sta radite sad?
Stranica 26 / 37. • Share
Stranica 26 / 37. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Re: sta radite sad?
maledetta primavera je napisao/la:Pijem kafe', smisljam sto bi finog skuhala maloj Lasti, gustam u tisini..
.....
Prekid pisanja posta bio, sad vjesam robu a maloj Lasti sam napravila dorucak, lagano prepeceni kruh i buro gore, i narezala sam joj villjamovku. Bitna je vocka ujutro ...
mala ti svako jutro drmne vilijamovku? Dobro za cirkulaciju ali malo prerano...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Lena je napisao/la:Ručak krčka....još malo i bit će juha, lešo meso, restani krumpir i šalša.....mljac....
Iza toga siesta sat vremena...tako slatko zaspem viendom...čudo jedno...
vikendom uvijek zvucis idilicno, bas se vidi da ti pase...
pizda- Murderator
Joj, ne znas ti kako sam ove godine slala dijete pijano u skolupizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pijem kafe', smisljam sto bi finog skuhala maloj Lasti, gustam u tisini..
.....
Prekid pisanja posta bio, sad vjesam robu a maloj Lasti sam napravila dorucak, lagano prepeceni kruh i buro gore, i narezala sam joj villjamovku. Bitna je vocka ujutro ...
Nisam znala ni ja
Budem. Ispricala, sad nemam vremena
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:Joj, ne znas ti kako sam ove godine slala dijete pijano u skolupizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pijem kafe', smisljam sto bi finog skuhala maloj Lasti, gustam u tisini..
.....
Nisam znala ni ja
sta se najela fermentiranog grozdja? Di ces Lasto, di zuris? Sva si neka takva, usplahirena...
pizda- Murderator
pizda- Murderator
Da nije pojela cileu bombonjeru Grijota?maledetta primavera je napisao/la:Joj, ne znas ti kako sam ove godine slala dijete pijano u skolupizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pijem kafe', smisljam sto bi finog skuhala maloj Lasti, gustam u tisini..
.....
Nisam znala ni ja
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop je napisao/la:Da nije pojela cileu bombonjeru Grijota?maledetta primavera je napisao/la:Joj, ne znas ti kako sam ove godine slala dijete pijano u skolupizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pijem kafe', smisljam sto bi finog skuhala maloj Lasti, gustam u tisini..
.....
Nisam znala ni ja
vis tog se nisam ni sjetijo, lako moguce...
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:Pakiram ...
svugdje podji, doma dodji, jebes valove...
pizda- Murderator
Bila je polububana, prije skole ujutro davala sam joj 2 zlice sirupa kadulje. Njoj se stalno spavalo u skoli.besposlenpop je napisao/la:Da nije pojela cileu bombonjeru Grijota?maledetta primavera je napisao/la:Joj, ne znas ti kako sam ove godine slala dijete pijano u skolupizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pijem kafe', smisljam sto bi finog skuhala maloj Lasti, gustam u tisini..
.....
Nisam znala ni ja
Ono... Bila rakija ....
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:
Bila je polububana, prije skole ujutro davala sam joj 2 zlice sirupa kadulje. Njoj se stalno spavalo u skoli.
Ono... Bila rakija ....
pa sta se nije mrstila i gundjala ? Ona gnjusna rakija umjesto sirupa, jadno dijete...
pizda- Murderator
Ima i odvratnih sirupa.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Bila je polububana, prije skole ujutro davala sam joj 2 zlice sirupa kadulje. Njoj se stalno spavalo u skoli.
Ono... Bila rakija ....
pa sta se nije mrstila i gundjala ? Ona gnjusna rakija umjesto sirupa, jadno dijete...
U stvari, svi su odvratni, osim oni protiv kašlja.
Hoće li neki klavir biti tako dobar pa jednoj plavuši objasniti kako da prikači slike iz galerije? Za vrijeme hebenog lockdowna ove zime uhvatila sam se kukičanja pa sam htjela tamo u onom kutku za kretivne dušice prikeljiti, ali mi ne ide pa ne ide. Kaj radim krivo?
marinija_amburator- Broj postova : 1012
marinija_amburator je napisao/la:Hoće li neki klavir biti tako dobar pa jednoj plavuši objasniti kako da prikači slike iz galerije? Za vrijeme hebenog lockdowna ove zime uhvatila sam se kukičanja pa sam htjela tamo u onom kutku za kretivne dušice prikeljiti, ali mi ne ide pa ne ide. Kaj radim krivo?
lutko, trebas imat neki program za slike, ako nemas evo ti ovaj https://postimages.org/ , nadji sliku koju oces i kopiraj ono pod "direct link", Zatim pastiraj ovdje
Da kukicanje...
pizda- Murderator
Ne moraš imat nikakvi program, samo stisneš ikonicu lijevo do Pizdine i slijediš upute u 3 koraka:pizda je napisao/la:marinija_amburator je napisao/la:Hoće li neki klavir biti tako dobar pa jednoj plavuši objasniti kako da prikači slike iz galerije? Za vrijeme hebenog lockdowna ove zime uhvatila sam se kukičanja pa sam htjela tamo u onom kutku za kretivne dušice prikeljiti, ali mi ne ide pa ne ide. Kaj radim krivo?
lutko, trebas imat neki program za slike, ako nemas evo ti ovaj https://postimages.org/ , nadji sliku koju oces i kopiraj ono pod "direct link", Zatim pastiraj ovdje
Da kukicanje...
1. Select files (pa odabereš slikicu/e sa svojega kompa)
2. Send all (ili samo strelicu u plavom polju za jednu slikicu)
3. Insert all.
4. Platiš kavu.
Pa tak i jesam ali mi neće uploadati.
marinija_amburator- Broj postova : 1012
marinija_amburator je napisao/la:Pa tak i jesam ali mi neće uploadati.
I ja radim ovako kako je Pop napisao, jedino sto jos uradim je da smanjim fotku, ne idem nikad sa 1024 px, budu ogromne i dugo se ucitavaju. I ne mogu vise od 3 odjednom. Mozes ih izabrati, ali ne prihvata objavu.
Kukicanje? Rucni rad, koji na zalost izumire. Bravo.
Cat_- Broj postova : 865
Jutros sam se biciklom uputila do prodavnice. Vreme je bilo predivno. 24 stepena i lagani vetric. „Kalifornija“...
Spustala sam se stazom kroz cetinarsku sumu udisuci mirise i slusajuci cvrkut ptica, pa nastavila dalje kroz dva seoceta u podnozju prosarana zlatnim poljima zita, kukuruza, cvetnim livadama, mosticima na cak 3 recice, posmatrala „moje“ (isto) 3 stare vile i stigla do jedne nove kucice, kombinacija drveta, belih zidova, sva u cvecu. Prava samoposluga. Vrata su otvorena od 7h do 22h. Unutra su proizvodi lokalnih proizvodjaca. Danas je bilo: sira, mleka, sunki, kobasica, jogurta, butera, tresanja, jagoda, domacih marmelada i sokova itd. Sam pises racun na blokcicu sa racunima, original uzima sebi, a kopiju koja se nalazi ispod sa novcem stavljas u posebnu teglicu. Digitron, vaga, klima, frizideri, zamrzivaci, sve prakticno i da mozes sam.
Pomislila sam kako je to lepo. Poverenje. U slobodu. U ispravnost.
Ali me rastuzilo to sto znam da tako nesto u Srbiji ne bi prezivelo ni 2 dana...
Danas smo grilali. German je presao 60km da bi kupio austrijski cumur. U obicnim radnjama je uglavnom iz Poljske i, pazite sad, Paragvaja.
A Austrija zapravo ima dugu tradiciju pravljenja cumura, samo sto domaci sad samo u privatnim radnjama mozes naci.
Eto, raspisala sam se.
I da, na dimnjaku od stare fabrike rode imaju gnezdo i dve bebe.
Zao mi je sto danas nisam nosila mobilni sa sobom, ali umori se covek i od fotkanja i od svedostupnosti.
Spustala sam se stazom kroz cetinarsku sumu udisuci mirise i slusajuci cvrkut ptica, pa nastavila dalje kroz dva seoceta u podnozju prosarana zlatnim poljima zita, kukuruza, cvetnim livadama, mosticima na cak 3 recice, posmatrala „moje“ (isto) 3 stare vile i stigla do jedne nove kucice, kombinacija drveta, belih zidova, sva u cvecu. Prava samoposluga. Vrata su otvorena od 7h do 22h. Unutra su proizvodi lokalnih proizvodjaca. Danas je bilo: sira, mleka, sunki, kobasica, jogurta, butera, tresanja, jagoda, domacih marmelada i sokova itd. Sam pises racun na blokcicu sa racunima, original uzima sebi, a kopiju koja se nalazi ispod sa novcem stavljas u posebnu teglicu. Digitron, vaga, klima, frizideri, zamrzivaci, sve prakticno i da mozes sam.
Ali me rastuzilo to sto znam da tako nesto u Srbiji ne bi prezivelo ni 2 dana...
Danas smo grilali. German je presao 60km da bi kupio austrijski cumur. U obicnim radnjama je uglavnom iz Poljske i, pazite sad, Paragvaja.
A Austrija zapravo ima dugu tradiciju pravljenja cumura, samo sto domaci sad samo u privatnim radnjama mozes naci.
Eto, raspisala sam se.
Zao mi je sto danas nisam nosila mobilni sa sobom, ali umori se covek i od fotkanja i od svedostupnosti.
ma joj koji divan opis <3 ko da sam i sama bila tamo s tobom.... inace, moj pokojni djed je proizvodio genijalan cumur... a radio je i med i rakiju... i prodavao.Cat_ je napisao/la:Jutros sam se biciklom uputila do prodavnice. Vreme je bilo predivno. 24 stepena i lagani vetric. „Kalifornija“...
Eto, raspisala sam se.
saricica- Broj postova : 82
marinija_amburator je napisao/la:Pa tak i jesam ali mi neće uploadati.
po kojoj direktivi, mojoj ili Popovoj? Deletiraj cookie na pocetnoj strani. To nitko ne radi a zna zbog tog zajebavat na razne nacine. Ako nista ne pomaze, probaj sa drugim browserom...
pizda- Murderator
pizda- Murderator
Cat_ je napisao/la: Prava samoposluga. Vrata su otvorena od 7h do 22h. Unutra su proizvodi lokalnih proizvodjaca. Danas je bilo: sira, mleka, sunki, kobasica, jogurta, butera, tresanja, jagoda, domacih marmelada i sokova itd. Sam pises racun na blokcicu sa racunima, original uzima sebi, a kopiju koja se nalazi ispod sa novcem stavljas u posebnu teglicu. Digitron, vaga, klima, frizideri, zamrzivaci, sve prakticno i da mozes sam.
super , steta sto tako nesto nema ovdje. Ustvari, mozda negdje i ima ali ne u ovim, mojim krajevima...
pizda- Murderator
saricica je napisao/la:poslabo snimam, pipi. bilo je prevruce. jesul otisli gosti?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:haha... bas je fino vidjeti te ovako raspolozenogpizda je napisao/la:
sad bi te vako oznojitu najradije privinijo na grudi i jebo...
uviek raspolozit za privijanje . Di si Sara poprave, jel snimas?
inace, evo gledam pipijev novi avatar i kako je stavio carapice dole za poziranje da mu gutica dole izgleda veca... mmm, pravo povelika batinicetina
Joj Boze, sto je blesava.
Sara i batinicetina.
Stranica 26 / 37. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Stranica 26 / 37.