sta radite sad?
Stranica 14 / 40. • Share
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: sta radite sad?
Ne radim nista i tako cu provesti citav vikend.
Moji su jos juce navece otisli da nesto urade za Germanovog tatu, tako da sam sama. Apsolutno se niceg necu dotaci osim daljinskog, slusalica, bicikla i medicinke. Klopu cu naruciti i uzivacu.
Moji su jos juce navece otisli da nesto urade za Germanovog tatu, tako da sam sama. Apsolutno se niceg necu dotaci osim daljinskog, slusalica, bicikla i medicinke. Klopu cu naruciti i uzivacu.
Cat_- Broj postova : 865
evo, dala sam čoporu večeru i iščetkala ih, podlakom napunila onu veću vrećicu iz Lidla, a tek smo počeli s tim
za čudo, svo troje su mi se danas dali četkati, inače bježe čim četku vide
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:evo, dala sam čoporu večeru i iščetkala ih, podlakom napunila onu veću vrećicu iz Lidla, a tek smo počeli s tim
di si macko.... Znaci malamuti su i dalje konstanta?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Uvijek se motam tu negdje...u blizinipizda je napisao/la:Alhambra je napisao/la:evo, dala sam čoporu večeru i iščetkala ih, podlakom napunila onu veću vrećicu iz Lidla, a tek smo počeli s tim
di si macko.... Znaci malamuti su i dalje konstanta?
Malamuti su konstanta, stali smo na 3...ipak
Gost- Gost
Alhambra, sviđam profilnu!
Dobrodošla...
Upravo mi ptičica sletjela na otvoreni prozor. Sve zvoni od njihovog pjeva.
Nakon što sklopim ovaj komp idem na drugi malo raditi za posao da me ne zatrpa lavina sutra, pa na otvoreni plac po jagode i lukec.
Stiže ekipa na ručak, no ja ne kuham. Stariji masterchef je danas isplanirao lagani riblji menu, ja sam obavila kupnju sastojaka.
Zadužena sam samo da napravim bogatu voćnu salatu. Svi se kao pazimo s klopom.
Proljeće u ZG je najljepše doba. Priroda je predivna.
Dobrodošla...
Nakon što sklopim ovaj komp idem na drugi malo raditi za posao da me ne zatrpa lavina sutra, pa na otvoreni plac po jagode i lukec.
Stiže ekipa na ručak, no ja ne kuham. Stariji masterchef je danas isplanirao lagani riblji menu, ja sam obavila kupnju sastojaka.
Gost- Gost
magdalenica je napisao/la:Alhambra, sviđam profilnu!
Dobrodošla...
Jutro Magdalenice ..i hvala
I ja volim proljece, ali ljetna rana jutra su mi najdraza
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:
Prehot je profilna!
Sjetila sam se Monice Bellucci koju sam sinoć gledala u Bondu, ta žena mi je presexy.
Osobito ljetna jutra na moru
Hvar
Gost- Gost
Ćao maco fora mi je taj "cao maco" pozdrav jer tako jedna mi poznanica na fejsu zove frajere koji ju bare po fejsu - cao maco tipoviAlhambra je napisao/la:evo, dala sam čoporu večeru i iščetkala ih, podlakom napunila onu veću vrećicu iz Lidla, a tek smo počeli s tim
Gost- Gost
besposlenpop- Broj postova : 5773
Ćao maco i tebiVel'ka Maca je napisao/la:Ćao maco fora mi je taj "cao maco" pozdrav jer tako jedna mi poznanica na fejsu zove frajere koji ju bare po fejsu - cao maco tipoviAlhambra je napisao/la:evo, dala sam čoporu večeru i iščetkala ih, podlakom napunila onu veću vrećicu iz Lidla, a tek smo počeli s tim
Evo, jednog takvog sam jucer opet neutralizirala, al lako njih...onih na plaži se nikako riješiti
Gost- Gost
Monica je neponovljivamagdalenica je napisao/la:Alhambra je napisao/la:
Prehot je profilna!
Sjetila sam se Monice Bellucci koju sam sinoć gledala u Bondu, ta žena mi je presexy.
Osobito ljetna jutra na moru
Hvar
Ljetna jutra doma - gustanje na terasi u pidžami, uz cvrkut ptičica i spasonosnu svjezinu
A na moru...kavica na rivi nakon place, kako bi rekao Pizda
...ili, kupanje za bonace
Gost- Gost
e, to...tomagdalenica je napisao/la:
Kupanje, rano ujutro, more ka' ulje, naturel bez badića
ajme, guštaaa
ja često i tijekom dana badić u moru skinem i omotam oko ruke
Gost- Gost
Hajde vas dve ne stajte na muku nama kontinentalcima... ...
Alhambra je napisao/la:e, to...tomagdalenica je napisao/la:
Kupanje, rano ujutro, more ka' ulje, naturel bez badića
ajme, guštaaa
ja često i tijekom dana badić u moru skinem i omotam oko ruke
Yeeeee...hahhahah....to i ja radim. I onda kad nalete puritanci i dežurni inšpektori ćudoređa obučem se :/
Al ne zbog sebe. Zbog staraca mojih čednih kojima bi otkazalo srce od njihovog "raskalašenog" potomka...
Nesputanost & sloboda
Gost- Gost
Legla sam u 15h da samo malo odmorim i sad sam se probudila.
I odmah navalila na trenutno omiljeni slatkis.
Obilazila sam ove Kinder Cards misleci da se radi samo o keksicima. Kakva greska! Ukusom podseca na Bueno i ima tanku opnu, a unutra meki krem, koji nije previse redak kao u Bueno. Topi se u ustima.
A u ove Reese americke cokoladice, sam se zaljubila prosle godine.
Sinoc smo isprobali novu pizzeriu i odusevila sam se. Pizze su im fantasticne. Najvise volim Quatro Formaggi. A vi?
Pokusavam se setiti i mislim da do sada nismo imali temu o hrani. Ne racunajuci onu o kuvanju.
Obilazila sam ove Kinder Cards misleci da se radi samo o keksicima. Kakva greska! Ukusom podseca na Bueno i ima tanku opnu, a unutra meki krem, koji nije previse redak kao u Bueno. Topi se u ustima.
Sinoc smo isprobali novu pizzeriu i odusevila sam se. Pizze su im fantasticne. Najvise volim Quatro Formaggi. A vi?
Pokusavam se setiti i mislim da do sada nismo imali temu o hrani. Ne racunajuci onu o kuvanju.
Nisam se nikada kupala gola u moru. Samo u toplesu i to na skrivenoj plazi na Kritu.
Mislim da bi mi gacice falile, ali ko zna.
I zaspala tako u toplesu na plazi, a German me slikao. Mislim da mi je to naj hot fotka ikada. Vec bi me u Kuriru ovako opisali:“Forumasica Cat kao od majke rodjena. Preti da srusi internet. Od ovog prizora ce vam se zavrteti u glavi.“
Kurir je jedan od najgorih svetskih portala i vec godinama svesrdno radi na promicanju primitivizma. Zajedno sa Zeljkom Mitrovicem i TV Pink. Njega bi trebalo dozivotno zatvoriti zbog permanentnog skrozavanja i onako jedva primetke kulture u Srbalja.
I zaspala tako u toplesu na plazi, a German me slikao. Mislim da mi je to naj hot fotka ikada. Vec bi me u Kuriru ovako opisali:“Forumasica Cat kao od majke rodjena. Preti da srusi internet. Od ovog prizora ce vam se zavrteti u glavi.“
Kurir je jedan od najgorih svetskih portala i vec godinama svesrdno radi na promicanju primitivizma. Zajedno sa Zeljkom Mitrovicem i TV Pink. Njega bi trebalo dozivotno zatvoriti zbog permanentnog skrozavanja i onako jedva primetke kulture u Srbalja.
Ja Suzi Quatro.Cat_ je napisao/la:... Najvise volim Quatro Formaggi. A vi?
...
cmokać lenočkaLena je napisao/la:blitwa je napisao/la:ništa posebno...
Cmok!
Ja eskiviram posao danas, malo....
Proteklih 20 dana koma od gužve na poslu, pa moram malo odahnuti....mozak mi je spržen od novosti, informacija....
Kako ste?
Jel radite, ne radite, glumite da radite, radite "od doma"?
Obožavam parolu - ostanite doma!!!
Ostala bi da mogu....ustvari bolje da ne moram ostat doma, ovako bar nekakav normalan život imam....
radim od doma i paše i men ovaj tempo.
problem je što i sinko radi od doma pa je okupirao dnevni boravak i kuhinju, a kako rade na nekom novom projektu cijeli dan je online na konferencijskoj vezi s njih 15-tak.
prava umjetnost je skuhati kavu da on ne zakoluta očima
Cat_ je napisao/la:Nisam se nikada kupala gola u moru. Samo u toplesu i to na skrivenoj plazi na Kritu.
ima kod vas zutila koliko hoces, Happy tv pa razni tabloidi za koje je Kurir mila majka. Ovdje zacudo nema toga, koliko znam ne postoji nijedan tabloid ni televizije koje se bave tracevima i slicnim smecem. Zato masa njih gleda Zadrugu i Parove na jubitu . Onu sliku u toplesu mos stavit ovdje za potrebe Trojmi...
pizda- Murderator
Cat_ je napisao/la:Legla sam u 15h da samo malo odmorim i sad sam se probudila.
ocito imas jak metabolizam kad tamanis silne cokoladice...
pizda- Murderator
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Stranica 14 / 40.