sta radite sad?
Stranica 15 / 40. • Share
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: sta radite sad?
S obzirom na to da je Praznik rada, odoh raditi.
Prvo za posao, onda za studije, pa vozit kućni bike.
Sutra vanka, hodanje preko cijelog grada.
Prvo za posao, onda za studije, pa vozit kućni bike.
Sutra vanka, hodanje preko cijelog grada.
Gost- Gost
Pokušavam se odmoriti od cjelodnevnog šklancanja po šumi.
Nabrala sam tonu medvjeđeg luka, oprala ga i pustila da se suši.
Bome sam si opet napravila posla za sutra.
skuhao rucak za sutra jer sam gladan jela...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
sarita je napisao/la:lezim
Na pupku ili na dupetu?
Zivchan sam ko trofazna struja ali imam srece da je povoljno vrijeme vani inache ne bi mogao spavati osim u kadi punoj vode jer mi je Klima (A/C) riknula..Jebe me kontrolni modul..Kupim na eBay_u vec treci ali ne valja,,Mamu mu jebem i tom varijabilnom spidu motora odlucio sam promijeniti i kontrolnu plochu koja kontrolira brzinu motora a i transformator.. a mozda je riknuo elektro motor koji tjera hladni zrak u centralni razvodni sistem..Motor se vrti ali samo na 100 obrtaja u minuti mjesto 1000..Moguce da mu je riknuo samo lezaj koji se ne chuje (inache se svaki lezaj chuje po svom specifichnom zavijanju) pa motor ne okrece bez otpora nego sa otporom pa zato pregara kontrolni modul..Jebeno je moram se zavlachiti u furnace koje sam sam dizajnirao i prilagodio uskom prostoru u vesheraju:
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:
Zivchan sam ko trofazna struja ali imam srece da je povoljno vrijeme vani inache ne bi mogao spavati osim u kadi punoj vode jer mi je Klima (A/C) riknula..Jebe me kontrolni modul..Kupim na eBay_u vec treci ali ne valja,,Mamu mu jebem i tom varijabilnom spidu motora odlucio sam promijeniti i kontrolnu plochu koja kontrolira brzinu motora a i transformator.. a mozda je riknuo elektro motor koji tjera hladni zrak u centralni razvodni sistem..Motor se vrti ali samo na 100 obrtaja u minuti mjesto 1000..Moguce da mu je riknuo samo lezaj koji se ne chuje (inache se svaki lezaj chuje po svom specifichnom zavijanju) pa motor ne okrece bez otpora nego sa otporom pa zato pregara kontrolni modul..Jebeno je moram se zavlachiti u furnace koje sam sam dizajnirao i prilagodio uskom prostoru u vesheraju:
Super da imaš vremena, volje, novaca za dijelove i živaca.
Ja bi pozvala majstora, da mi klima proradi isti dan.
Ako nešto ne podnosim, to je vrućina. Prava južnjakinja.
Jutros ću napravit što treba za studij. Onda odoh šetat.
Gost- Gost
Ljuta san ka pasina jer mi je opet probila vlaga ispod novougradjenog prozora u boravku...
Gost- Gost
Cat_ je napisao/la:Nisam se nikada kupala gola u moru. Samo u toplesu i to na skrivenoj plazi na Kritu.
Mislim da bi mi gacice falile, ali ko zna.
Probaj bez gaća.
More ti nježno miluje međunožje, nešto neopisivo.
Još ćeš se ti mene sjetit, kažem ti..
Gost- Gost
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop je napisao/la:Buljim u ekran.
Jao.
Ni ti se nisi kupao bezgaća.
Gost- Gost
blitwa je napisao/la:Pokušavam se odmoriti od cjelodnevnog šklancanja po šumi.
: p
Stigli labovi?
Gost- Gost
ne znam koji mi je kristijan ronaldo al danas si mi hilerijus!! Valjda zato sto nisi ranjiva i ne radis na sebi (trenutno)magdalenica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Buljim u ekran.
Jao.
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Ljuta san ka pasina jer mi je opet probila vlaga ispod novougradjenog prozora u boravku...
Opusti se. Skini gace. Ljeto se primice. : D
Gost- Gost
I ne samo tzigin.... i ti ko da si s partija ludog sesirdzije utamannnTomica je napisao/la:A i Cigin avatar unosi radost u ovaj tmurni jesenji dan. : D
Gost- Gost
Meni moras rec - obuci gace... al samo na forumuTomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Ljuta san ka pasina jer mi je opet probila vlaga ispod novougradjenog prozora u boravku...
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:I ne samo tzigin.... i ti ko da si s partija ludog sesirdzije utamannnTomica je napisao/la:A i Cigin avatar unosi radost u ovaj tmurni jesenji dan. : D
Sta nije super? : D Bas sam se kliknula s njime.
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Meni moras rec - obuci gace... al samo na forumuTomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Ljuta san ka pasina jer mi je opet probila vlaga ispod novougradjenog prozora u boravku...
: )))
Gost- Gost
Jesam, do treće godine.magdalenica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Buljim u ekran.
Jao.
looodi ste.
A to s ljetnim radostima..pa tu nema dvojbe. Kako može kupanje s uskim gaćaman bit bolje od morske struje među nogaman?
Svašta.
A to s ljetnim radostima..pa tu nema dvojbe. Kako može kupanje s uskim gaćaman bit bolje od morske struje među nogaman?
Svašta.
Gost- Gost
Za pišanje je svejedno jesu'l uske il široke.magdalenica je napisao/la: looodi ste.
Svašta.
E, za sranje ih treba spustit.
besposlenpop- Broj postova : 5773
besposlenpop je napisao/la:Za pišanje je svejedno jesu'l uske il široke.magdalenica je napisao/la: looodi ste.
Svašta.
E, za sranje ih treba spustit.
Gost- Gost
Magdo, hebemmu, pa zar je dotle doslo? : D Kad bih cekala ljeto da mi nesto miluje medjunozje, radije bih izabrala rijeku. Struje su jace, silovitije.
Gost- Gost
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Stranica 15 / 40.