sta radite sad?
Stranica 32 / 37. • Share
Stranica 32 / 37. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Re: sta radite sad?
maledetta primavera je napisao/la:Ajmo reci da sam se "rijesila". Uzasno tezak proces.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ma ....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ne o Maci.
jebote, prije cu se ja Mace rijesit nego li ti njega...
Pls, tvoje misljenje .
uviek isto...
rijesila si se vec odavno samo sto ti to repetiras dvadesetak puta, jebo te "uzasno tezak proces"
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
jedem tortu i uzivam. pisem e mail pizdi i gledam svoju mackicu i cukicu.
saricica- Broj postova : 82
antonac- Broj postova : 1923
saricica je napisao/la:jedem tortu i uzivam. pisem e mail pizdi i gledam svoju mackicu i cukicu.
to su ti moderna vremena, nekad su ljudi svirali kurcu a sad pisu emajlove pizdi. Uglavnom, ocito je da se vodi briga o kulturnim potrebama spolnih organa...
pizda- Murderator
Kao vinoantonac je napisao/la:ja sam liep....sta stariji to liepsi...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
a tu si prokletnice...
pizda- Murderator
Ca je sadpizda je napisao/la:a tu si prokletnice...
maledetta primavera je napisao/la:Ca je sadpizda je napisao/la:a tu si prokletnice...
nis, jesi li maledetta ili nisi...
pizda- Murderator
evo mene malo stiskam nekakve mekane igrackice u ruci... joj kako su mekane... mucice...od nekog silikona mekanog... ma joj kako je to lijepo raditi
A malo da. Cini se.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ca je sadpizda je napisao/la:a tu si prokletnice...
Evo i sarite.
Danas sam bila na moru i u lucici...
saricica je napisao/la:evo mene malo stiskam nekakve mekane igrackice u ruci... joj kako su mekane... mucice...od nekog silikona mekanog... ma joj kako je to lijepo raditi
kakve igrackice posara, podjetinila ti poprave...
pizda- Murderator
maledetta primavera je napisao/la:A malo da. Cini se.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Ca je sadpizda je napisao/la:a tu si prokletnice...
Evo i sarite.
Danas sam bila na moru i u lucici...
sta stalno radis u lucici, mora da ti neki ribar zapeo za oko poprave...
pizda- Murderator
ahah.. uvijek sam i ostala djetinjasta... ma neke igrackice kupila u dolar place, zapale mi za oko... mekane, od nekog mekanog silikona... bas cu slikati pa pokazati... malene su, neke zivotinjicepizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo mene malo stiskam nekakve mekane igrackice u ruci... joj kako su mekane... mucice...od nekog silikona mekanog... ma joj kako je to lijepo raditi
saricica je napisao/la:ahah.. uvijek sam i ostala djetinjasta... ma neke igrackice kupila u dolar place, zapale mi za oko... mekane, od nekog mekanog silikona... bas cu slikati pa pokazati... malene su, neke zivotinjicepizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo mene malo stiskam nekakve mekane igrackice u ruci... joj kako su mekane... mucice...od nekog silikona mekanog... ma joj kako je to lijepo raditi
da nisu oni "ljigavci" koji se lijepe na staklo poprave...
pizda- Murderator
nisu. ne znam za te ljigavce... lolpizda je napisao/la:saricica je napisao/la:ahah.. uvijek sam i ostala djetinjasta... ma neke igrackice kupila u dolar place, zapale mi za oko... mekane, od nekog mekanog silikona... bas cu slikati pa pokazati... malene su, neke zivotinjicepizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo mene malo stiskam nekakve mekane igrackice u ruci... joj kako su mekane... mucice...od nekog silikona mekanog... ma joj kako je to lijepo raditi
saricica je napisao/la:nisu. ne znam za te ljigavce... lolpizda je napisao/la:saricica je napisao/la:ahah.. uvijek sam i ostala djetinjasta... ma neke igrackice kupila u dolar place, zapale mi za oko... mekane, od nekog mekanog silikona... bas cu slikati pa pokazati... malene su, neke zivotinjicepizda je napisao/la:saricica je napisao/la:evo mene malo stiskam nekakve mekane igrackice u ruci... joj kako su mekane... mucice...od nekog silikona mekanog... ma joj kako je to lijepo raditi
onako, ljepljivi...
pizda- Murderator
evo ja zalila bastu i sada cekam uciteljicu
Nema. A kotebe?saricica je napisao/la:kako si lasto? imal sexa?
sve u 16maledetta primavera je napisao/la:Nema. A kotebe?saricica je napisao/la:kako si lasto? imal sexa?
To je jako dobro.saricica je napisao/la:sve u 16maledetta primavera je napisao/la:Nema. A kotebe?saricica je napisao/la:kako si lasto? imal sexa?
to je poprave dobro. pravo dobro idemaledetta primavera je napisao/la:To je jako dobro.saricica je napisao/la:sve u 16maledetta primavera je napisao/la:Nema. A kotebe?saricica je napisao/la:kako si lasto? imal sexa?
saricica je napisao/la:kako vi provodite subotu
ko subotari...
pizda- Murderator
Stranica 32 / 37. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Stranica 32 / 37.