Wajter raport
Stranica 36 / 40. • Share
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Wajter raport
ovdje posparno jer ima nekih bliedih neblaka...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
tu je za sada podnošljiva temperatura... najavili su vrućinu u popodnevnim satima...
Gost- Gost
btw je napisao/la:tu je za sada podnošljiva temperatura... najavili su vrućinu u popodnevnim satima...
jel si ti jos u Bledu ili si sad u Sloveniji?
pizda- Murderator
u bledu, kakva te slovenija spopalapizda je napisao/la:btw je napisao/la:tu je za sada podnošljiva temperatura... najavili su vrućinu u popodnevnim satima...
Gost- Gost
btw je napisao/la:u bledu, kakva te slovenija spopalapizda je napisao/la:btw je napisao/la:tu je za sada podnošljiva temperatura... najavili su vrućinu u popodnevnim satima...
sta ja znam, vidis kako to sve ide. Vele da u Bledu ima jezero...
pizda- Murderator
Evo moj mobitel navješćuje iz dana u dan sve više temperature. Bit će jebeno...
Što se turizma tiče, ovdje gdje radim je lipanj prošao u debelom minusu u odnosu na lani. Kamp pust, mislim ne skroz pust ali slabo je to. A i oni što su tu ne troše, manje od mene imaju u džepu
Bome loše....
Što se turizma tiče, ovdje gdje radim je lipanj prošao u debelom minusu u odnosu na lani. Kamp pust, mislim ne skroz pust ali slabo je to. A i oni što su tu ne troše, manje od mene imaju u džepu
Bome loše....
taja- Broj postova : 5995
... i čudovšta...pizda je napisao/la:btw je napisao/la:u bledu, kakva te slovenija spopalapizda je napisao/la:btw je napisao/la:tu je za sada podnošljiva temperatura... najavili su vrućinu u popodnevnim satima...
sta ja znam, vidis kako to sve ide. Vele da u Bledu ima jezero...
ono s bleda je otišlo, ostalo je još ono u jezeru
Gost- Gost
ošli u grčku da iskoriste vrijeme pred bankrottaja je napisao/la:Evo moj mobitel navješćuje iz dana u dan sve više temperature. Bit će jebeno...
Bome loše....
Gost- Gost
Bome... I usput kupe stan za 10-ak tisuća eurabtw je napisao/la:ošli u grčku da iskoriste vrijeme pred bankrottaja je napisao/la:Evo moj mobitel navješćuje iz dana u dan sve više temperature. Bit će jebeno...
Bome loše....
taja- Broj postova : 5995
i za manje ako izgovore čarobne riječi- plaćam gotovinom!taja je napisao/la:Bome... I usput kupe stan za 10-ak tisuća eurabtw je napisao/la:ošli u grčku da iskoriste vrijeme pred bankrottaja je napisao/la:Evo moj mobitel navješćuje iz dana u dan sve više temperature. Bit će jebeno...
Bome loše....
obila se evropi dvostruka mjerila prilikom priključenja novih članica... nas su cijedili dok nismo našli Gotovinu, mogli su i njih pitati gdje im je gotovina
žao mi je tih ljudi, ali mi je pomalo i gušt gledati kako se svi drugi prže na vatrici (čak i moji zlovenci) jer su svjesni da nikad neće dobiti ni dio glavnice, a kamoli silne kamate na koje su računali...
Gost- Gost
posparno i vecinom suncato. Nakon jucerasnjeg boikota klima uredjaja, danas proradili i odma se lakse dise...
pizda- Murderator
wajter je ok...al neka alergija me napada...nemam pojma šta je, do sad nikad
svrbe me i peckaju oči...počinjem šmrcati, psmtr
svrbe me i peckaju oči...počinjem šmrcati, psmtr
Gost- Gost
bit ćemo mi ista priča kao i oni sa jednom razlikom ... mi se nećemo toliko otimati kad nas krenu guziti ... samo ćemo se čuditi "šta bilo?" ... tako je to kad živiš na kredit a zaboraviš na tobtw je napisao/la:i za manje ako izgovore čarobne riječi- plaćam gotovinom!taja je napisao/la:Bome... I usput kupe stan za 10-ak tisuća eurabtw je napisao/la:ošli u grčku da iskoriste vrijeme pred bankrottaja je napisao/la:Evo moj mobitel navješćuje iz dana u dan sve više temperature. Bit će jebeno...
Bome loše....
obila se evropi dvostruka mjerila prilikom priključenja novih članica... nas su cijedili dok nismo našli Gotovinu, mogli su i njih pitati gdje im je gotovina
žao mi je tih ljudi, ali mi je pomalo i gušt gledati kako se svi drugi prže na vatrici (čak i moji zlovenci) jer su svjesni da nikad neće dobiti ni dio glavnice, a kamoli silne kamate na koje su računali...
Gost- Gost
vajter sunčat ... probudijo me susjed da mi javi da mi vrana šeta ulicom ... jedva dočekao da ima razlog opet kucati na moja vrata i umrla sam od smijeha kako je to napravio, pokucao a onda pobjegao na svoju terasu i sa sigurne udaljenosti mi poručuje da mi vrana šeta ... a prije toga ga čujem kako nagovara ostale da mi kucaju na vrata ... zapamtio je on onu cjepanicu kojom sam mu prijetila da će mu letit u glavu ako mi pređe kućni prag
a vrana ko mala gospođa šeta po ulici ... fora ju je vidjeti ... boli je papak što je to drugima čudno
a vrana ko mala gospođa šeta po ulici ... fora ju je vidjeti ... boli je papak što je to drugima čudno
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:
bit ćemo mi ista priča kao i oni sa jednom razlikom ... mi se nećemo toliko otimati kad nas krenu guziti ... samo ćemo se čuditi "šta bilo?" ... tako je to kad živiš na kredit a zaboraviš na to
niko nikog nie tjero. Uostalom, termin "propao ko Grcka" je daleko stariji od EU. Ako se oni budu zajebavali moglo bi im naic razdoblje vojske po ulicama i policijskog sata...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:
bit ćemo mi ista priča kao i oni sa jednom razlikom ... mi se nećemo toliko otimati kad nas krenu guziti ... samo ćemo se čuditi "šta bilo?" ... tako je to kad živiš na kredit a zaboraviš na to
niko nikog nie tjero. Uostalom, termin "propao ko Grcka" je daleko stariji od EU. Ako se oni budu zajebavali moglo bi im naic razdoblje vojske po ulicama i policijskog sata...
neće njima ništa biti ... ima evropa sada većih problema od grčke ... turska a mi ćemo opet u krajišnike ... jes se pripremio ? nabavio plašt, zumbule zatako za rever i tako to ...
a naravno da nitko nikoga nije tjerao u kredite al guzica gladna svega što inače ne bi imala bez kredita a da se bar koristilo u ono što je trebalo nego kao i kod nas sve po principu desna ruka lijevi džep
Gost- Gost
neće njima ništa biti ... ima evropa sada većih problema od grčke ... turska a mi ćemo opet u krajišnike ... jes se pripremio ? nabavio plašt, zumbule zatako za rever i tako to ...
a naravno da nitko nikoga nije tjerao u kredite al guzica gladna svega što inače ne bi imala bez kredita a da se bar koristilo u ono što je trebalo nego kao i kod nas sve po principu desna ruka lijevi džep
jebote, 560 milijardi eura su u dugu i jos se kao nesto prkose!? Pa sta su mislili, da ce im neko poklanjati lovu na ime staroanticke slave? Kurac im nece bit, vec su opustosili sve bankomate, banke zatvorene, nema benzina i ako nastave srat slijedi im argentinski scenarijo. Pljackanje ducana, benzinskih pumpi i konacno, vojska na ulicama...
pizda- Murderator
jebote, 560 milijardi eura su u dugu i jos se kao nesto prkose!? Pa sta su mislili, da ce im neko poklanjati lovu na ime staroanticke slave? Kurac im nece bit, vec su opustosili sve bankomate, banke zatvorene, nema benzina i ako nastave srat slijedi im argentinski scenarijo. Pljackanje ducana, benzinskih pumpi i konacno, vojska na ulicama...
sad će živi zid kod njih pa će ih spasiti
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:pizda je napisao/la:kišna glista je napisao/la:
sad će živi zid kod njih pa će ih spasiti
je, treba im poslat onog debila pernara a i onog drugog, zaboravijo kako se zove. Kad bi ih vidjeli, grcima bi definitivno potonule sve ladje i ilusije...
pizda- Murderator
pizda je napisao/la:
je, treba im poslat onog debila pernara a i onog drugog, zaboravijo kako se zove. Kad bi ih vidjeli, grcima bi definitivno potonule sve ladje i ilusije...
nemamo mi šta o grcima pričati ... isti smo ... i još k tome imamo i sinčića i pernara ... samo velim, mi nismo tako temperamentni nego smo više lijeni pa ćemo mi šaptom pasti ko šta smo oduvjek i padali u povijesti ... mi znamo galamiti tek nakon bitke i kad sve prođe ... e, u tome smo nenadmašni ... viš kako još prežvakujemo titu i partizane a kad su oni bili ? tako ćemo za dvjesta godina pričati šta nam se dogodilo danas pa ti reci da nismo gori luzeri od grka
Gost- Gost
kišna glista je napisao/la:pizda je napisao/la:
nemamo mi šta o grcima pričati ... isti smo ... i još k tome imamo i sinčića i pernara ... samo velim, mi nismo tako temperamentni nego smo više lijeni pa ćemo mi šaptom pasti ko šta smo oduvjek i padali u povijesti ... mi znamo galamiti tek nakon bitke i kad sve prođe ... e, u tome smo nenadmašni ... viš kako još prežvakujemo titu i partizane a kad su oni bili ? tako ćemo za dvjesta godina pričati šta nam se dogodilo danas pa ti reci da nismo gori luzeri od grka
ispada da temperament baš i ne doprinosi rješavanju problema u državi...vidi nordijce, sterilni i prozirni do bola, a sve im štima
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:kišna glista je napisao/la:pizda je napisao/la:
ispada da temperament baš i ne doprinosi rješavanju problema u državi...vidi nordijce, sterilni i prozirni do bola, a sve im štima
nismo mi uopće temperamentan narod ... mi smo letargični ... dovoljno pogledati foklor i sve ti bude jasno ... talijani skaču na tarantelu, španjolci gore uz flamenco, grci bacaju tanjure uz sirtaki samo se u nas pleše uz desluhitičnu frulicu i uvrh glave tu i tamo mrave gazimo ... a muški nam u onim hlačama sa spuštenim turovima ko da su se nasrali a bome tako i plešu
Gost- Gost
nismo mi uopće temperamentan narod ... mi smo letargični ... dovoljno pogledati foklor i sve ti bude jasno ... talijani skaču na tarantelu, španjolci gore uz flamenco, grci bacaju tanjure uz sirtaki samo se u nas pleše uz desluhitičnu frulicu i uvrh glave tu i tamo mrave gazimo ... a muški nam u onim hlačama sa spuštenim turovima ko da su se nasrali a bome tako i plešu
"hladni" austrijanci, svedi, norvezani itd. su stoput temperamentniji od nas. Ljudi su hiperaktivni, svugdje idu, sve ih zanima, bave se svim i svacime. Mi se ne bavimo nicime a kratak fitilj i salve vulgarnosti koje pritom izbacujemo su taj toboznji temperament. Nema tu nikakvog temperamenta, samo agresija, primitivnost, nezainteresiranost za ista vise van kucnog praga i vjecito nezadovoljstvo...
pizda- Murderator
"hladni" austrijanci, svedi, norvezani itd. su stoput temperamentniji od nas. Ljudi su hiperaktivni, svugdje idu, sve ih zanima, bave se svim i svacime. Mi se ne bavimo nicime a kratak fitilj i salve vulgarnosti koje pritom izbacujemo su taj toboznji temperament. Nema tu nikakvog temperamenta, samo agresija, primitivnost, nezainteresiranost za ista vise van kucnog praga i vjecito nezadovoljstvo...
al skroz je tako ... pizdo, de se malo nasmij ... i ti si sav ko da si hrvat
al eto, sad mi palo na pamet šta meni fali na forumu ... ne čujem kad se netko smije ... jebate, nema mi većeg gušta nego kad uspijem nekog nasmijati i to onda i čujem ... sinoć uletila kolegici koja je bila skroz loše volje i kad sam odlazila žena mi se zahvaljuje jer sam ju oraspoložila a meni odma taj dan bio smisleniji ... eto, meni ovi emotikoni ne mogu zamijeniti taj zvuk kad se netko od srca smije
Gost- Gost
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Stranica 36 / 40.