhvatiti zraka....i ja onda pijem kavu u tišini....kratko, da, ali bude i togapizda je napisao/la:Lena je napisao/la:pijem kavu i slušam tišinu....
Mace jedu skoro kao odojčad, stalno nekoga hranim....
Mićo i Tiki imaju oko 5 kg, Malena 2,5 kg...mrvica...ali bome ih obojicu opali po njušci kad je ljuta....
Miću ne može smislit jer je on došao nenadano i nije znala šta je to druga mačka, a Tikija tolerira...ali on je i drugačiji karakter od razbojnika Miće...
ček....evo slika...Tiki i crni Mićo...
Zadnja promjena: Lena; 25.12.20 21:40; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : -)
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Samo da vas zagrlim...
Nadam se da ste zdravi, sretni i da je sve super.
Kod mene je fantasticno.
Forum je usporio, a i ja sam skroz zaspala (ipak smo danas imali i rucak i veceru kod Germanovih + family), pa cu detalje ostaviti za neki drugi put. Ostajem duzna i odgovor na pp.
Cuvajte se
Nadam se da ste zdravi, sretni i da je sve super.
Kod mene je fantasticno.
Forum je usporio, a i ja sam skroz zaspala (ipak smo danas imali i rucak i veceru kod Germanovih + family), pa cu detalje ostaviti za neki drugi put. Ostajem duzna i odgovor na pp.
Cuvajte se
Cat_- Broj postova : 865
Lena je napisao/la:Rano ujutro bude tišina...nakon šta sve mačke nahranim sve idu na balkon uhvatiti zraka....i ja onda pijem kavu u tišini....kratko, da, ali bude i togapizda je napisao/la:Lena je napisao/la:pijem kavu i slušam tišinu....
Mićo i Tiki imaju oko 5 kg, Malena 2,5 kg...mrvica...ali bome ih obojicu opali po njušci kad je ljuta....
Miću ne može smislit jer je on došao nenadano i nije znala šta je to druga mačka, a Tikija tolerira...ali on je i drugačiji karakter od razbojnika Miće...
Lena je napisao/la:Rano ujutro bude tišina...nakon šta sve mačke nahranim sve idu na balkon uhvatiti zraka....i ja onda pijem kavu u tišini....kratko, da, ali bude i togapizda je napisao/la:Lena je napisao/la:pijem kavu i slušam tišinu....
vidi te znatizeljne poglede...
pizda- Murderator
maledetta primavera je napisao/la:Lezim ....
ko lezi ne bjezi...
pizda- Murderator
Stranica 10 / 37. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Stranica 10 / 37.