sta radite sad?
Stranica 30 / 37. • Share
Stranica 30 / 37. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37
Re: sta radite sad?
iluzija je napisao/la:lol Moj Pipi, bila sam jako bolesna. I nakon toliko kemo i radijacija i operacija, sasvim sam ozdravila. Ja sam vas sviju pozeljela.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
looool Dusmani poremetili trojme. Bas mi nedostaje.
jebiga, stalno mjenjaju te pograme za slike. Taman uvrstis sve i onda promjene pa sve nestane. Sizifov posao...
Pa di si ti, sad bi te najradije privinijo na grudi i jebo
Ajd hvala bogu pa si ozdravila. Koliko je to sranje trajalo?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
jehudi, sta li je sa njim? dolazi li? ima li hiena, zeeva i ostalih?pizda je napisao/la:
Zadnja promjena: iluzija; 26.07.21 23:48; ukupno mijenjano 1 put.
iluzija- Broj postova : 463
Bolesna sam bila od 2013, pa do sada.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:lol Moj Pipi, bila sam jako bolesna. I nakon toliko kemo i radijacija i operacija, sasvim sam ozdravila. Ja sam vas sviju pozeljela.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
looool Dusmani poremetili trojme. Bas mi nedostaje.
jebiga, stalno mjenjaju te pograme za slike. Taman uvrstis sve i onda promjene pa sve nestane. Sizifov posao...
Pa di si ti, sad bi te najradije privinijo na grudi i jebo
Ajd hvala bogu pa si ozdravila. Koliko je to sranje trajalo?
iluzija je napisao/la:hahahahaha ajojpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Nije istina da je svi ne podnose. Navratim i citam. Meni je simpa. Ne zajebaji Pipi. Zaista si ostario, pa se ne znas vise ni zezati na forumu.
neka tebe tako zezaju kad ti je vec simpa...
ne vrijedjaj, 34 je u pitanju...
Ima li starih forumasa.
ima ali slabo pisu. Svi su sad po drustvenim mrezama pa se druze a forum ne jebu...
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:
Bolesna sam bila od 2013, pa do sada.
osam godina???
pizda- Murderator
Sjetila sam se neki dań Zeeva, kada je bio admin i kada smo se svadjali. Spominjao je Epstina i Gislein. Tek neki dań sam saznala ko su oni.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:hahahahaha ajojpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.
Ima li starih forumasa.
ima ali slabo pisu. Svi su sad po drustvenim mrezama pa se druze a forum ne jebu...
Da prije 8 godina sam pocela sa lijecenjem. Osjecala sam se i prije lose, ali tada je bilo najgore. Sjecas li se da si me pitao sta mi je , ali nikom nisam htjela reci. Frustracije sam lijecila na forumu. hahahhahaa Ali, srecom sve je dobro sada.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
osam godina???
iluzija je napisao/la:Sjetila sam se neki dań Zeeva, kada je bio admin i kada smo se svadjali. Spominjao je Epstina i Gislein. Tek neki dań sam saznala ko su oni.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:hahahahaha ajojpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.
Ima li starih forumasa.
pa sta se nisi malo javila, znam da ti nije bilo do niceg ali toliko da makar malo skrenes misli. Jesi jos u Kanadi?
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:Da prije 8 godina sam pocela sa lijecenjem. Osjecala sam se i prije lose, ali tada je bilo najgore. Sjecas li se da si me pitao sta mi je , ali nikom nisam htjela reci. Frustracije sam lijecila na forumu. hahahhahaa Ali, srecom sve je dobro sada.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
osam godina???
dugo je to trajalo jebate...mogu mislit kako je sve skupa izgledalo. Ma nek idu u kurac i bolesti i ko ih izmislio, glavno da si sad ok
Zadnja promjena: pizda; 26.07.21 23:58; ukupno mijenjano 1 put.
pizda- Murderator
Pipi, molim te posalji mi na email moje slike. Vjerovao ili ne, sve mi nestalo sa kompa.iluzija je napisao/la:Da prije 8 godina sam pocela sa lijecenjem. Osjecala sam se i prije lose, ali tada je bilo najgore. Sjecas li se da si me pitao sta mi je , ali nikom nisam htjela reci. Frustracije sam lijecila na forumu. hahahhahaa Ali, srecom sve je dobro sada.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
osam godina???
iluzija je napisao/la:
Pipi, molim te posalji mi na email moje slike. Vjerovao ili ne, sve mi nestalo sa kompa.
hm...one koje sam koristio za Trojme imam. Probat cu ti stavit na privat...
pizda- Murderator
Sto covjeka ne ubije, to ga ojaca. Naucila sam da nista, ama bas nista, nije vrijedno nervoze i ljutnje. Svaki dan je blagoslov.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Da prije 8 godina sam pocela sa lijecenjem. Osjecala sam se i prije lose, ali tada je bilo najgore. Sjecas li se da si me pitao sta mi je , ali nikom nisam htjela reci. Frustracije sam lijecila na forumu. hahahhahaa Ali, srecom sve je dobro sada.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
osam godina???
dugo je to trajalo jebate...mogu mislit kako je sve skupa izgledalo. Ma nek idu u kurac i bolesti i ko ih izmislio, glavno da si sad ok
Hvala moj Pipi.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Pipi, molim te posalji mi na email moje slike. Vjerovao ili ne, sve mi nestalo sa kompa.
Nisam se javljala, jer sam bila premorena, nisam mogla razgovarati. Ali, ponekad bih provirila kratko, ponesto procitala....pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Sjetila sam se neki dań Zeeva, kada je bio admin i kada smo se svadjali. Spominjao je Epstina i Gislein. Tek neki dań sam saznala ko su oni.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
hahahahaha ajoj
Ima li starih forumasa.
pa sta se nisi malo javila, znam da ti nije bilo do niceg ali toliko da makar malo skrenes misli. Jesi jos u Kanadi?
iluzija je napisao/la:Hvala moj Pipi.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
jesi dobila?
pizda- Murderator
jesam. hvala.tipizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Hvala moj Pipi.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
jesi dobila?
marinija_amburator je napisao/la:Bila u Kauflandu. Zbog ovog sam rekla da neću više nikad. Slikano u Kauflandu nakon prvog lockdowna
Sad se osjećam ko pichketina.
Zaradjuju braca...na meni nisu ni dinara, niti jedan dezinficijens nisam kupio, niti cu...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:marinija_amburator je napisao/la:Bila u Kauflandu. Zbog ovog sam rekla da neću više nikad. Slikano u Kauflandu nakon prvog lockdowna
Sad se osjećam ko pichketina.
Zaradjuju braca...na meni nisu ni dinara, niti jedan dezinficijens nisam kupio, niti cu...
Nadam se da to nije kupio nitko za te novce!
marinija_amburator- Broj postova : 1012
marinija_amburator je napisao/la:
Nadam se da to nije kupio nitko za te novce!
bez brige, snizili bi oni cijenu da nitko ne kupuje...
pizda- Murderator
Zeev je umro prije nekih desetak godina (vremenska procjena ne mora biti sasvim tocna), vjerojatno bi Sara mogla znati nesto vise.iluzija je napisao/la:jehudi, sta li je sa njim? dolazi li? ima li hiena, zeeva i ostalih?
O ostalima ne znam....
RobinUd- Broj postova : 852
Zaboravih pozdraviti.iluzija .... ima li ..... i ostalih?
RobinUd- Broj postova : 852
...., Lijecim se ....
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:...., Lijecim se ....
sto ti bi, suncanica?
pizda- Murderator
Urodjena valjdaa.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:...., Lijecim se ....
sto ti bi, suncanica?
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Stranica 30 / 37. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37
Stranica 30 / 37.