sta radite sad?
Stranica 16 / 40. • Share
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: sta radite sad?
Može ito. Još nisam isprobal.magdalenica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Za pišanje je svejedno jesu'l uske il široke.magdalenica je napisao/la: looodi ste.
A to s ljetnim radostima..pa tu nema dvojbe. Kako može kupanje s uskim gaćaman bit bolje od morske struje među nogaman?
Svašta.
E, za sranje ih treba spustit.
Lijepo mi te vidjeti tako obučenu. Zapravo, lijepo te je vidjeti bez obzira na obleku. : *Tomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:I ne samo tzigin.... i ti ko da si s partija ludog sesirdzije utamannnTomica je napisao/la:A i Cigin avatar unosi radost u ovaj tmurni jesenji dan. : D
Sta nije super? : D Bas sam se kliknula s njime.
Uz taj šeširić bi ti odlično "legao" onaj baloner što si vratila. : p : D
Cigin avatar me asocira na Kim Jong Un-a, za kojeg se ne zna je li živ ili mrtav. Ovaj na slici je prilično živ. I sit.
Stigli : pTomica je napisao/la:blitwa je napisao/la:Pokušavam se odmoriti od cjelodnevnog šklancanja po šumi.
Nabrala sam tonu medvjeđeg luka, oprala ga i pustila da se suši.
Bome sam si opet napravila posla za sutra.
: p
Stigli labovi?
Do sad sam mrljala po kuhinji. Bemtibudalu i pesto i luk i sve. Cijelo susjedstvo smrdi po bijelom luku.
Tomica je napisao/la:Magdo, hebemmu, pa zar je dotle doslo? : D Kad bih cekala ljeto da mi nesto miluje medjunozje, radije bih izabrala rijeku. Struje su jace, silovitije.
Tomica je napisao/la:Magdo, hebemmu, pa zar je dotle doslo? : D Kad bih cekala ljeto da mi nesto miluje medjunozje, radije bih izabrala rijeku. Struje su jace, silovitije.
Slapovi Krke možda..
Gost- Gost
ajme koliko ste pisali....procitat cu i napisat sta....sutra....danas sam iscrpita.....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
ah ... šta radim upravo ... sjela na kauč i ispružila noge na stolić. lap top na krilu i čitam vas malo. moram vidjeti šta nudi tv program danas, možda ima kakav dobar film. popodne sam peglala i pogledala film na netflixu. napravila neku paštu sa gljivamau woku što se može i hladno jesti međutim naela sam se salate od čega sam našla u frižideru, moram skinuti 6 do 7 kg.
chillam jednostavno.
čekam auto da mi stigne.
jeste li se udebljali kultaši?
chillam jednostavno.
čekam auto da mi stigne.
maledetta primavera- Broj postova : 1678
magdalenica je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Nisam se nikada kupala gola u moru. Samo u toplesu i to na skrivenoj plazi na Kritu.
Mislim da bi mi gacice falile, ali ko zna.
Probaj bez gaća.
More ti nježno miluje međunožje, nešto neopisivo.
Još ćeš se ti mene sjetit, kažem ti..
Devojcice, ne znam kako to da ti saopstim, ali ispala ti je...picka.
Sram vas bilo!
Mnogo ste me nasmejale...
Idem sad Whispici ostaviti nesto za sram, stid i rumenilo.
Ako mi forum dopusti.
P.S. Tusiram se i kupam se gola. Znam i ja ponesto o tom neznom milovanju i strujanjima.
Cat_- Broj postova : 865
Ne, tito radiš za nas.maledetta primavera je napisao/la:ah ... šta radim upravo ... sjela na kauč i ispružila noge na stolić. lap top na krilu i čitam vas malo. moram vidjeti šta nudi tv program danas, možda ima kakav dobar film. popodne sam peglala i pogledala film na netflixu. napravila neku paštu sa gljivamau woku što se može i hladno jesti međutim naela sam se salate od čega sam našla u frižideru, moram skinuti 6 do 7 kg.
chillam jednostavno.
čekam auto da mi stigne.
Cat_ je napisao/la:
Sram vas bilo!
Ako mi forum dopusti.
P.S. Tusiram se i kupam se gola. Znam i ja ponesto o tom neznom milovanju i strujanjima.
Da, dobra je pička na profilnoj.
Iako ljubitelji prirode rado gledaju podmorje, vjerujem kako pogled ipak radoznalo skrene u međunožje.
Vidjeh lika na FB, nije moj tip
Gost- Gost
Kad se jednom proba, nema natragmagdalenica je napisao/la:Cat_ je napisao/la:Nisam se nikada kupala gola u moru. Samo u toplesu i to na skrivenoj plazi na Kritu.
Mislim da bi mi gacice falile, ali ko zna.
Probaj bez gaća.
More ti nježno miluje međunožje, nešto neopisivo.
Još ćeš se ti mene sjetit, kažem ti..
Vidim, ti si otvorila sezonu međunožnog milovanja
Ja cu iduci tjedan
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:Ne, tito radiš za nas.maledetta primavera je napisao/la:ah ... šta radim upravo ... sjela na kauč i ispružila noge na stolić. lap top na krilu i čitam vas malo. moram vidjeti šta nudi tv program danas, možda ima kakav dobar film. popodne sam peglala i pogledala film na netflixu. napravila neku paštu sa gljivamau woku što se može i hladno jesti međutim naela sam se salate od čega sam našla u frižideru, moram skinuti 6 do 7 kg.
chillam jednostavno.
čekam auto da mi stigne.
upravo tako. a i previše
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Cat_ je napisao/la:
Ako mi forum dopusti.
ja isto, probao sam u skafanderu ali nije to, to...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
maledetta primavera je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Ne, tito radiš za nas.maledetta primavera je napisao/la:ah ... šta radim upravo ... sjela na kauč i ispružila noge na stolić. lap top na krilu i čitam vas malo. moram vidjeti šta nudi tv program danas, možda ima kakav dobar film. popodne sam peglala i pogledala film na netflixu. napravila neku paštu sa gljivamau woku što se može i hladno jesti međutim naela sam se salate od čega sam našla u frižideru, moram skinuti 6 do 7 kg.
chillam jednostavno.
čekam auto da mi stigne.
upravo tako. a i previše
tebi treba nabiti deset kila. Jos malo pa si anorexicna...
pizda- Murderator
Alhambra je napisao/la:
Ja cu iduci tjedan
super, nakon tebe cemo Pop i ja...
pizda- Murderator
magdalenica je napisao/la: looodi ste.
A to s ljetnim radostima..pa tu nema dvojbe. Kako može kupanje s uskim gaćaman bit bolje od morske struje među nogaman?
Svašta.
sta se ne bojis da ti uleti kakav brancin ili orada? Kad bi se ja gol kupao poceli bi se sakupljati morski psi...
pizda- Murderator
Shta ceti Rijeka dovoljno ti je da regulirash pritisak na tushu..em je praktichnije em je nadogvat ruke:
Ali kada smo kod plivanja preporucham uspalitim damama da se zakache kao anker za kurac i onda plutaju kao sipice gok dozivljavaju orgazmichke ugodjaje.Sex u vodi je neshto najbolje shto vam se moze desiti..Meni je to super posebno na plazama dok te gleda publika sva u nevjerici naslucujuci u svojim glavama ...da li se ono dvoje prtzaju ili se samo shlataju:
Gost- Gost
magdalenica je napisao/la:Cat_ je napisao/la:
Sram vas bilo!
Ako mi forum dopusti.
Da, dobra je pička na profilnoj.
Iako ljubitelji prirode rado gledaju podmorje, vjerujem kako pogled ipak radoznalo skrene u međunožje.
Vidjeh lika na FB, nije moj tip
Meni tako uvijek skrene pogled prema dole da vidim da li ima veliki klitac:)Radoznalost jebaji ga:
Gost- Gost
Alhambra je napisao/la:
Kad se jednom proba, nema natrag
Ja cu iduci tjedan
Ko nije probao ne zna..
Taj osjećaj slobode koji je omogućen klići u vodi.
Klićo naprosto klikće!
Gost- Gost
pizda je napisao/la:magdalenica je napisao/la: looodi ste.
Svašta.
sta se ne bojis da ti uleti kakav brancin ili orada? Kad bi se ja gol kupao poceli bi se sakupljati morski psi...
Brancin i orada imaju pametnija posla nego meni uletat.
Da sam muško, razmislila bi, priznajem
Gost- Gost
zingaro je napisao/la:
Meni tako uvijek skrene pogled prema dole da vidim da li ima veliki klitac:)Radoznalost jebaji ga:
Od istog je materijala sazdan ko i penis, pa jel tvoj uvijek velik..
Gost- Gost
Tomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:I ne samo tzigin.... i ti ko da si s partija ludog sesirdzije utamannnTomica je napisao/la:A i Cigin avatar unosi radost u ovaj tmurni jesenji dan. : D
Sta nije super? : D Bas sam se kliknula s njime.
Ooodlican je pravo proljetno propuvan... i ta rozla u kombinaciji s narancastom na podlozi od srcaaaa
Gost- Gost
maledetta primavera je napisao/la:ah ... šta radim upravo ... sjela na kauč i ispružila noge na stolić. lap top na krilu i čitam vas malo. moram vidjeti šta nudi tv program danas, možda ima kakav dobar film. popodne sam peglala i pogledala film na netflixu. napravila neku paštu sa gljivamau woku što se može i hladno jesti međutim naela sam se salate od čega sam našla u frižideru, moram skinuti 6 do 7 kg.
chillam jednostavno.
čekam auto da mi stigne.
Nisam, za divno cudo.... ni za bozic... 1. Put u zivotu... ja sam od onih kad su u problemu - ne jedu... a poso, a ovo, a ono...
Gost- Gost
Poprave me inspirisalo. Mogel bi se večeras okupat bez gaća. Samo da oribam kadu ...pizda je napisao/la:Alhambra je napisao/la:
Ja cu iduci tjedan
super, nakon tebe cemo Pop i ja...
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Stranica 16 / 40.