sta radite sad?
Stranica 33 / 40. • Share
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: sta radite sad?
whisperer je napisao/la:Pijem kavu.
Danas se spuštam na plažu kroz šumicu, i prema meni po istom puteljku iz suprotnog smjera prilazi lik i onako hoda i tupavo mi gleda u cice. Žene će sigurno prepoznati taj tupavi pogled. Odjednom takvog idiotskog pogleda pukne glavom o podeblju granu. U prvi mah mi je bilo drago jer je fakat odvalio granu, no čim je počeo i jaukat prestrašila sam se. Na kraju sam još morala provjeravati je l dobro.
bas fora , sta ga imas tjesit, trebala si mu se rugat . Jel to ona sumica gdje Stile ima antilegalnu plantazu marihuane?
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
Štaste vi zbog gledanja uzbudite - bar znači dase ima šta pogledat.whisperer je napisao/la:Pijem kavu.
Danas se spuštam na plažu kroz šumicu, i prema meni po istom puteljku iz suprotnog smjera prilazi lik i onako hoda i tupavo mi gleda u cice. Žene će sigurno prepoznati taj tupavi pogled. ...
Po ovom ispada dabi sve 'pristojne' žemske htjele izgledat ko Hloverka?
Mašta Hloverka - Raza!
Razmisljam kako vas sve iskrcat s ovog foruna... i rijesit narancaste za koju znamo da je nova crna... barem poskidat avatare... cerge jel... ali ja volim ove istinite lazi
Gost- Gost
Ovako mi je u cice gledala sitna i najstarija kolegica na poslu... doduse, taman su joj oci negdje u visini mog grudnjaka ali bas mi je upao u oko taj fokusirani pogled... zena me vidi prvi dan i vidim da je prilicno fokusirana na spuzve moga grudnjaka... al reko, oniza je zena pa to ti je...whisperer je napisao/la:Pijem kavu.
Danas se spuštam na plažu kroz šumicu, i prema meni po istom puteljku iz suprotnog smjera prilazi lik i onako hoda i tupavo mi gleda u cice. Žene će sigurno prepoznati taj tupavi pogled. Odjednom takvog idiotskog pogleda pukne glavom o podeblju granu. U prvi mah mi je bilo drago jer je fakat odvalio granu, no čim je počeo i jaukat prestrašila sam se. Na kraju sam još morala provjeravati je l dobro.
Gost- Gost
Tak da dekolte, nedekolte, uvik ce bit onih koji mogu pogledat premda nisu ginekolozi...
Gost- Gost
Jel mi to poslo za rukom sa blitwom i tomicom... koliko vidim... a sta je s ostalima... pizda jedina ima svoju sliku ali od prije 40 godina... to je njegova maska... ?Vel'ka Maca je napisao/la:Razmisljam kako vas sve iskrcat s ovog foruna... i rijesit narancaste za koju znamo da je nova crna... barem poskidat avatare... cerge jel... ali ja volim ove istinite lazi
Gost- Gost
whisperer je napisao/la:Pijem kavu.
: D
Ovo me podsjeca na one klipove s nespretnim, bedastim lopovima koje, na kraju, policija mora spasavat' ili vodit' u bolnicu.
Gost- Gost
Vel'ka Maca je napisao/la:Jel mi to poslo za rukom sa blitwom i tomicom... koliko vidim... a sta je s ostalima... pizda jedina ima svoju sliku ali od prije 40 godina... to je njegova maska... ?Vel'ka Maca je napisao/la:Razmisljam kako vas sve iskrcat s ovog foruna... i rijesit narancaste za koju znamo da je nova crna... barem poskidat avatare... cerge jel... ali ja volim ove istinite lazi
A morat' cu te razocarat'. Povremeno naletim ali mi se nesto i ne pise... Ovaj forum nije klimatiziran, a kad je ljeto u pitanju, vise sam nalik na vampira Ernesta.
Gost- Gost
Razmisljam o mikrofikcijama, pricama koje stanu u par sms-ova...
Npr.
In the world of the immortals, scientists discovered a drug that makes you mortal for a day. People start doing the "try not to die" challenge for views, and find out it's harder than it looks.
Ili....
While you're staying at your grandparents' house out in the country, you decide to wander into the forest. Light streams in through the trees, birds twitter about, and the leaves crunch beneath your feet. You're sure there isn't another human around for miles, but as the sun sinks low in the sky and you decide to head back, you hear the unmistakable opening notes of Africa by Toto float over the canopy.
Npr.
In the world of the immortals, scientists discovered a drug that makes you mortal for a day. People start doing the "try not to die" challenge for views, and find out it's harder than it looks.
Ili....
While you're staying at your grandparents' house out in the country, you decide to wander into the forest. Light streams in through the trees, birds twitter about, and the leaves crunch beneath your feet. You're sure there isn't another human around for miles, but as the sun sinks low in the sky and you decide to head back, you hear the unmistakable opening notes of Africa by Toto float over the canopy.
Gost- Gost
besposlenpop je napisao/la:
Štaste vi zbog gledanja uzbudite - bar znači dase ima šta pogledat.
Mašta Hloverka - Raza!
Smijem odgovoriti?
Rijetko koja zena voli poglede i ponasanje 'uspaljenog pseta'... Kao i komentare poput "imasestapogledat'; imazastaufatit'; ima cvaraka od nje pravit'; i tata bi, sine; imadobrusisu; jebenasipicka itd."
Ako to dosad nisi shvatio, onda - jebiga. Cudi se i dalje i slini za zenama kao za cevapima. Ne ide dalje od 'prijateljske zone'.
Gost- Gost
Nisi shvatila.Tomica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Štaste vi zbog gledanja uzbudite - bar znači dase ima šta pogledat.
Mašta Hloverka - Raza!
Smijem odgovoriti?
Rijetko koja zena voli poglede i ponasanje 'uspaljenog pseta'... Kao i komentare poput "imasestapogledat'; imazastaufatit'; ima cvaraka od nje pravit'; i tata bi, sine; imadobrusisu; jebenasipicka itd."
Ako to dosad nisi shvatio, onda - jebiga. Cudi se i dalje i slini za zenama kao za cevapima. Ne ide dalje od 'prijateljske zone'.
Vel'ka Maca je napisao/la:Osim sto laze cim zine... meni barem
Henry je odličan!
Zadnja promjena: Lena; 02.07.20 12:21; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : .)
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Pa radi se o nijansama ... da ne velim i o razlici ko zemlja i nebo.Tomica je napisao/la:Pa pojasni, onda.
Bacit oko nije isto ko i buljit, slinit, objesit vilicu ...
A i dojam o tom od osobe do osobe (ženske suprotnog spola) može varirat. Valjda ...?
Poprave!Lena je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Osim sto laze cim zine... meni barem
Henry je odličan!
besposlenpop je napisao/la:Pa radi se o nijansama ... da ne velim i o razlici ko zemlja i nebo.Tomica je napisao/la:Pa pojasni, onda.
A i dojam o tom od osobe do osobe (ženske suprotnog spola) može varirat. Valjda ...?
Ne radi se o nijansama. Govorimo sad o slinavcima. I ne znam koliko nekoj zeni mora biti naruseno samopouzdanje da bi im bilo ugodno kad ih takvi slinavci zaprate.
Gost- Gost
Bomboncic samo dok si na tripu seems like the devil himself... ne prozivio nitko! ; )Lena je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:Osim sto laze cim zine... meni barem
Henry je odličan!
Gost- Gost
To tomo, reci ti nj(im)emuTomica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pa radi se o nijansama ... da ne velim i o razlici ko zemlja i nebo.Tomica je napisao/la:Pa pojasni, onda.
Ne radi se o nijansama. Govorimo sad o slinavcima. I ne znam koliko nekoj zeni mora biti naruseno samopouzdanje da bi im bilo ugodno kad ih takvi slinavci zaprate.
Stvarno jesve to skupa bilo uzasno odvratno i prestrasno, ali fala kurcu, gotovo je...
Gost- Gost
Dovrsila posao, sjedim za kompjuterom iako pojma nemam sto bih na njemu pretrazivala trenutno i cekam 19 sati da mi zavrsi radno vrijeme
Eeee da, i jedva cekam kad ce biti 19 sati sutra. A onda vikeeeend
Eeee da, i jedva cekam kad ce biti 19 sati sutra. A onda vikeeeend
taja- Broj postova : 5995
Vel'ka Maca je napisao/la:To tomo, reci ti nj(im)emuTomica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Pa radi se o nijansama ... da ne velim i o razlici ko zemlja i nebo.Tomica je napisao/la:Pa pojasni, onda.
Stvarno jesve to skupa bilo uzasno odvratno i prestrasno, ali fala kurcu, gotovo je...
Odjebi.
Gost- Gost
Sta je bili sa odhebi?Tomica je napisao/la:Vel'ka Maca je napisao/la:To tomo, reci ti nj(im)emuTomica je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
Pa radi se o nijansama ... da ne velim i o razlici ko zemlja i nebo.
Odjebi.
Gost- Gost
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Stranica 33 / 40.