sta radite sad?
Stranica 29 / 37. • Share
Stranica 29 / 37. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Re: sta radite sad?
Nemam pojma.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pipi nisam bila na bazenu.
znam da nisi ali mozda znas...
Na Prascu bila slucajno danas. Na plazi u stvari, veceras. Inace to nije moja destinacija. Vise volim lucicu.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
ajte na veceru kod mene. svi ste dobro dosli.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:napravila sataras, skuhala rizu, ispekla krmenadle i napravila neki desert od mlijeka - nekakav domaci pudinscic... i skuhala kukuruz... sad cemo vecerati!!
citala sam pisanja gore. pop - kaze da mu je forum za zajebanciju. nisam sigurna u bas u to.
pusa svima a posebno krosnji koja se pojavila. krosnjo - mah mah...
ljudi pozaspali a ti pripremila gozbu poprave
saricica- Broj postova : 82
Sta si pripremila?saricica je napisao/la:ajte na veceru kod mene. svi ste dobro dosli.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:napravila sataras, skuhala rizu, ispekla krmenadle i napravila neki desert od mlijeka - nekakav domaci pudinscic... i skuhala kukuruz... sad cemo vecerati!!
citala sam pisanja gore. pop - kaze da mu je forum za zajebanciju. nisam sigurna u bas u to.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
maledetta primavera je napisao/la:Sta si pripremila?saricica je napisao/la:ajte na veceru kod mene. svi ste dobro dosli.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:napravila sataras, skuhala rizu, ispekla krmenadle i napravila neki desert od mlijeka - nekakav domaci pudinscic... i skuhala kukuruz... sad cemo vecerati!!
pa napisala je , cijelo brdo toga. Ima da se najede poprave ko krmacetina...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
maledetta primavera je napisao/la:Nemam pojma.pizda je napisao/la:maledetta primavera je napisao/la:Pipi nisam bila na bazenu.
znam da nisi ali mozda znas...
Na Prascu bila slucajno danas. Na plazi u stvari, veceras. Inace to nije moja destinacija. Vise volim lucicu.
tamo mos ribe hvatat rukama, ima masu plavica...
pizda- Murderator
haha joj lasto, pa napisala sam i to bas dok si i ti bila tu... ti se to izgleda poprave zaljubila u pipoja pa samo citas sta on pise...maledetta primavera je napisao/la:Sta si pripremila?saricica je napisao/la:ajte na veceru kod mene. svi ste dobro dosli.pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:napravila sataras, skuhala rizu, ispekla krmenadle i napravila neki desert od mlijeka - nekakav domaci pudinscic... i skuhala kukuruz... sad cemo vecerati!!
inace, pizdo dje mi je nesto avatar? mos li ga vratit
saricica je napisao/la:
inace, pizdo dje mi je nesto avatar? mos li ga vratit
nisi ga ni imala poprave. Od kad si saricica nemas ni avatara. Idi u svoj profil pa ga stavi...
pizda- Murderator
Ahoj, sarita!saricica je napisao/la:napravila sataras, skuhala rizu, ispekla krmenadle i napravila neki desert od mlijeka - nekakav domaci pudinscic... i skuhala kukuruz... sad cemo vecerati!!
na5a_krosnja- Broj postova : 36
upravo proucavam metode lijecenja paradajza. rodio je ove godine. jedna rajcica po 1kg ogromna, ali neke su pocele iznutra trunuti... nasla sam razlog - manjak calcija. a jebo im pas mater americku i njihovu klimu. kod nas ja nikad takvo nesto nisam vidjela. u nas brate posadis i biljka fino raste a ovdje - te ovo, te ono, te ovako te onako, te ova plijesan, te manjak ovoga, te onaj toksin, te ova buba .... uzas
nadam se da je zdravlje dobro. to je najvaznije.na5a_krosnja je napisao/la:Ahoj, sarita!saricica je napisao/la:napravila sataras, skuhala rizu, ispekla krmenadle i napravila neki desert od mlijeka - nekakav domaci pudinscic... i skuhala kukuruz... sad cemo vecerati!!
saricica je napisao/la:upravo proucavam metode lijecenja paradajza. rodio je ove godine. jedna rajcica po 1kg ogromna, ali neke su pocele iznutra trunuti... nasla sam razlog - manjak calcija. a jebo im pas mater americku i njihovu klimu. kod nas ja nikad takvo nesto nisam vidjela. u nas brate posadis i biljka fino raste a ovdje - te ovo, te ono, te ovako te onako, te ova plijesan, te manjak ovoga, te onaj toksin, te ova buba .... uzas
tako je svugdje poprave, ljudi sade povrce po vrtovima i za par se godina zemlja iscrpi. Trebas umjetna gnojiva ili da zemlja miruje nekoliko godina i regenerira se. Nije ti to samo amerika...
pizda- Murderator
Mene ovo podsjeca na Iskon. Svi su se mogli preseravati, imati svoje ' paranoje, deluzije, iluzije,..' ali njih niko nije dirao, a mene redovno banirali.Gost je napisao/la:Ma kakas, bananiras me totalno bespotrebno i bezveze... samo mi lagano ponestaje mail providera... ne znam zasto te to zabavlja, odnosno sto te tu tocno zabavlja.pizda je napisao/la:Bla je napisao/la:Daj pizdo materemu prestani me bananirati. Znas da cu se registrirati jovo nanovo dok god bude potrebno al vec me gmail tretira ko spamera pa moram kretati u alternativne metode a nema potrebe... oladi, jebogati. Ok, shvatili smo i ok, shvatio si... necu odustati.
Umorna sam brende... jebeno sam umorna.
mos ti pisat sto te volja, jebat mi mater ako te to veseli ali dok prosipas svoje paranoje, deluzije, iiluzije i "kreativna" preseravanja te vrste, ban do vjecnosti...
iluzija- Broj postova : 463
iluzija je napisao/la:Mene ovo podsjeca na Iskon. Svi su se mogli preseravati, imati svoje ' paranoje, deluzije, iluzije,..' ali njih niko nije dirao, a mene redovno banirali.Gost je napisao/la:Ma kakas, bananiras me totalno bespotrebno i bezveze... samo mi lagano ponestaje mail providera... ne znam zasto te to zabavlja, odnosno sto te tu tocno zabavlja.pizda je napisao/la:Bla je napisao/la:Daj pizdo materemu prestani me bananirati. Znas da cu se registrirati jovo nanovo dok god bude potrebno al vec me gmail tretira ko spamera pa moram kretati u alternativne metode a nema potrebe... oladi, jebogati. Ok, shvatili smo i ok, shvatio si... necu odustati.
Umorna sam brende... jebeno sam umorna.
mos ti pisat sto te volja, jebat mi mater ako te to veseli ali dok prosipas svoje paranoje, deluzije, iiluzije i "kreativna" preseravanja te vrste, ban do vjecnosti...
Lusika!?
pizda- Murderator
Nije istina da je svi ne podnose. Navratim i citam. Meni je simpa. Ne zajebaji Pipi. Zaista si ostario, pa se ne znas vise ni zezati na forumu.pizda je napisao/la:eto (VII) ponadas se da se korisnica Mima malo oslobodila deluzija a ona te bez problema demantira u jos jednom napadu mahnitosti. Preslika korisnice Gliste koja se ako nista drugo, barem povukla i sad zagorcava zivot nekom drugom. Mima, mislim da je ovo rijetko mjesto gdje te jos podnose. Ako ostanes i bez ovog forumcica, ode tvoja virtuala u kurac. Stalno potenciras neku silnu inteligenciju a ponasas se ko budala, ne ide to skupa. Uz to, bezobrazno je i sebicno do zla boga. Upropastavas to malo volje za forumasenjem svima ostalima pa budi covjek i pokupi se ili pak budi normalna najvise sto mozes bit...
Glavom I bradom. Sada sam zdrava kao dren, pobjedila sam rak, i eto me da vas zajebavam, i da me banirate po pravdi forumskoj.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Mene ovo podsjeca na Iskon. Svi su se mogli preseravati, imati svoje ' paranoje, deluzije, iluzije,..' ali njih niko nije dirao, a mene redovno banirali.Gost je napisao/la:Ma kakas, bananiras me totalno bespotrebno i bezveze... samo mi lagano ponestaje mail providera... ne znam zasto te to zabavlja, odnosno sto te tu tocno zabavlja.pizda je napisao/la:
Lusika!?
iluzija je napisao/la:
Nije istina da je svi ne podnose. Navratim i citam. Meni je simpa. Ne zajebaji Pipi. Zaista si ostario, pa se ne znas vise ni zezati na forumu.
neka tebe tako zezaju kad ti je vec simpa...
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:
Glavom I bradom. Sada sam zdrava kao dren, pobjedila sam rak, i eto me da vas zajebavam, i da me banirate po pravdi forumskoj.
kakav sad rak jebate...
pizda- Murderator
looool Dusmani poremetili trojme. Bas mi nedostaje.pizda je napisao/la:Cat_ je napisao/la:saricica je napisao/la:
inace, evo gledam pipijev novi avatar i kako je stavio carapice dole za poziranje da mu gutica dole izgleda veca... mmm, pravo povelika batinicetina
Joj Boze, sto je blesava.
Sara i batinicetina.
iluzija je napisao/la:
looool Dusmani poremetili trojme. Bas mi nedostaje.
jebiga, stalno mjenjaju te pograme za slike. Taman uvrstis sve i onda promjene pa sve nestane. Sizifov posao...
Pa di si ti, sad bi te najradije privinijo na grudi i jebo
pizda- Murderator
Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Nije istina da je svi ne podnose. Navratim i citam. Meni je simpa. Ne zajebaji Pipi. Zaista si ostario, pa se ne znas vise ni zezati na forumu.
iluzija je napisao/la:Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
ne vrijedjaj, 34 je u pitanju...
pizda- Murderator
lol Moj Pipi, bila sam jako bolesna. I nakon toliko kemo i radijacija i operacija, sasvim sam ozdravila. Ja sam vas sviju pozeljela.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
looool Dusmani poremetili trojme. Bas mi nedostaje.
jebiga, stalno mjenjaju te pograme za slike. Taman uvrstis sve i onda promjene pa sve nestane. Sizifov posao...
Pa di si ti, sad bi te najradije privinijo na grudi i jebo
hahahahaha ajojpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.pizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:
Ima li starih forumasa.
pizda- Murderator
iluzija je napisao/la:hahahahaha ajojpizda je napisao/la:iluzija je napisao/la:Ma neka zeza. Sta fali. Sjecas li se onih sto sam se svadjala sa njima. Nego , svidja mi se tvoj novi avatar. Poprave se nazire batinicetina od 32 cm, masala. Nikada ljepsi avatar nisi imao.pizda je napisao/la:
Ima li starih forumasa.. Spominju li kid vas Delta virus?
Stranica 29 / 37. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Stranica 29 / 37.