Kako smo danas?
Stranica 11 / 40. • Share
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Kako smo danas?
jesi vidio sto rade, nabijem ih. ne znaju da ja cirim na svakom forumu.RobinUd je napisao/la:bas ste kó ozloglasene drustvene mreze...
jebate, cim nekoga nema, odmah ga ogovarate....
usput, spopadne me sega kada vidim zingarov avatar, jer stari lijepo nas savjetuju da nikada ne spavamo sa papagajem.
da iskoristim priliku da ebem sve po spisku onome koji ne popravi nas net forum. oke i izdajnicki forumi malo stekaju, ali onaj nas nikako ne radi.
iluzija- Broj postova : 463
Bog te jebo,,,stigla ona shto ima asmu na mozgu..spashavajte se..doshla je zbog RobinUda,,..Opet je Tmujo ostavijo samu mjesec dana,,ni dildo vishe ne pomaze,,uglavnom,,,sad ce Pizda imati opet terijera da pucka na nas ...ujme isusovo...morat cu opet uzet godishnji,,,,
Gost- Gost
naravno da cu doci zbog Robina, ta necu valjda zbog tebe. ish i nemoj ici , ja sam u prolazu. ostavljam po raznim forumima samo zelje onima sto ne poprave forum na netheru, lijepe neke zelje, znas ono u vezi sexa i nabijanja i slicno.zingaro je napisao/la:Bog te jebo,,,stigla ona shto ima asmu na mozgu..spashavajte se..doshla je zbog RobinUda,,..Opet je Tmujo ostavijo samu mjesec dana,,ni dildo vishe ne pomaze,,uglavnom,,,sad ce Pizda imati opet terijera da pucka na nas ...ujme isusovo...morat cu opet uzet godishnji,,,,
jadna ,,umrijet cesh zeljna kurtza,,osh ti platim nekog crnju samo da ne dosadjujesh po raznim forumima:,a UD je skracenica za uditzu,,glupacho,,nije to kuratziluzija je napisao/la:naravno da cu doci zbog Robina, ta necu valjda zbog tebe. ish i nemoj ici , ja sam u prolazu. ostavljam po raznim forumima samo zelje onima sto ne poprave forum na netheru, lijepe neke zelje, znas ono u vezi sexa i nabijanja i slicno.zingaro je napisao/la:Bog te jebo,,,stigla ona shto ima asmu na mozgu..spashavajte se..doshla je zbog RobinUda,,..Opet je Tmujo ostavijo samu mjesec dana,,ni dildo vishe ne pomaze,,uglavnom,,,sad ce Pizda imati opet terijera da pucka na nas ...ujme isusovo...morat cu opet uzet godishnji,,,,
Gost- Gost
opet isto, ja mislim di je a eto nje...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
pizda je napisao/la:opet isto, ja mislim di je a eto nje...
Ma tu sam pipi ljubavi, tu sam cmmmmok
anika- Broj postova : 162
tko o cemu, zingaro o kurtzu. prije je stalno odmjeravao pipijev, a sada baca oko i na Robinov nick, a i na crnce. i ljubomoran je sto ja imam muza, a on moze samo mastati o kurtzu i onanirati , i kada ga uhvati romatika napisati neki romanticni post o tome.zingaro je napisao/la:jadna ,,umrijet cesh zeljna kurtza,,osh ti platim nekog crnju samo da ne dosadjujesh po raznim forumima:,a UD je skracenica za uditzu,,glupacho,,nije to kuratziluzija je napisao/la:naravno da cu doci zbog Robina, ta necu valjda zbog tebe. ish i nemoj ici , ja sam u prolazu. ostavljam po raznim forumima samo zelje onima sto ne poprave forum na netheru, lijepe neke zelje, znas ono u vezi sexa i nabijanja i slicno.zingaro je napisao/la:Bog te jebo,,,stigla ona shto ima asmu na mozgu..spashavajte se..doshla je zbog RobinUda,,..Opet je Tmujo ostavijo samu mjesec dana,,ni dildo vishe ne pomaze,,uglavnom,,,sad ce Pizda imati opet terijera da pucka na nas ...ujme isusovo...morat cu opet uzet godishnji,,,,
ima me na raznim forumima. cini mi se da je zingic razocaran u tebe, jer mu nisi dao dudl dudl. koliko si razocarenje, sada spominje crnce i placanje.pizda je napisao/la:opet isto, ja mislim di je a eto nje...
kako je krenulo, na kraju cemo se nas dvije cmoookanika je napisao/la:pizda je napisao/la:opet isto, ja mislim di je a eto nje...
iluzija je napisao/la:kako je krenulo, na kraju cemo se nas dvije cmoookanika je napisao/la:pizda je napisao/la:opet isto, ja mislim di je a eto nje...
Ja sam otvorenih pogleda cmmmmmok i drzim se onog vodimo ljubav a ne rat
Iako nisam bas bila spremna na ovo, vise sam ocekivala da ces koju casu ili pjat baciti na mene
ljudski je davati i primat a pijati su za jelo sem u grckoj
propolis- Broj postova : 3146
pa ja, imas pravo. kada bolje razmislim, ako zingic voli kuratz, onda voli i mene, posto kazu da meni isti viri iz ociju. nakon svih divnih rijeci koje sam dobila od njega, ispada da je njegova zaljubljenost isto kao kada se useres u gace, to svi vide, a samo on ima onaj posebni osjecaj topline......,propolis je napisao/la:ljudski je davati i primat a pijati su za jelo sem u grckoj
i samo jedno malo pitanje, sta su to 'pijati'. loool
Zadnja promjena: iluzija; 11.09.15 21:22; ukupno mijenjano 1 put.
a sto bih bacala na tebe, zar zato sto si spomenula tepanje pipiju? ja sam nevina, i u dusi i po tielu.anika je napisao/la:iluzija je napisao/la:kako je krenulo, na kraju cemo se nas dvije cmoookanika je napisao/la:pizda je napisao/la:opet isto, ja mislim di je a eto nje...
Iako nisam bas bila spremna na ovo, vise sam ocekivala da ces koju casu ili pjat baciti na mene
mozdailuzija je napisao/la:a sto bih bacala na tebe, zar zato sto si spomenula tepanje pipiju? ja sam nevina, i u dusi i po tielu.anika je napisao/la:iluzija je napisao/la:kako je krenulo, na kraju cemo se nas dvije cmoookanika je napisao/la:
iluzija je napisao/la:a sto bih bacala na tebe, zar zato sto si spomenula tepanje pipiju? ja sam nevina, i u dusi i po tielu.anika je napisao/la:iluzija je napisao/la:kako je krenulo, na kraju cemo se nas dvije cmoookanika je napisao/la:
Zbog nekih nasih staaarih ratova, vec zaboravljenih...
A to glede nevinosti cemo lako promijeniti samo ostani tu i pisi
mnogo volem ove koje su po dusi za telo cemo lakoiluzija je napisao/la:a sto bih bacala na tebe, zar zato sto si spomenula tepanje pipiju? ja sam nevina, i u dusi i po tielu.anika je napisao/la:iluzija je napisao/la:kako je krenulo, na kraju cemo se nas dvije cmoookanika je napisao/la:
Vec po ure kopam po starim temama trazeci dromsicine obicne price... corak.. ako netko naleti neka je uskrsne, bit cu mu poprave zahvalna
Gost- Gost
iluzija je napisao/la:pa ja, imas pravo. kada bolje razmislim, ako zingic voli kuratz, onda voli i mene, posto kazu da meni isti viri iz ociju. nakon svih divnih rijeci koje sam dobila od njega, ispada da je njegova zaljubljenost isto kao kada se useres u gace, to svi vide, a samo on ima onaj posebni osjecaj topline......,propolis je napisao/la:ljudski je davati i primat a pijati su za jelo sem u grckoj
i samo jedno malo pitanje, sta su to 'pijati'. loool
(za cigu). Pijati su ti tanjuri...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
btw je napisao/la:Vec po ure kopam po starim temama trazeci dromsicine obicne price... corak.. ako netko naleti neka je uskrsne, bit cu mu poprave zahvalna
Naišla sam na njene priče na Art forumu. Zašto je uopće otišla?
Gost- Gost
metilda je napisao/la:btw je napisao/la:Vec po ure kopam po starim temama trazeci dromsicine obicne price... corak.. ako netko naleti neka je uskrsne, bit cu mu poprave zahvalna
pa i tu je pisala...i otišla k njima. sad i od njih...
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:metilda je napisao/la:btw je napisao/la:Vec po ure kopam po starim temama trazeci dromsicine obicne price... corak.. ako netko naleti neka je uskrsne, bit cu mu poprave zahvalna
pa i tu je pisala...i otišla k njima. sad i od njih...
Da joj otvorimo temu - Dromsi, vrati se k nama?
Gost- Gost
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Stranica 11 / 40.