sta radite sad?
Stranica 5 / 40. • Share
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: sta radite sad?
Postavljam nezgodna pitanja jer mi ovaj forum još nije baš jasan Ne kužim da li je vama prioritet promet, druženje ili igrokazi ? Antropolog u duši
Legolas- Broj postova : 897
Konačno na radnom mjestu.
Konačno se mogu opustiti ...
Konačno se mogu opustiti ...
sarita je napisao/la:jedem secernu vatu
brrrr
Ja pijem kavu i jedem neke zobene keksiće....mace sam nahranila...Mićo divlja i hvata Mjacu za rep stalno....on bi se igrao, a ona šizi....pa sam ga odnila u jednu sobu...neka se smiri malo...
Treba ispeglat nešto robe, kuću uredit bar malo, skuhat za sutra.....ajme nedjelja je zamorna....meni
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
A fakat!Lena je napisao/la:sarita je napisao/la:jedem secernu vatu
brrrr
...
besposlenpop- Broj postova : 5773
citam reakcije desnicara na jucerasnje otvaranje EPK-a uz poruku "debili, ciao" .
Moja partizanska "bella ciao" uz teski metal...
Moja partizanska "bella ciao" uz teski metal...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Pitam se čemu uopće ti debili gledaju i čitaju to protiv čega jesu?pizda je napisao/la:citam reakcije desnicara na jucerasnje otvaranje EPK-a uz poruku "debili, ciao" .
...
whisperer je napisao/la:
pridodajem ( u prijevodu, jebem im mater fasisticku)
pizda- Murderator
Moj tip zabave i umjetnosti... kuzim i da majka ljevicarka otvorenih hotizonata rece da opera industrijale bijase na tragu otvorenih vrata lopace i da je to njoj tu mac, cudim se kako stari, desni centar, konzerva i tradicionalist nije razbio televiziju, ali ja sam uzivala. Bilo je divlje, bilo je mocno, bilo je grezo i bila je oda duhovima rijecke industrije. It's only rock and roll and I like it. Kisica, kao neizostavna rijecka kulisa, samo je upotpunila dojam i divno je sto nije sprijecilo gomile u dolasku. Ostala sam nemalo i ugodno iznenadjena sto su imali muda organizirati ovakvo uprizorenje na drzavnom nivou. Svaka cast.
Zapocela sam putesestviju anti turistickom turom busom po rijeckom prigradu i okolici, publika je bila odlicna, sjajno smo se zabavili i nasmijali i ismijali... ako niste znali,zivim na skurinjama, kvartu kadi zive rijecki selbritij, rijecki holivud, za razliku od vezice gdje su rijecki narkomani koji su isto evoluirali pa su sa plasticnih vrecica za snifanje presli na bio razgradive... gremo napred.
Palac gore!
Zapocela sam putesestviju anti turistickom turom busom po rijeckom prigradu i okolici, publika je bila odlicna, sjajno smo se zabavili i nasmijali i ismijali... ako niste znali,zivim na skurinjama, kvartu kadi zive rijecki selbritij, rijecki holivud, za razliku od vezice gdje su rijecki narkomani koji su isto evoluirali pa su sa plasticnih vrecica za snifanje presli na bio razgradive... gremo napred.
Palac gore!
Gost- Gost
Ne moram napominjati da su oba kvarta teske, radnicke spavaone... e da, i za kraj smo se vozili 10 minuta unutar rotora na rujevici...
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Ne moram napominjati da su oba kvarta teske, radnicke spavaone... e da, i za kraj smo se vozili 10 minuta unutar rotora na rujevici...
jesu ostali auti isli za vama ili su bili pametniji?
pizda- Murderator
sad pisem na forumu...
pizda- Murderator
sarita je napisao/la:skoro zaspala
Mene probudijo ovah Hodza ..odslusho ga do kraja ..reko da vidim kako ce saritu tretirati oni turchin kad se uda za njega,,..alaha mi ,,pjevat cesh oj turci premali vam kurci:)
Zenu udaju cetiri stvari...jebo me svako ako necu prec na islam...ima da me kuje slushaju samo kad ih pogledam onako mrko,,a i fino bi bilo da ti svaku vecher dolazi druga u krevet a one tri nisu poljubomorne:)
https://www.youtube.com/watch?v=t5isnXvBXnI
Gost- Gost
ma ti si mi rodjen za muslica. kad se ti razbaskaris medju njima u haremu to je milina. ajd malo sazetak o ovome koje su 4 stvari sto udaju zene. nisam mogla gledat to kraja. pocela pa ne mogu dalje... predugo mi jezingaro je napisao/la:sarita je napisao/la:skoro zaspala
Mene probudijo ovah Hodza ..odslusho ga do kraja ..reko da vidim kako ce saritu tretirati oni turchin kad se uda za njega,,..alaha mi ,,pjevat cesh oj turci premali vam kurci:)
Zenu udaju cetiri stvari...jebo me svako ako necu prec na islam...ima da me kuje slushaju samo kad ih pogledam onako mrko,,a i fino bi bilo da ti svaku vecher dolazi druga u krevet a one tri nisu poljubomorne:)
https://www.youtube.com/watch?v=t5isnXvBXnI
sarita- Broj postova : 917
sad radim rucak za sutra (danas)...
pizda- Murderator
Fotografije ne mogu preneti ono sto oci zaista vide i sto srce oseca.
Tu sam hodala. Sama. Jer to veoma volim. Bili su mi potrebni moja suma i moj sneg.
Posle me je malcice uhvatila snezna oluja.
Nadam se da ste svi dobro. Ljubim vas.
I laku noc. Aktivan odmor. Preumorna sam. Ne mogu vise. Sutra samo bazeni, saune i razvlacenje po krevetu.
P.S. Pipika, zar nismo imali opciju da fotke ubacimo u spojler?
Tu sam hodala. Sama. Jer to veoma volim. Bili su mi potrebni moja suma i moj sneg.
Posle me je malcice uhvatila snezna oluja.
Nadam se da ste svi dobro. Ljubim vas.
I laku noc. Aktivan odmor. Preumorna sam. Ne mogu vise. Sutra samo bazeni, saune i razvlacenje po krevetu.
Gost- Gost
cat_claw je napisao/la:
sta ti je to spojler? Jedini spojler za kog znam je onaj na autu...
pizda- Murderator
pizda- Murderator
To je beograđanima kad se nešto spoji.pizda je napisao/la:cat_claw je napisao/la:
sta ti je to spojler? Jedini spojler za kog znam je onaj na autu...
Pa naučila je još u osnovnoj da medvedi spavaju zimi u brlozima.pizda je napisao/la:
ajoooj...koji gust je hodat po takvom snijegu i jos kroz sumu pa kad je onako netaknut. Sta se ne bojis medvjeda?
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Stranica 5 / 40.