sta radite sad?
Stranica 34 / 37. • Share
Stranica 34 / 37. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Re: sta radite sad?
Meni je tamo top. Barke, obicni i normalni ljudi i dusevni mir.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:A malo da. Cini se.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:
Ca je sad
nis, jesi li maledetta ili nisi...
Evo i sarite.
Danas sam bila na moru i u lucici...
sta stalno radis u lucici, mora da ti neki ribar zapeo za oko poprave...
Ove godine... Ljudi svih zanrova ju otkrili. Pocelo biti mjesto za pokazivanje, i to me malo brine ...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:
Meni je tamo top. Barke, obicni i normalni ljudi i dusevni mir.
Ove godine... Ljudi svih zanrova ju otkrili. Pocelo biti mjesto za pokazivanje, i to me malo brine ...
ma to je uvijek tako, ovisno o doba dana...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
iluzijo moja, duso moja, kako si samo jaka, kako si samo snazna, tesku si bol bolovala i opet si se nekako uzdigla. bog te pozivio da ti da lijepe trenutke sa unicicima. znaj da nema ljepse bake od tebe. ljubi te tvoja sarita. dodji nam sada cesce, nemoj biti kao iluzija, da te sada ima a sada nema... javi mi se i privatno, znas da smo nebrojene sate i dane provele druzeci se. sve ove godine sam se pitala gdje li si mi, kako li si mi. znala sam da si bolesna i stalno sam se brinula... puno te voli tvoja sarita i ljubi
saricica- Broj postova : 82
Hvala mila moja Sarice. Proslo je, i to je najvaznije. Sada sam dobro. Totalno sam se oporavila, ali su mi uvalili unucad da ih cuvam. Mozda mi se cini, ali oni su aktivniji od druge djece. Ja se ne sjecam da sam bila onako aktivna kao oni dok sam bila dijete. Nikada se ne umore, a imaju milion nekakvih izgovora zasto su napravili neki nestasluk. Moram skinuti njihove slike, pa cu staviti ovdje da vidite, naravno ako budem skuzila kako se to radi. Preslatki su. Puno i ja tebe, i sve vas volim.saricica je napisao/la:iluzijo moja, duso moja, kako si samo jaka, kako si samo snazna, tesku si bol bolovala i opet si se nekako uzdigla. bog te pozivio da ti da lijepe trenutke sa unicicima. znaj da nema ljepse bake od tebe. ljubi te tvoja sarita. dodji nam sada cesce, nemoj biti kao iluzija, da te sada ima a sada nema... javi mi se i privatno, znas da smo nebrojene sate i dane provele druzeci se. sve ove godine sam se pitala gdje li si mi, kako li si mi. znala sam da si bolesna i stalno sam se brinula... puno te voli tvoja sarita i ljubi
iluzija- Broj postova : 463
Sjetila sam se nekih tema i forumasa, i bas se ismijem. . Sjecas li se hiena koliko smo se salili. I zingara, i ostalih. Nekako mi nedostaju. Najbolji mi je bio 'drug stari'. Ja napisem plahte budalastina, hien, tpabko i ostali takodjer, a drug stari napise jednu, ali pametnu recenicu, i prosto nas iznenadi, pa nikome nije jasno otkud se pojavi usred makljaze.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Sarice, imam 3 unucadi , i stalno sam kod njih. Danas nisam isla i evo me pisem. Navratit cu sto cesce budem mogla.saricica je napisao/la:inace sam i ja bas presretna da je iluziji bolje. sve ove godine sam je se cesto sa brigom sjetila. draga iluzijo, jako si nas sve obradovala. navrati cesce. sada je sve mirno, lijepo i normalno ovdje.
ti si Lusi ko vremenska kapsula, otvoris je i prisjetis se nekih proslih vremena...
iluzija je napisao/la: Totalno sam se oporavila, ali su mi uvalili unucad da ih cuvam. Mozda mi se cini, ali oni su aktivniji od druge djece. Ja se ne sjecam da sam bila onako aktivna kao oni dok sam bila dijete. Nikada se ne umore, a imaju milion nekakvih izgovora zasto su napravili neki nestasluk. Moram skinuti njihove slike, pa cu staviti ovdje da vidite, naravno ako budem skuzila kako se to radi. Preslatki su. Puno i ja tebe, i sve vas volim.
kakva baka takvi unuci...
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:
Sjetila sam se nekih tema i forumasa, i bas se ismijem. . Sjecas li se hiena koliko smo se salili. I zingara, i ostalih. Nekako mi nedostaju. Najbolji mi je bio 'drug stari'. Ja napisem plahte budalastina, hien, tpabko i ostali takodjer, a drug stari napise jednu, ali pametnu recenicu, i prosto nas iznenadi, pa nikome nije jasno otkud se pojavi usred makljaze.
jebes "starog", Hien je bio legenda , zivi sir Oliver iz Alan Forda. Pogotovo zahvalan za Trojme, njegovih slika sam imao stotinjak . Taj nije stedio na selfiima...
pizda- Murderator
Jao zbilja, isti sir Oliver.... Imao je on, cini mi se, svoj blog. A rekli su mi da i na svojoj fejs stranici, sve isto kao i ovdjepizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Sjetila sam se nekih tema i forumasa, i bas se ismijem. . Sjecas li se hiena koliko smo se salili. I zingara, i ostalih. Nekako mi nedostaju. Najbolji mi je bio 'drug stari'. Ja napisem plahte budalastina, hien, tpabko i ostali takodjer, a drug stari napise jednu, ali pametnu recenicu, i prosto nas iznenadi, pa nikome nije jasno otkud se pojavi usred makljaze.
jebes "starog", Hien je bio legenda , zivi sir Oliver iz Alan Forda. Pogotovo zahvalan za Trojme, njegovih slika sam imao stotinjak . Taj nije stedio na selfiima...
maledetta primavera je napisao/la:Jao zbilja, isti sir Oliver.... Imao je on, cini mi se, svoj blog. A rekli su mi da i na svojoj fejs stranici, sve isto kao i ovdjepizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
dobro si me podsjetila, bijo sam jednom na njegovoj stranici ali poodavno . Samo se moram sjetiti prezimena...
pizda- Murderator
dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
da si sa nama bilo bi i tebi sexa...
pizda- Murderator
Jedem sladoled i veselim se sutra moru ....
maledetta primavera je napisao/la:Jedem sladoled i veselim se sutra moru ....
istusirao se i sad ispiam nessicu...
pizda- Murderator
a vama sam stalnopizda je napisao/la:saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
saricica je napisao/la:a vama sam stalnopizda je napisao/la:saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
nisi poprave, odsutna si i duhom i njuhom...
pizda- Murderator
Stalno im napominjem da sam bila fina. lolpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la: Totalno sam se oporavila, ali su mi uvalili unucad da ih cuvam. Mozda mi se cini, ali oni su aktivniji od druge djece. Ja se ne sjecam da sam bila onako aktivna kao oni dok sam bila dijete. Nikada se ne umore, a imaju milion nekakvih izgovora zasto su napravili neki nestasluk. Moram skinuti njihove slike, pa cu staviti ovdje da vidite, naravno ako budem skuzila kako se to radi. Preslatki su. Puno i ja tebe, i sve vas volim.
Ima ponekad, ali nije onako cesto kao prije. Ima li sexa kod tebe?saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
iluzija je napisao/la:Stalno im napominjem da sam bila fina. lolpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la: Totalno sam se oporavila, ali su mi uvalili unucad da ih cuvam. Mozda mi se cini, ali oni su aktivniji od druge djece. Ja se ne sjecam da sam bila onako aktivna kao oni dok sam bila dijete. Nikada se ne umore, a imaju milion nekakvih izgovora zasto su napravili neki nestasluk. Moram skinuti njihove slike, pa cu staviti ovdje da vidite, naravno ako budem skuzila kako se to radi. Preslatki su. Puno i ja tebe, i sve vas volim.
bogte ali lazes unuke...
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:Ima ponekad, ali nije onako cesto kao prije. Ima li sexa kod tebe?saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
jos najbolje da je, vec imas unucad a ti bi se svejedno jebavala ko prije...
pizda- Murderator
hahaha pika li se sto imam sexi disanje.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
ma samo se salim za sex. proslo je. moje seksanje. jednom ili dva puta godisnje i to je to. hahahahapizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Ima ponekad, ali nije onako cesto kao prije. Ima li sexa kod tebe?saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
Ja ne znam ovdje staviti slike. Daj mi neki email pa cu ti poslati slike unucadi. preslatki su. Najstarija unuka ima 7 godina, a ovi mladji ( blizanci- unuk i unukapizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Stalno im napominjem da sam bila fina. lolpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la: Totalno sam se oporavila, ali su mi uvalili unucad da ih cuvam. Mozda mi se cini, ali oni su aktivniji od druge djece. Ja se ne sjecam da sam bila onako aktivna kao oni dok sam bila dijete. Nikada se ne umore, a imaju milion nekakvih izgovora zasto su napravili neki nestasluk. Moram skinuti njihove slike, pa cu staviti ovdje da vidite, naravno ako budem skuzila kako se to radi. Preslatki su. Puno i ja tebe, i sve vas volim.
bogte ali lazes unuke...
) imaju 5 godina. Kazu da ova starija lici na mene.
iluzija je napisao/la:ma samo se salim za sex. proslo je. moje seksanje. jednom ili dva puta godisnje i to je to. hahahahapizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Ima ponekad, ali nije onako cesto kao prije. Ima li sexa kod tebe?saricica je napisao/la:dobro vece, kako ste mi? sta radite? ima l' sexa kod vas? kod mene nista.
ali traje po sest mjeseci, sve je to relativno...
pizda- Murderator
saricica je napisao/la:ima li vas? gdje se skrivate?
eto tebe opet u dimiama, cisto da ti ih covjek pridigne i sprasi ti ga s madjarske strane...
pizda- Murderator
Stranica 34 / 37. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Stranica 34 / 37.