sta radite sad?
Stranica 31 / 37. • Share
Stranica 31 / 37. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: sta radite sad?
odmaram se.
pozdrav nasoj nezaboravnoj iluziji.
pozdrav nasoj nezaboravnoj iluziji.
saricica- Broj postova : 82
evo ja malo slavim rodjendan i pospremam po kuci. danas vozila mamu zubaru... jadnica. pipoje javi se malo da imam sta procitati. pusa iz usa.
saricica je napisao/la:evo ja malo slavim rodjendan i pospremam po kuci. danas vozila mamu zubaru... jadnica. pipoje javi se malo da imam sta procitati. pusa iz usa.
aj ti ponesto napisi da ja imam sto citat poprave. Bijo odsutan tjedan dana, moram se i ja odmorit ...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
samo odmori, pipoje dragi, mora se i to malo. pa ja. napisacu nesto kad dodje inspiracija. bice rime kad bude plime.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo ja malo slavim rodjendan i pospremam po kuci. danas vozila mamu zubaru... jadnica. pipoje javi se malo da imam sta procitati. pusa iz usa.
aj ti ponesto napisi da ja imam sto citat poprave. Bijo odsutan tjedan dana, moram se i ja odmorit ...
saricica je napisao/la:samo odmori, pipoje dragi, mora se i to malo. pa ja. napisacu nesto kad dodje inspiracija. bice rime kad bude plime.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo ja malo slavim rodjendan i pospremam po kuci. danas vozila mamu zubaru... jadnica. pipoje javi se malo da imam sta procitati. pusa iz usa.
je, tebi inspiracija dodje nesto rjedje nego li meni menstruacia...
pizda- Murderator
)))))pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:samo odmori, pipoje dragi, mora se i to malo. pa ja. napisacu nesto kad dodje inspiracija. bice rime kad bude plime.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo ja malo slavim rodjendan i pospremam po kuci. danas vozila mamu zubaru... jadnica. pipoje javi se malo da imam sta procitati. pusa iz usa.
Saro, sretan ti rodjendan zelim, jako jako
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Iluzija.....lijepo te vidjeti....drago mi je da si pobijedila bolest....
Poljubac ide u Kanadu!!!!
Poljubac ide u Kanadu!!!!
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
hvala, lasto.maledetta primavera je napisao/la:)))))pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:samo odmori, pipoje dragi, mora se i to malo. pa ja. napisacu nesto kad dodje inspiracija. bice rime kad bude plime.pizda je napisao/la:
Saro, sretan ti rodjendan zelim, jako jako
inace sam i ja bas presretna da je iluziji bolje. sve ove godine sam je se cesto sa brigom sjetila. draga iluzijo, jako si nas sve obradovala. navrati cesce. sada je sve mirno, lijepo i normalno ovdje.
Pozdrav Iluziji, lijepo je čuti kad netko pobijedi jednu tako usranu situaciju. Vjerujem da sad stvari promatra iz perspektive koju mi ostali možda ne možemo razumijeti i da bi nam svima imala reći pokoju pametnu o npr. forumskim svađicama. Kako je sve to smiješno i beznačajno u usporedbi s pravim životnim bitkama. Volite se ljudi. Život je prekratak da ga tršimo na beznačajna sranja
marinija_amburator- Broj postova : 1012
Mnogo je lepo. : )
Bas mi se svidja kombinacija boja i shara.
Procitala sam i onaj deo o FB i kukicanju - pa to je super. A ja sam stvarno mislila da je to jos jedna stvar koja polako odlazi u zaborav.
Vidis, mogla bih nositi belu ili bez (nemam kvacicu) bluzicu od konca. I to sa dugim rukavom, pa na shorc.
Ti sebi sad mozes svasta napraviti. : )
Cat_- Broj postova : 865
Ova tvoja dekica je zasluzila i neki bombasticni naslov iz tabloida. : ))
Forumasica Marijnija Amburator zagrmela na Kultnix.tacka.Forumcroatian.tacka.com i fotkom svoje rucno radjene dekice poslala jaku poruku!
Forumasica Marijnija Amburator zagrmela na Kultnix.tacka.Forumcroatian.tacka.com i fotkom svoje rucno radjene dekice poslala jaku poruku!
Cat_- Broj postova : 865
marinija_amburator je napisao/la:Pozdrav Iluziji, lijepo je čuti kad netko pobijedi jednu tako usranu situaciju. Vjerujem da sad stvari promatra iz perspektive koju mi ostali možda ne možemo razumijeti i da bi nam svima imala reći pokoju pametnu o npr. forumskim svađicama. Kako je sve to smiješno i beznačajno u usporedbi s pravim životnim bitkama. Volite se ljudi. Život je prekratak da ga tršimo na beznačajna sranja
i te forumske svadjice su bile ok bas zato sto su bile beznacajne. Izvrijedjas se, ispickaras i nikom nista, svi zivi i zdravi. Samo, drugo je kad si jedan od pdf-a nekog sluzbenog foruma na kojem je registrirano pedeset hiljada ljudi. Tamo cesto nisi ni stigao procitati ko ti je sto napisao. Na ovim amatarskim forumcicima na kojima pise u vrh glave desetak ljudi je stvarno besmisleno raspravljati se o ustasama i cetnicima, ko je kome oca a ko majku itd.
Uostalom, svadjali smo se skoro 20 godina, vrijeme je da se konacno i potucemo...
pizda- Murderator
Cat_ je napisao/la:Ova tvoja dekica je zasluzila i neki bombasticni naslov iz tabloida. : ))
"Prijelomna vijest, konacno objavljene fotografije kukicanih dekica Marinije Karburator. Forumasi na aparatima..."
P.S. Sad ce zivoderka mislit da je provociram ali ne dam vec ismijavam portale...
pizda- Murderator
Cat i tatek baš ste blesavci
Sutra idemo na izlet. Konačno odmoooor
Sutra idemo na izlet. Konačno odmoooor
marinija_amburator- Broj postova : 1012
maledetta primavera je napisao/la:
Kako si lijepa ....
ima oci za pedeset ali drzanje ko ona iz filma Misery. Tu su negdje i po OKP-u...
pizda- Murderator
Precjedniče, molim te analizu spoja OKP, NPL, alkohola i jos necega vjerovatno.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Kako si lijepa ....
ima oci za pedeset ali drzanje ko ona iz filma Misery. Tu su negdje i po OKP-u...
maledetta primavera je napisao/la:Precjedniče, molim te analizu spoja OKP, NPL, alkohola i jos necega vjerovatno.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Kako si lijepa ....
govoris o Maci ili liku iz reale?
pizda- Murderator
Ne o Maci.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Precjedniče, molim te analizu spoja OKP, NPL, alkohola i jos necega vjerovatno.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Kako si lijepa ....
govoris o Maci ili liku iz reale?
maledetta primavera je napisao/la:
Ne o Maci.
jebote, prije cu se ja Mace rijesit nego li ti njega...
pizda- Murderator
Ma ....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne o Maci.
Pls, tvoje misljenje .
maledetta primavera je napisao/la:Ma ....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne o Maci.
Pls, tvoje misljenje .
uviek isto...
pizda- Murderator
Ajmo reci da sam se "rijesila". Uzasno tezak proces.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ma ....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne o Maci.
Pls, tvoje misljenje .
uviek isto...
Stranica 31 / 37. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Stranica 31 / 37.