sta radite sad?
Stranica 6 / 40. • Share
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
besposlenpop- Broj postova : 5771
Re: sta radite sad?
Slušam glazbu i čekam da se ekipa iz stana pokupi
pizda je napisao/la:
ajoooj...koji gust je hodat po takvom snijegu i jos kroz sumu pa kad je onako netaknut. Sta se ne bojis medvjeda?
Da, predivan osecaj... Jedan deo je bio sa uskim, vec pripremljenim puticem. Tu nozice ne propadaju u sneg. Ne mogu opisati kako mi je tada u srcu. Moja dusa ponekad treba prirodu, tisinu, samocu.
A medveda nema u Austriji. Od pre godinu-dve se pojavio jedan par vukova (muzjak i zenka. zanimljiva „ljubavna“ prica ), ali se ne plasim niceg. To izmedju zime i mene je nesto posebno.
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:To je beograđanima kad se nešto spoji.pizda je napisao/la:cat_claw je napisao/la:
P.S. Pipika, zar nismo imali opciju da fotke ubacimo u spojler?
sta ti je to spojler? Jedini spojler za kog znam je onaj na autu...
Kad vec menshujes beogradjane i beogradski govor, pa dobro si komprehendovao.
Eto, tako se prica u BG po novim pravilima...
To je kad se nesto zgusne u spojler da ne razvlaci post i citavu stranicu...
Gost- Gost
cat_claw je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:To je beograđanima kad se nešto spoji.pizda je napisao/la:cat_claw je napisao/la:
P.S. Pipika, zar nismo imali opciju da fotke ubacimo u spojler?
sta ti je to spojler? Jedini spojler za kog znam je onaj na autu...
Kad vec menshujes beogradjane i beogradski govor, pa dobro si komprehendovao.
Eto, tako se prica u BG po novim pravilima...
To je kad se nesto zgusne u spojler da ne razvlaci post i citavu stranicu...
da me jebes al ja jos uvijek ne znam sto je to. Pa kog to vraga trebas spajat?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
cat_claw je napisao/la:pizda je napisao/la:
ajoooj...koji gust je hodat po takvom snijegu i jos kroz sumu pa kad je onako netaknut. Sta se ne bojis medvjeda?
Da, predivan osecaj... Jedan deo je bio sa uskim, vec pripremljenim puticem. Tu nozice ne propadaju u sneg. Ne mogu opisati kako mi je tada u srcu. Moja dusa ponekad treba prirodu, tisinu, samocu.
A medveda nema u Austriji. Od pre godinu-dve se pojavio jedan par vukova (muzjak i zenka. zanimljiva „ljubavna“ prica ), ali se ne plasim niceg. To izmedju zime i mene je nesto posebno.
nema medvjeda!? To kod vas sve nesto popitomo, ovdje ih imas na izvoz...
pizda- Murderator
besposlenpop je napisao/la:Pa naučila je još u osnovnoj da medvedi spavaju zimi u brlozima.pizda je napisao/la:
je, to sam i ja ucio. I da su biljozderi koji se hrane bobicama. Nikako se nisam mogao nacuditi kako od bobica mogu biti tako veliki i debeli . Kad tamo, oni marisu jelene, srne, zeceve...sve sto trci, puze i leti i to i zimi i ljeti...
pizda- Murderator
Ovo tek sada vidim. Skandal!
Pope, sa kojim drugim forumom nas varas?
besposlenpop je napisao/la:Vratijose s proslave jednog voruma.
Gost- Gost
Rećićuti na kavici.cat_claw je napisao/la:Ovo tek sada vidim. Skandal!besposlenpop je napisao/la:Vratijose s proslave jednog voruma.
pizda je napisao/la:cat_claw je napisao/la:
nema medvjeda!? To kod vas sve nesto popitomo, ovdje ih imas na izvoz...
Da, nema medveda. Presao je jednom Bruno iz Italije u Austriju i to je bilo strashno. Ne secam se vise ko ga je na kraju ubio, da li Austrijanci ili Italijani.
A oni vukovi koje sam spominjala - cipiran vuk iz Ukrajine je nekako presao mnoge zemlje i na kraju se nastanio u Austriji. Pusto ovde nije mogao naci zenku presao je u Hrvatsku. Hrvatski vukovi su ga odmah hteli ubiti i nije im padalo na pamet da mu ustupe neku curicu. Pa je onda otisao u Italiju i tamo nasao svoju Juliju.
Vratili su se za Austriju i imaju male vukove.
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:Rećićuti na kavici.cat_claw je napisao/la:Ovo tek sada vidim. Skandal!besposlenpop je napisao/la:Vratijose s proslave jednog voruma.
Moze. Ajde dodji jednom za Bec, nije ti daleko.
A onda cu i ja tebi otkiti jednu tajnu.
Gost- Gost
E, da je vremena i novaca ... tebi je Zagreb usput.cat_claw je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Rećićuti na kavici.cat_claw je napisao/la:Ovo tek sada vidim. Skandal!besposlenpop je napisao/la:Vratijose s proslave jednog voruma.
Moze. Ajde dodji jednom za Bec, nije ti daleko.
A onda cu i ja tebi otkiti jednu tajnu.
@Pipika - spojler ti je samo jedna ikonica na koju kliknes i tu mozes ubaciti fotke, video snimke, linkove, a spojler obicno mogu otvoriti, tj videti njegov sadrzaj samo oni koji su ulograni. Gosti ne.
I koristi se kada se ostavlja vise fotki da se post ili citava stranica ne bi razvlacili. Mozes ubaciti i veci tekst. Dobra stvar je sto sadrzaj spojlera posle mozes sam obrisati, dok obicno ostavljene fotke vise ne mozes brisati.
I koristi se kada se ostavlja vise fotki da se post ili citava stranica ne bi razvlacili. Mozes ubaciti i veci tekst. Dobra stvar je sto sadrzaj spojlera posle mozes sam obrisati, dok obicno ostavljene fotke vise ne mozes brisati.
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:
E, da je vremena i novaca ... tebi je Zagreb usput.
Pa bas i nije. Uvek idem preko Madjarske.
Gost- Gost
Onda mi bliže u Beograd.cat_claw je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
E, da je vremena i novaca ... tebi je Zagreb usput.
Pa bas i nije. Uvek idem preko Madjarske.
cat_claw je napisao/la:
A oni vukovi koje sam spominjala - cipiran vuk iz Ukrajine je nekako presao mnoge zemlje i na kraju se nastanio u Austriji. Pusto ovde nije mogao naci zenku presao je u Hrvatsku. Hrvatski vukovi su ga odmah hteli ubiti i nije im padalo na pamet da mu ustupe neku curicu...
ne znam zasto me to ne cudi...
pizda- Murderator
cat_claw je napisao/la:@Pipika - spojler ti je samo jedna ikonica na koju kliknes i tu mozes ubaciti fotke, video snimke, linkove, a spojler obicno mogu otvoriti, tj videti njegov sadrzaj samo oni koji su ulograni. Gosti ne.
mozda ovdje i postoji taj spojler ali ja i dalje ne znam koji je to vrag i cemu uopce sluzi . Recimo imas tekst od 30 recenica i koja je prednost kad ga ubacis u taj spojler, i dalje ima 30 recenica . Sta je to kao neko spremiste koje ti se pojavi u postu kao prozorcic i moras kliknuti na to da vidis fotke, text itd? E vidi, ima ikonica koja se zove spoiler...
pizda- Murderator
pizda- Murderator
aha, dobro sam pretpostavljao. Dobra stvar taj spojler...
P.S. vidi se i kad nisi ulogiran....
P.S. vidi se i kad nisi ulogiran....
pizda- Murderator
besposlenpop- Broj postova : 5771
Pa malo sam zbunjena koliko ste svi omatorili i cijepljeni protiv kreativosti i šale, humora itd itd . Inače sam sasvim ok i dalje kreativna do beskraja, nadobudna, entuzijastična i u svom điru - život je lijep. Najiskrenije se nadam da je mnogima isto tako.
Legolas- Broj postova : 897
Danas moj veliki decak puni 14 godina...
Nikada necu zaboraviti trenutak kada su nam se oci prvi put susrele...
Nikada necu zaboraviti trenutak kada su nam se oci prvi put susrele...
Gost- Gost
sarita je napisao/la:evo ja se sexam
Detalji, nama trebaju, Sarita, detalji!
Gost- Gost
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Stranica 6 / 40.