kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta radite sad?

Stranica 13 / 40. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Go down

sta radite sad? - Page 13 Empty Re: sta radite sad?

Postaj  besposlenpop 14.04.20 0:33

pizda je napisao/la:
besposlenpop je napisao/la:Gledam na kolko thema trebam ubacit post da budem jedini na naslovnoj strani.  sta radite sad? - Page 13 11484130

gledam zajebat Popa...
Predosadni su mi Proba i Tzigo. Kolko ti nagnoje, ne pomaže ni ona maska s čepom.  sta radite sad? - Page 13 11484130

Broj postova : 5771

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 14.04.20 17:47

Iako sam kao na godišnjem, danas mi je bio sve samo godišnji nije.
Moram maknut dupe s prozora.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Yehudi 14.04.20 18:00

magdalenica je napisao/la:

Ako ne znaš di ćeš sa njime.....daj ga meni.

Hvala unaprid.   sta radite sad? - Page 13 727654710

Yehudi

Broj postova : 2225

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 14.04.20 19:32

Yehudi je napisao/la:

Ako ne znaš di ćeš sa njime.....daj ga meni.

Hvala unaprid.   sta radite sad? - Page 13 727654710

Znam, znam, budi bez brige...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 15.04.20 5:24

Danas pesadjivao neko cvijece..izgleda kao zute ruze..predivno...cvate cijele godine ali ne mirishe..Ja volim kada cvijece mirishe jer od malena pamtim dogadjaje po mirisu..Na to mjesto gdje je bilo cvijece presadio sam Avokado koji je sam niknuo u mome vrtu..Jebiga recikliram sav organski otpad iz kuhinje i vracam u vrt..pa tako nadje se neka koshpitza od avokada koja nikne..Citrusi sada cvati i mirishu,,,a Jasmin,,isto tako voli noc kao i citrusi pa se njegov miris shiri ispod prozora..ulazi u sobu pa se uvlachi u jastuk...tako mi u snu mirishe neka zenska koju sanjam..Necu reci,,,tajna je..zna ona :sta radite sad? - Page 13 684758713)Imam nos ko cucak...to je ponekada dobro ali chesto puta je nedostatak..Vrt me bash smiruje i chini me boljim chovjekom..preporuchio bi svima..posebno onima koji pate od nedostatka kreativnosti..

https://www.youtube.com/watch?v=EvsUzv0SesU

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 17.04.20 21:49

Kao na godišnjem, a nije godišnji. Stalno zvone oba telefona, stalno neka događanja. 
Pilaju me danas kao da se bojim izać iz stana, za Gospu Blaženu  sta radite sad? - Page 13 3791038771 jel se ja moram ikom opravdavat. 
Nisam baš bojažljiva, doduše ovaj potres me zaprepastio jer nisam bila sigurna hoće li se zidovi složit, stvari su letjele s polica.
Jednostavno mi sad paše bit doma, radit, učit za studij, ležat, odmarat, vježbat na yoga matu, učit strane jezike, čitat što me zanima.
Divno. Ma kakva kazna. Ujutro idem prošetat rano dok nema novinara koji čuče u grmlju.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 17.04.20 23:51

magdalenica je napisao/la:Kao na godišnjem, a nije godišnji. Stalno zvone oba telefona, stalno neka događanja. 
Pilaju me danas kao da se bojim izać iz stana, za Gospu Blaženu  sta radite sad? - Page 13 3791038771 jel se ja moram ikom opravdavat. 
Nisam baš bojažljiva, doduše ovaj potres me zaprepastio jer nisam bila sigurna hoće li se zidovi složit, stvari su letjele s polica.
Jednostavno mi sad paše bit doma, radit, učit za studij, ležat, odmarat, vježbat na yoga matu, učit strane jezike, čitat što me zanima.
Divno. Ma kakva kazna. Ujutro idem prošetat rano dok nema novinara koji čuče u grmlju.

??? ja stalno secem i nema nikakvih novinara. U grmlju cuce samo nesretnici koje je iznenada stislo...sta radite sad? - Page 13 684758713

pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 18.04.20 6:32

pizda je napisao/la:
magdalenica je napisao/la:Ujutro idem prošetat rano dok nema novinara koji čuče u grmlju.

??? ja stalno secem i nema nikakvih novinara. U grmlju cuce samo nesretnici koje je iznenada stislo...sta radite sad? - Page 13 684758713

Da, pune su novine baš mog kvarta.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  whisperer 18.04.20 12:19

Zingiću i Sarita, dajte poslikajte malo te vaše vrtove da mi to vidimo. Ne mogu pikčr it. sta radite sad? - Page 13 684758713

I pitanje, mogu li se ruže posaditi sada, ili ne? Negdje sam čitala da je za sadnju ruža jesen pravi period. Hajde malo nas educirajte. Ja sve neke trajnice i drveća oko kuće imam. Želim promjene.
whisperer
whisperer

Broj postova : 740

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 19.04.20 0:29

Kakvo je ovo zatišje jučer / danas?
Kodaje nedelja.  sta radite sad? - Page 13 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 19.04.20 0:31

pizda je napisao/la:
magdalenica je napisao/la:Kao na godišnjem, a nije godišnji. Stalno zvone oba telefona, stalno neka događanja. 

Možda su ovi: sta radite sad? - Page 13 S070

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.04.20 9:35

Kontempliram ljubav... o bogo moooj... kako mi malo treba da me se izbaci iz balansa... jedna fakin serijica... ali nenenenenenene, necu misliti na torticu... ljubav je sranje u stvari... lijepa mi je samo ona koja je jebeno bolna jer je neomoguciva ili nesretna ili tako neko sranje... ona koja se izrealizira i zavrsi brakom ili nekom dugorocnom vezom se pretvori u takav shit, u takvu ucmalu zabokrecinu da si to ne zelim opet... ali s druge strane, oh vota glorijus filingggg.... aaaaaaaaaaaaaaaa :rollercoaster:

Lijepo je to rekao moj frendic psiholog za svoj drugi brak - opet sam ljubav pomijesao s brakom sta radite sad? - Page 13 11484130

A popizdim na one izdrkotine tipa mostova okruga madison... aaaaaaaaaaa.... sta koji kurac... idi za njimmmmm... cast,moral, etika... odjebite od mene... a onda se opet pitas koliko to sve skupa ima smisla ako ce zavrsiti kao zabokrecina... ali da... ljubav i je sebicna... i treba biti sebicna... o jebemti... odo gledat neke krimice da me vrate u ekvinocij sta radite sad? - Page 13 1523192931

Sad se spremam gleda opet twisted dox - don't fuck with cats... nadam se da ce mi to izbit bubice iz glave sta radite sad? - Page 13 3111943984

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.04.20 9:41

E da, i katici sretan uskrs! Hristosse rodi!

I znas cega sam se nekidan sjetila...kako ti je krepucnula tvoja zamorcica... i kako sam predlozila da nabavis drugu, kao sto se ja tri godine vec ucim voljeti gigija kad mi lav ode... pa si rekla kako to nije to... nije to tvoja zamorcica... nije... nije ni gigi - lav, ali otkrivam njegov karakter i ucim njegove fore i gradim novi odnos, drugaciji i nov koji ima svojih ljepota i vrijednosti... nikada gigi nece biti lavic i obratno, ali volim ih oboje... svakog na svoj nacin i zbog drugacijih fora i fazona... jao bre, totalno sam odlepela sta radite sad? - Page 13 727654710 samo htedoh da ti saopstim da das sansu i novom ginipigu sta radite sad? - Page 13 11484130

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.04.20 10:05

Vel'ka Maca je napisao/la:Kontempliram ljubav... o bogo moooj... kako mi malo treba da me se izbaci iz balansa... jedna fakin serijica... ali nenenenenenene, necu misliti na torticu... ljubav je sranje u stvari... lijepa mi je samo ona koja je jebeno bolna jer je neomoguciva ili nesretna ili tako neko sranje... ona koja se izrealizira i zavrsi brakom ili nekom dugorocnom vezom se pretvori u takav shit, u takvu ucmalu zabokrecinu da si to ne zelim opet... ali s druge strane, oh vota glorijus filingggg.... aaaaaaaaaaaaaaaa :rollercoaster:

Lijepo je to rekao moj frendic psiholog za svoj drugi brak - opet sam ljubav pomijesao s brakom sta radite sad? - Page 13 11484130

A popizdim na one izdrkotine tipa mostova okruga madison... aaaaaaaaaaa.... sta koji kurac... idi za njimmmmm... cast,moral, etika... odjebite od mene... a onda se opet pitas koliko to sve skupa ima smisla ako ce zavrsiti kao zabokrecina... ali da... ljubav i je sebicna... i treba biti sebicna... o jebemti... odo gledat neke krimice da me vrate u ekvinocij  sta radite sad? - Page 13 1523192931

Sad se spremam gleda opet twisted dox - don't fuck with cats... nadam se da ce mi to izbit bubice iz glave  sta radite sad? - Page 13 3111943984

hahhah ovo mi je totalno uljepšalo jutro...prepoznajem se u nekim dijelovima. 

To nisu bubice, srce je to, srce!  sta radite sad? - Page 13 4024472575

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.04.20 10:58

Vel'ka Maca je napisao/la:Kontempliram ljubav... o bogo moooj... kako mi malo treba da me se izbaci iz balansa... jedna fakin serijica... ali nenenenenenene, necu misliti na torticu... ljubav je sranje u stvari... lijepa mi je samo ona koja je jebeno bolna jer je neomoguciva ili nesretna ili tako neko sranje... ona koja se izrealizira i zavrsi brakom ili nekom dugorocnom vezom se pretvori u takav shit, u takvu ucmalu zabokrecinu da si to ne zelim opet... ali s druge strane, oh vota glorijus filingggg.... aaaaaaaaaaaaaaaa :rollercoaster:

A popizdim na one izdrkotine tipa mostova okruga madison... aaaaaaaaaaa.... sta koji kurac... idi za njimmmmm... cast,moral, etika... odjebite od mene... a onda se opet pitas koliko to sve skupa ima smisla ako ce zavrsiti kao zabokrecina... ali da... ljubav i je sebicna... i treba biti sebicna... o jebemti... odo gledat neke krimice da me vrate u ekvinocij  sta radite sad? - Page 13 1523192931

Sad se spremam gleda opet twisted dox - don't fuck with cats... nadam se da ce mi to izbit bubice iz glave  sta radite sad? - Page 13 3111943984

hahhah ovo mi je totalno uljepšalo jutro...prepoznajem se u nekim dijelovima. 

sta radite sad? - Page 13 11484130

(op.a. nije ekvinocij nega ekvilibrij... omaska u zaru borbe)

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 19.04.20 11:15

Vel'ka Maca je napisao/la:E da, i katici sretan uskrs! Hristosse rodi!

I znas cega sam se nekidan sjetila...kako ti je krepucnula tvoja zamorcica... i kako sam predlozila da nabavis drugu, kao sto se ja tri godine vec ucim voljeti gigija kad mi lav ode... pa si rekla kako to nije to... nije to tvoja zamorcica... nije... nije ni gigi - lav, ali otkrivam njegov karakter i  ucim njegove fore i gradim novi odnos, drugaciji i nov koji ima svojih ljepota i vrijednosti... nikada gigi nece biti lavic i obratno, ali volim ih oboje... svakog na svoj nacin i zbog drugacijih fora i fazona... jao bre, totalno sam odlepela sta radite sad? - Page 13 727654710  samo htedoh da ti saopstim da das  sansu i novom ginipigu sta radite sad? - Page 13 11484130
Hristos vaskrse  sta radite sad? - Page 13 11484130

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 19.04.20 13:27

Vel'ka Maca je napisao/la:... 

Srce je nakupina glatkih mišićnih vlakana, vezivnih tkiva i krvnih žila, koje kad zašmercaju, ode i ostatak na večita lovišta.  sta radite sad? - Page 13 3384354616
A da, Hrisos voskrese.  sta radite sad? - Page 13 171927698

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 19.04.20 17:18

evo ja rucala. ps. pope, nije bas srce nakupina glatkih vlakana. ima razlike. a nije bas ni klasicno poprecno prugasto vlakno. srce je posebno.
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  sarita 19.04.20 17:20

evo malo i razmisljam. bas je fino da se od kuce moze raditi. mogla bih ovako do pemzije. radite li vi jos? nadam se da jos uvijek mozete raditi....
sarita
sarita

Broj postova : 917

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 19.04.20 20:07

sarita je napisao/la:evo ja rucala. ps. pope, nije bas srce nakupina glatkih vlakana. ima razlike. a nije bas ni klasicno poprecno prugasto vlakno. srce je posebno.
E jebiga, mene u školi učilo jedno, a onda me struka poklopi po prstima.  sta radite sad? - Page 13 1724307051

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 19.04.20 20:08

sarita je napisao/la:... radite li vi jos? nadam se da jos uvijek mozete raditi....
Pokušavam ...  sta radite sad? - Page 13 3384354616

[Vrh] Go down

Postaj  blitwa 19.04.20 20:20

ništa posebno...

blitwa

Broj postova : 1032

[Vrh] Go down

Postaj  Lena 24.04.20 7:49

blitwa je napisao/la:ništa posebno...

Cmok!  sta radite sad? - Page 13 3015220106

Ja eskiviram posao danas, malo....
Proteklih 20 dana koma od gužve na poslu, pa moram malo odahnuti....mozak mi je spržen od novosti, informacija....

Kako ste?
Jel radite, ne radite, glumite da radite, radite "od doma"?

Obožavam parolu - ostanite doma!!! sta radite sad? - Page 13 1523192931

Ostala bi da mogu....ustvari bolje da ne moram ostat doma, ovako bar nekakav normalan život imam....
Lena
Lena

Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 24.04.20 14:21

Lena je napisao/la:
...

Kako ste?
Jel radite, ne radite, glumite da radite, radite "od doma"?

Obožavam parolu - ostanite doma!!! sta radite sad? - Page 13 1523192931

...
Ne radim, glumim od doma.  sta radite sad? - Page 13 11484130

Parola me podsjeća na one iz '71 - "Ostvarimo amandmane".
Ne znači niš, a može značiti sve ... i ide maximalno na jetra!  sta radite sad? - Page 13 3827417775

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 24.04.20 23:35

Jedan od luđih, teških, bolnih tjedana je završio. Hvala ti, Bože. sta radite sad? - Page 13 4255275425

A sad bi najradije zaspala i spavala danima, da se regeneriram kroz ljekoviti san.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 40. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics