sta radite sad?
Stranica 33 / 37. • Share
Stranica 33 / 37. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: sta radite sad?
Si setao danas?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:kako vi provodite subotu
ko subotari...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:Si setao danas?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:kako vi provodite subotu
ko subotari...
jesam lutko , maloprije dosao sav preznojit i dehidriran ali sam se u medjuvremenu, hidrirao. Jesi ti jos dole?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Nisam. Evo me sad doma. Pijem kavicu na dekici, noge izbacene na balkon i razmisljam sto dalje. Moram sudje pospremiti u masinu, brdo robe za peglati, za oprati i dati ca od male Laste sto je prerasla... A zadnji mi je dan godisnjeg. Mozda bi i na more ili s tobom u planine ....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Si setao danas?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:kako vi provodite subotu
ko subotari...
jesam lutko , maloprije dosao sav preznojit i dehidriran ali sam se u medjuvremenu, hidrirao. Jesi ti jos dole?
ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
ove godine su mi paradajzi tako dobro uspjeli... ima 1kg zive vage u svakom.... ogromni su.
ove godine su mi paradajzi tako dobro uspjeli... ima 1kg zive vage u svakom.... ogromni su.
saricica- Broj postova : 82
Nista danas nisam napravila.saricica je napisao/la:ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
Lezim...
nekad se covjek mora i odmoriti.maledetta primavera je napisao/la:Nista danas nisam napravila.saricica je napisao/la:ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
Lezim...
evo ja donijela maci novu hranu...
maledetta primavera je napisao/la:Nisam. Evo me sad doma. Pijem kavicu na dekici, noge izbacene na balkon i razmisljam sto dalje. Moram sudje pospremiti u masinu, brdo robe za peglati, za oprati i dati ca od male Laste sto je prerasla... A zadnji mi je dan godisnjeg. Mozda bi i na more ili s tobom u planine ....pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Si setao danas?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:kako vi provodite subotu
ko subotari...
bogme danas nije nikom ni do mora, ni do gora , sto bi Lena rekla, "zega samo takva"...
pizda- Murderator
saricica je napisao/la:ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
skini onaj brsljan poprave. On sise sokove iz drva sa onim zilama koje imaju dlacice pa prianjaju. Odrezi pri dnu pa zatim povuci te zile da se odvoje od debla i pocupaj. Onaj dio stabla ti je vec podosta propao, vidi se po kori...
pizda- Murderator
joj pipi, koji dijo debla? onaj sto je ispod brsljana?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
skini onaj brsljan poprave. On sise sokove iz drva sa onim zilama koje imaju dlacice pa prianjaju. Odrezi pri dnu pa zatim povuci te zile da se odvoje od debla i pocupaj. Onaj dio stabla ti je vec podosta propao, vidi se po kori...
saricica je napisao/la:joj pipi, koji dijo debla? onaj sto je ispod brsljana?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
da, pocupaj te zile i prerezi pri dnu. Zna bit samo jedna ali ih bude i po desetak...
pizda- Murderator
tuzna sam. sutra na poso. gotov godisnji...
Idem se tusirati i na posao. Svice predivan dan.....
moracu malo razmisliti sta da uradim... znala sam da brsljan moze ostetiti ali nekako mi se nije dalo sklanjati ga... puno posla ... a i lijep jepizda je napisao/la:saricica je napisao/la:joj pipi, koji dijo debla? onaj sto je ispod brsljana?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:ukuhavam predivan paradajz sos od predivnih domacih paradajza iz mog vrta. to cu sa spagetima.... obozavam!!
da, pocupaj te zile i prerezi pri dnu. Zna bit samo jedna ali ih bude i po desetak...
hahahahaha da znas da sam te pozeljela. Gdje mi je Tpabko. Sjecas li se koliko smo se on i ja svadjali, i nismo makli od 2-og svjetskog rata, ustase, cetnici, handzar, partizani, sumar..... Moja jaranice, dusmani me stalno banirali, ali mi je Tpabko jednom rekao da sam simpaticna.sarita je napisao/la:idi ti lijepo u picku materinu, kozojebu, jebi si mater stoko smrdljiva. boze sacuvaj da bi ti trebo napisati "obaveznu zalopojku". nit te znam, nit ne poznam, za mene si kurta i murta, bezlicnjak bio i osto. nemam je potrebe od tebe dobijat "obavezne zalopojke". nit su mi kad trebale nit sam ih trazila, pogotovu od emocionalno sakatih nepoznatih tipova ... kad je tebi cuko umro mogli smo i mi doci i reci ovakvo gnjusno sranje ko sto si ti gore napiso - pa ovako nasrat. zao mi je tvog cuke, zao mi je tebe, ko sto mi je zao i svih onih u povijesti koji su ikada imali ljubimca .... nemas ti taj osjecaj. slicno je i maca rekla cat jednom kad joj je ljubimac umro.... ajd ne seri boga ti. ja mislim da si ti ostecen - fali ti empatija i to je to. sakat covjek. nisi ti kriv. nemas ti osjecaja ni za sta. boli tebe kurac i za sve ove dole sto si napisao. ti imas svoju jebenu rutinu da drkas po forumima i ubijas dokone minute. odjebi u hiljadu picki materini.besposlenpop je napisao/la:Zbog čega su uopće čopori oduvjek na Kultnima (nekima) 'crvena krpa'?Cat_ je napisao/la:
...
I da se nadovezem na tvoj drugi post o coporima, pa moram zvati mamu - Saru sam samo jednom citirala, ali kada sam videla da se to pocelo tumaciti kao grupisanje sam prestala, jer sam videla da je vrag odneo shalu.
I samo sam je na kraju poljubila, jer mi je zaista zao zbog svega sto je njena porodica dozivela. I po meni ona u svim svojim osetljivim trenucima vezanim za rat ima puno pravo da *ebe majku srpsku. I ja je sigurno necu doziveti kao rasistu, jer je znam bolje.
Jer ne doziveti tako nesto licno i ne reagirati licno je nenormalno tesko.
Oni su se događali i događat će se. To je potpuno normalna pojava i u reali - meni ni ovdje nisu nešto negativno, nego tek činjenično stanje.
Postoji jedino problem da je ponekad zbog konformizma lakše i jednostavnije prikloniti se jednoj ekipi i furati se na tuđa mišljenja, bez obzira kaj se i s nečim možda ne slažemo.
Zbog čega bi sad recimo ja trebal na Sarino spominjanje roditeljskih patnji napisat nekakvu 'obaveznu' žalopojku? Zato jer neki imaju dojam da imam deficit empatije ili suosjećanja?
Pa evo: Sara, žao mi je zbog svega što su tvoji roditelji propatili u logoru.
Isto kak mi je žao svih koji su prije 30 godina prošli kroz bilo koji logor na području bivše Jugoslavije.
Isto kak mi je žao svih koji su skončali u tim logorima ili izvan njih zbog posljedica izazvanih boravkom u njima.
Isto kak mi je žao svih koji su preživjeli enklave koje nisu bile logori (Vukovar, Sarajevo, Srebrenica, Bihać ...) ili u njima ubijeni, ili nakon prolaska kroz taj pakao skončali zbog posljedica koje su ti užasi uzrokovali (jedna od njih je moja pokojna teta).
Žao mi je itekako svih žrtava ovog poludjelog Albanca / Šiptara, i onog profesora u Francuskoj, i ljudi u "Bataclanu", i novinara "Charlie Hebdoa", i šetača u Nici i Barceloni, i putnika u madridskom i londonskom metrou i zaposlenika u njujorškim Blizancima i Pentagonu i putnika u avionima (osim terorista!) koji su udarili u te zgrade, i žrtava Andersa Breivika ... nema kraja ...
iluzija- Broj postova : 463
lolpizda je napisao/la:svira se kurcu...
Nema Gliste? Pa sta je bilo?pizda je napisao/la:eto (VII) ponadas se da se korisnica Mima malo oslobodila deluzija a ona te bez problema demantira u jos jednom napadu mahnitosti. Preslika korisnice Gliste koja se ako nista drugo, barem povukla i sad zagorcava zivot nekom drugom. Mima, mislim da je ovo rijetko mjesto gdje te jos podnose. Ako ostanes i bez ovog forumcica, ode tvoja virtuala u kurac. Stalno potenciras neku silnu inteligenciju a ponasas se ko budala, ne ide to skupa. Uz to, bezobrazno je i sebicno do zla boga. Upropastavas to malo volje za forumasenjem svima ostalima pa budi covjek i pokupi se ili pak budi normalna najvise sto mozes bit...
O Boze! Od cega je umro? Jako mi je zao.RobinUd je napisao/la:Zeev je umro prije nekih desetak godina (vremenska procjena ne mora biti sasvim tocna), vjerojatno bi Sara mogla znati nesto vise.iluzija je napisao/la:jehudi, sta li je sa njim? dolazi li? ima li hiena, zeeva i ostalih?
O ostalima ne znam....
Pozdrav i tebi i svima vama.saricica je napisao/la:odmaram se.
pozdrav nasoj nezaboravnoj iluziji.
Forumske svadje su zabava , najcesce iz dosade, a ponekad iz frustracije. Ja nkada nisam zamjerala, a kamoli mrzila one sa kojima sam se svadjala. Cak su mi neki bili zabavni i simpa: tpabko, i drugi.marinija_amburator je napisao/la:Pozdrav Iluziji, lijepo je čuti kad netko pobijedi jednu tako usranu situaciju. Vjerujem da sad stvari promatra iz perspektive koju mi ostali možda ne možemo razumijeti i da bi nam svima imala reći pokoju pametnu o npr. forumskim svađicama. Kako je sve to smiješno i beznačajno u usporedbi s pravim životnim bitkama. Volite se ljudi. Život je prekratak da ga tršimo na beznačajna sranja
Sarice, imam 3 unucadi , i stalno sam kod njih. Danas nisam isla i evo me pisem. Navratit cu sto cesce budem mogla.saricica je napisao/la:inace sam i ja bas presretna da je iluziji bolje. sve ove godine sam je se cesto sa brigom sjetila. draga iluzijo, jako si nas sve obradovala. navrati cesce. sada je sve mirno, lijepo i normalno ovdje.
Valjda mislis da je vrijeme da se konacno poseskamo. lol Nemam ja nerava , a ni volje za svadje. Jebes svadje, samo trosim na tipkanje energiju, i sve postane toksicno. Ne treba to nikome. Ovo zivota sto mi je ostalo, zelim da provedem u veselju. Cim je nesto preozbiljno, ja to prekocim.pizda je napisao/la:marinija_amburator je napisao/la:Pozdrav Iluziji, lijepo je čuti kad netko pobijedi jednu tako usranu situaciju. Vjerujem da sad stvari promatra iz perspektive koju mi ostali možda ne možemo razumijeti i da bi nam svima imala reći pokoju pametnu o npr. forumskim svađicama. Kako je sve to smiješno i beznačajno u usporedbi s pravim životnim bitkama. Volite se ljudi. Život je prekratak da ga tršimo na beznačajna sranja
i te forumske svadjice su bile ok bas zato sto su bile beznacajne. Izvrijedjas se, ispickaras i nikom nista, svi zivi i zdravi. Samo, drugo je kad si jedan od pdf-a nekog sluzbenog foruma na kojem je registrirano pedeset hiljada ljudi. Tamo cesto nisi ni stigao procitati ko ti je sto napisao. Na ovim amatarskim forumcicima na kojima pise u vrh glave desetak ljudi je stvarno besmisleno raspravljati se o ustasama i cetnicima, ko je kome oca a ko majku itd.
Uostalom, svadjali smo se skoro 20 godina, vrijeme je da se konacno i potucemo...
I sama sam ti takva. lolantonac je napisao/la:ja sam liep....sta stariji to liepsi...
saricica je napisao/la:
moracu malo razmisliti sta da uradim... znala sam da brsljan moze ostetiti ali nekako mi se nije dalo sklanjati ga... puno posla ... a i lijep je
kakvog posla jebate, pet minuta u vrh glave...
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:Sarice, imam 3 unucadi , i stalno sam kod njih. Danas nisam isla i evo me pisem. Navratit cu sto cesce budem mogla.saricica je napisao/la:inace sam i ja bas presretna da je iluziji bolje. sve ove godine sam je se cesto sa brigom sjetila. draga iluzijo, jako si nas sve obradovala. navrati cesce. sada je sve mirno, lijepo i normalno ovdje.
ti si Lusi ko vremenska kapsula, otvoris je i prisjetis se nekih proslih vremena...
pizda- Murderator
Stranica 33 / 37. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Stranica 33 / 37.