sta radite sad?
Stranica 23 / 40. • Share
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: sta radite sad?
Vel'ka Maca je napisao/la:Keptn's log: 15364738
Danas je opet dan kad mi javljaju jesan li dobila novih misec dana ugovora na poslou... ali nisan van se pohvalila da sam lagano prosla inicijaciju i probila te obruce komunikacijske i progovorila... i da mi je glavna akvarijska ajkula odala priznanje jucer (tak da i uprava cuje) kako sam jako dobro povatala sve konce.... ja sam samo skromno (stacu kad san takva ) pitala - eli brzo ili sporo... a ajkula mi je rekla - turbo brzo, maltene na warp pogon.... i takoo
Gost- Gost
bio u marketu a ono neki praznik pa ne radi. Sto ne obavijeste ljude da je praznik...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Dan pečenih volova.pizda je napisao/la:bio u marketu a ono neki praznik pa ne radi. Sto ne obavijeste ljude da je praznik...
do kraja devetog mjeseca.... valjda ću iskopat nešto normalnije u međuvremnu...FlattenTheCurve je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Keptn's log: 15364738
Danas je opet dan kad mi javljaju jesan li dobila novih misec dana ugovora na poslou... ali nisan van se pohvalila da sam lagano prosla inicijaciju i probila te obruce komunikacijske i progovorila... i da mi je glavna akvarijska ajkula odala priznanje jucer (tak da i uprava cuje) kako sam jako dobro povatala sve konce.... ja sam samo skromno (stacu kad san takva ) pitala - eli brzo ili sporo... a ajkula mi je rekla - turbo brzo, maltene na warp pogon.... i takoo
Gost- Gost
Jope' Proba?balkanski_gonic je napisao/la:gonjan balkance po internetu
s takvim srcem ko gromada i neposrednoscu, ne bih se brinula. kad ti ja ka'em.Vel'ka Maca je napisao/la:do kraja devetog mjeseca.... valjda ću iskopat nešto normalnije u međuvremnu...FlattenTheCurve je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Keptn's log: 15364738
Gost- Gost
besposlenpop- Broj postova : 5773
Ti bas sad s nekim fatanjem i profanostima dok se Macina i moja srcana cakra odblokiravaju.besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
Gost- Gost
A virčualne ste.FlattenTheCurve je napisao/la:Ti bas sad s nekim fatanjem i profanostima dok se Macina i moja srcana cakra odblokiravaju.besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
Histori sve vise daje na rijaliti. Ono je sarena laza besmislenih emisija u kojima gostuju "face" poput Sem (Samir) Osmanagica koji vec 15 godina iskopava piramide ali ne izvana vec iznutra.
Svejedno, vjera mi brani da gledam HRT pa i meni bljeska Histori ko neka vizualna kulisa...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Kasnije sam skužil da je to Vijasat Histori.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
Histori sve vise daje na rijaliti. Ono je sarena laza besmislenih emisija u kojima gostuju "face" poput Sem (Samir) Osmanagica koji vec 15 godina iskopava piramide ali ne izvana vec iznutra.
Svejedno, vjera mi brani da gledam HRT pa i meni bljeska Histori ko neka vizualna kulisa...
Već godinama gledam u zabludi ...
Ne znam za Mitzi, neka se ona sama izjasni ako joj se da. Ja sam vise nečural nego vrčual.besposlenpop je napisao/la:A virčualne ste.FlattenTheCurve je napisao/la:Ti bas sad s nekim fatanjem i profanostima dok se Macina i moja srcana cakra odblokiravaju.besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
Gost- Gost
Ovo je prvi put da mene neko fata ...FlattenTheCurve je napisao/la:Ne znam za Mitzi, neka se ona sama izjasni ako joj se da. Ja sam vise nečural nego vrčual.besposlenpop je napisao/la:A virčualne ste.FlattenTheCurve je napisao/la:Ti bas sad s nekim fatanjem i profanostima dok se Macina i moja srcana cakra odblokiravaju.besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
Na kavicu.
Jabi rađe nekaj ovak:FlattenTheCurve je napisao/la:
A cujes, ne znam who's whoming who here. Bit ce mi nesto promaklo...besposlenpop je napisao/la:Ovo je prvi put da mene neko fata ...FlattenTheCurve je napisao/la:Ne znam za Mitzi, neka se ona sama izjasni ako joj se da. Ja sam vise nečural nego vrčual.besposlenpop je napisao/la:A virčualne ste.FlattenTheCurve je napisao/la:
Ti bas sad s nekim fatanjem i profanostima dok se Macina i moja srcana cakra odblokiravaju.
Na kavicu.
Gost- Gost
Nemos zivst od sparine i vrucine. A ima i zivine. Na sluzbenim stranicama zaobilaze istinu, na kha.besposlenpop je napisao/la:Jabi rađe nekaj ovak:FlattenTheCurve je napisao/la:
Gost- Gost
Nismo se razmeli.
Ja govorim o muziki, a ne o climi.
Aha.besposlenpop je napisao/la:Nismo se razmeli.
Kako god, tesko je tamo ne razmisljati o climi. Bilo da si vanka, ili u boljoj verziji indoors.
Gost- Gost
ti si tolko nečrl da je to čudo...FlattenTheCurve je napisao/la:Ne znam za Mitzi, neka se ona sama izjasni ako joj se da. Ja sam vise nečural nego vrčual.besposlenpop je napisao/la:A virčualne ste.FlattenTheCurve je napisao/la:Ti bas sad s nekim fatanjem i profanostima dok se Macina i moja srcana cakra odblokiravaju.besposlenpop je napisao/la:Pokušavam ufatit Pompeje na Historičenelu.
Gost- Gost
FlattenTheCurve je napisao/la:Nemos zivst od sparine i vrucine. A ima i zivine. Na sluzbenim stranicama zaobilaze istinu, na kha.besposlenpop je napisao/la:Jabi rađe nekaj ovak:FlattenTheCurve je napisao/la:
Gost- Gost
Bil sam pol minute na Singapurskom aerodromu. Bilo je potoplo i zadimito - kaj od du'ana, kaj od kerozina.FlattenTheCurve je napisao/la:Aha.besposlenpop je napisao/la:Nismo se razmeli.
Kako god, tesko je tamo ne razmisljati o climi. Bilo da si vanka, ili u boljoj verziji indoors.
Indors jebilo jaaako puno mjesta pa nijesam inzistirao ...
Sljedeći tropi su bili u Aerlie Beachu (Queensland) ... constantno 30, oš na copnu, oš namoru il umoru ... u ladu podnošljivo, a izvan hlada potoplo.
Vel'ka Maca je napisao/la:Keptn's log: 15364738
Samo se nemoj do kraja prilagodit okružju....ne daj se Ines
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Stranica 23 / 40.