kultniX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta radite sad?

Stranica 34 / 40. Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Go down

sta radite sad? - Page 34 Empty Re: sta radite sad?

Postaj  besposlenpop 02.07.20 22:19

Tomica je napisao/la:Nestalo je zajedno s tvojim Listerinom.
Ja postavim jednoj pitanje ... a onda se druge dve oko toga posvade.  sta radite sad? - Page 34 1523192931

Broj postova : 5771

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.07.20 22:22

Vel'ka Maca je napisao/la:
Lena je napisao/la:
Vel'ka Maca je napisao/la:Osim sto laze cim zine... meni barem

Henry je odličan!
Bomboncic  sta radite sad? - Page 34 3997187549  samo dok si na tripu seems like the devil himself... ne prozivio nitko!  ; )
sta radite sad? - Page 34 2634474203

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 02.07.20 22:22

taja je napisao/la:Dovrsila posao, sjedim za kompjuterom iako pojma nemam sto bih na njemu pretrazivala trenutno i cekam 19 sati da mi zavrsi radno vrijeme   sta radite sad? - Page 34 11484130
Eeee da, i jedva cekam kad ce biti 19 sati sutra. A onda vikeeeend  sta radite sad? - Page 34 3827645783
Dia dhuit!
Zakoga ćete glasat?  sta radite sad? - Page 34 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 02.07.20 22:24

Dudette je napisao/la:
Lena je napisao/la:
Vel'ka Maca je napisao/la:...

Šteta da je umro prije corone.
Kako bimu dobro stajala maska.   sta radite sad? - Page 34 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.07.20 22:27

besposlenpop je napisao/la:
Dudette je napisao/la:
Lena je napisao/la:

Jesi li preslusao YT?  sta radite sad? - Page 34 684758713

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 02.07.20 22:31

Dudette je napisao/la:
Dudette je napisao/la:

Ma počel sam ... al ušesa mi nisu dala da nastavim.    sta radite sad? - Page 34 3111943984

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 02.07.20 22:34

pizda je napisao/la:
Cat_ je napisao/la:Pipika, vidi. sta radite sad? - Page 34 684758713
Opet... sta radite sad? - Page 34 684758713

sta radite sad? - Page 34 D2558910

sta radite sad? - Page 34 1523192931  ova ih ima 5-6!? Ti bi trebala sa tim biznis napravit. Stavis ove cetverolisne u herbarij, kad se spljosti i osusi naljepis na paspartu, malen okviric i prodajes ljudima za srecu...sta radite sad? - Page 34 684758713

Presujem ih u knjigama, ali mogla bih za svekrvu napraviti to sa okviricem. Hvala na dobroj ideji. sta radite sad? - Page 34 684758713
Kada sam joj jednom prilikom pokazala detelinu koju sam pronasla pozalila mi se da je citav zivot trazila detelinu sa 4 lista, ali nikada niti jednu nije nasla, pa sam joj poklonila tu. Radovala se kao malo dete. sta radite sad? - Page 34 684758713
Posle je dobila jos par.
Cat_
Cat_

Broj postova : 865

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 02.07.20 22:38

Vel'ka Maca je napisao/la:Osim sto laze cim zine... meni barem...

Upravo ga gledam u Sons of Anarchy. sta radite sad? - Page 34 684758713 Uvek glumi negativce.
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.07.20 22:40

Dudette je napisao/la:
Dudette je napisao/la:

Ma počel sam ... al ušesa mi nisu dala da nastavim.    sta radite sad? - Page 34 3111943984
Istina da mu glas jako podrhtava, ali rijeci tresu. Otvorena sam za sve sto je lijepo i pozitivno...  sta radite sad? - Page 34 2634474203

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Cat_ 02.07.20 22:58

Na drugoj ste temi pisali o zivotinjicama koje mi izazivaju...brrr nelagodu i strah. Ima ih dosta, ali su zmije na ubedljivo prvom mestu.  sta radite sad? - Page 34 957247240 Muz me je malo desenzibilizirao kada su gustercici u pitanju, ali na pauke, razne insekte i gmizavce jos uvek skacem, cichim i bezim.
Na zalost slicno reagujem i na iznenadne, nepoznate zvuke. Ne moraju cak biti ni glasni.  sta radite sad? - Page 34 957247240 Maleni je u fazi „zezajmo roditelje“. Prvo vece nakon sto su nam postavili roletne i pokazali kako da ih dizemo i spustamo preko mobitela sam sedela na kaucu pored prozora i citala knjigu. I samo odjednom - ting, zzzzz. Skocila sam kao zec i pravo na vrata i tu vidim malenog na stepenistu kako se cereka i drzi mobilni. 😩
I German koji se smeje i grli me:“Ko se to meni opet uplasio? Ti si najplasljivija osoba koju sam ja u zivotu sreo.“

Tipkala sam pola sata. Skroz sam pospana. Laku noc svima. sta radite sad? - Page 34 684758713 Cuvajte se i budite mi dobro. sta radite sad? - Page 34 684758713
Cat_
Cat_

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 02.07.20 23:20

Tomica je napisao/la:Nestalo je zajedno s tvojim Listerinom.
Ja postavim jednoj pitanje ... a onda se druge dve oko toga posvade.  sta radite sad? - Page 34 1523192931

Ne.umisljaj si. Nema to veze s tvojim pitanjem. Zapravo, koje pitanje? Ono je vise bilo tvoje misljenje.

sta radite sad? - Page 34 Receiv10

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 02.07.20 23:26

Tomica je napisao/la:

... Zapravo, koje pitanje? Ono je vise bilo tvoje misljenje.
To je pitanje.
Mišljenje dolazi posle.

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 03.07.20 0:04

Tomica je napisao/la:

Rijetko koja zena voli poglede i ponasanje 'uspaljenog pseta'... Kao i komentare poput "imasestapogledat'; imazastaufatit'; ima cvaraka od nje pravit'; i tata bi, sine; imadobrusisu; jebenasipicka itd."

Ako to dosad nisi shvatio, onda - jebiga. Cudi se i dalje i slini za zenama kao za cevapima. Ne ide dalje od 'prijateljske zone'.

sto se toga tice, danas je situacija super premija u odnosu na razdoblje industralizacije. Ako nista drugo, neka korist od propasti prilicnog dijela tvornica. Ne pamtim kad sam vidio/cuo da se nekoj djevojci dobacuje, uvaljuju seksisticke sprehe i sl. Danas cura moze pjeske proc od Kantride do Pecina bez da dozivi bilo koju neugodnost. Nekad bi je dozivljavala svakih pet metara. Ne kazem, uvijek se nadje neki talent ali ovo sad je apsolutno drasticna razlika...
pizda
pizda
Murderator

Broj postova : 33630

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 03.07.20 0:08

Cat_ je napisao/la:

Presujem ih u knjigama, ali mogla bih za svekrvu napraviti to sa okviricem. Hvala na dobroj ideji. sta radite sad? - Page 34 684758713
Kada sam joj jednom prilikom pokazala detelinu koju sam pronasla pozalila mi se da je citav zivot trazila detelinu sa 4 lista, ali nikada niti jednu nije nasla, pa sam joj poklonila tu. Radovala se kao malo dete. sta radite sad? - Page 34 684758713
Posle je dobila jos par.

sta radite sad? - Page 34 1523192931 di si ti Catice? Nestala si sa coronom i vratila se sa njom sta radite sad? - Page 34 684758713.
Ovo boldirano je bas super, nisam jos nikad vidio da nekog tako idu cetverolisne djeteline ko tebe sta radite sad? - Page 34 684758713...
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  pizda 03.07.20 0:09

Cat_ je napisao/la:Na drugoj ste temi pisali o zivotinjicama koje mi izazivaju...brrr nelagodu i strah. Ima ih dosta, ali su zmije na ubedljivo prvom mestu.  sta radite sad? - Page 34 957247240 Muz me je malo desenzibilizirao kada su gustercici u pitanju, ali na pauke, razne insekte i gmizavce jos uvek skacem, cichim i bezim.
Na zalost slicno reagujem i na iznenadne, nepoznate zvuke. Ne moraju cak biti ni glasni.  sta radite sad? - Page 34 957247240 Maleni je u fazi „zezajmo roditelje“. Prvo vece nakon sto su nam postavili roletne i pokazali kako da ih dizemo i spustamo preko mobitela sam sedela na kaucu pored prozora i citala knjigu. I samo odjednom - ting, zzzzz. Skocila sam kao zec i pravo na vrata i tu vidim malenog na stepenistu kako se cereka i drzi mobilni. 😩
I German koji se smeje i grli me:“Ko se to meni opet uplasio? Ti si najplasljivija osoba koju sam ja u zivotu sreo.“

Tipkala sam pola sata. Skroz sam pospana. Laku noc svima. sta radite sad? - Page 34 684758713 Cuvajte se i budite mi dobro. sta radite sad? - Page 34 684758713

zmije, stakori, skorpije...brrr....
pizda
pizda
Murderator

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.07.20 5:02

urbanstyle je napisao/la:
zingaro je napisao/la:
maledetta primavera je napisao/la:
zingaro je napisao/la:

Meni talijanski i francuski ..Dugo sam se druzio sa jednom francuskinjom ovdje ..kad pricha kao da recitira Zak Prevera....ja je samo pustim i gledam je u ochi..jebesh mi sve ako mi se ne digne ...sad ne znam da li je zbog ochiju ili zbog dikcije..A talijanski je pun strasti i neochekivanih prevrata u izgovoru..predivan jezik ..shteta shto ga ne znam bolje..mozda bi ga nauchio bolje da sam imo kakvog komada koji bi mi shaputao neshto na uvce.
No ..stariji sinko je ozenio talijanku..pa cu zbog unuka morati produbiti znanje talijanskog...imam osjecaj da zivim u digiciji par mjeseci da bi ga govorio kao maternji jezik...ako sam savladao ova dva militaristichka zato shto sam morao...pa valjda bi i talijanski nauchio brze jer bi to bilo iz ljubavi..Njemachki mi je posebno odvratan jezik..ajde engleski sa teksashkim naglaskom ili oni redneci iz Tenesija...to nije toliko loshe..pa ni njujorshki naglasak jer ima u sebi talijanski nachin izgovora..
Ti si onda sigurno uzivao citati esca ... Tako melodiozan trag talijanizma u njegovom pisanju. 
Xe vero caro amico?

sta radite sad? - Page 34 11484130

Da ..uzivao sam chitati vas dvoje kada ste parlali talijanski..a Esko mi je na prvu bio i ostao najoriginalniji virtualni tip..najautentichniji forumash,,i da ne nabrajam sve ostale superlative..Kod njega nema glume ...nonjkanja...podilazenja ..ulizivanja .Nije zlopamtilo..ne ljuti se kad netko neshto za njega napishe negativno...nego argumentima masakrira sugovornika..priznajem ...ja takvo strpljenje nemam ..Bio sam se prikopcho na onaj opskurni forum samo zbog njega ..i pozelio sam samo sa njim popiti pice od mushke ekipe..ovi ostali su svi samo jeftini glumci iz nekog seoskog " kulturno umetnichkog drushtva"..Da Esko je ..veoma zanimljiva osoba iz vishe razloga..a najvishe zato shto nema dlaku na jeziku .sta radite sad? - Page 34 1619348112

czigo ja se slažem ...djubre sta radite sad? - Page 34 3997187549 je bio čovik i ostavio trajno sjećanje -pomogao mi je milijun puta direktno i indirektno ...bokteee kad bi taj zabeštima sta radite sad? - Page 34 1523192931 sta radite sad? - Page 34 1523192931

Jedini koji je imao i ima autentichan humor..bez prepisivanja kao shto radi Pizda..Gdje si ti debela gdje se skitash u doba Korone...ranish machore po susjedstvu.Meni dodju u vrt (posebno obozavaju kad neshto novo zasadim) pa se pokenjaju...a boga ti poljubim smrdi ko sam djavo,,Uopce mi nije jasno kako to ljudi drze u kuci,,mogu zamisliti kad se pokenja u onu kutiju pijeska..fuj jebo te...za ispovracat se..

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.07.20 5:21

whisperer je napisao/la:Pijem kavu.

Danas se spuštam na plažu kroz šumicu, i prema meni po istom puteljku iz suprotnog smjera prilazi lik i onako hoda i tupavo mi gleda u cice. Žene će sigurno prepoznati taj tupavi pogled. Odjednom takvog idiotskog pogleda pukne glavom o podeblju granu. U prvi mah mi je bilo drago jer je fakat odvalio granu, no čim je počeo i jaukat prestrašila sam se. Na kraju sam još morala provjeravati je l dobro.😮
Ovako mi je u cice gledala sitna i najstarija kolegica na poslu... doduse, taman su joj oci negdje u visini  mog grudnjaka ali bas mi je upao u oko taj fokusirani pogled... zena me vidi prvi dan i vidim da je prilicno fokusirana na spuzve moga grudnjaka... al reko, oniza je zena pa to ti je...

Ma Wisperica ima sigurno sise do pupka pa se valjda chovjek zato zabuljio ..nije mogo vjerovati i sigurno se upitao kako ova ne padne na nos sa tolikim sisama,,,barem ja uvijek to pomislim kad vidim neku takvu..Ali kad vidim lijepe sise onda pomislim kako bi se ja zalijepijo za njene sise ko chichak za kravlji rep.
Ustvari ..kad vidim napadni dekolte odmah znam sve o zeni..pa me takve niti ne privlache..Pa jebem ti mater i ljudima obuche se napadno i onda prigovara koji me kurac gledash..misleci da je valjda zeli pojebati a masa mushkaraca u sebi pomisli ...vidi kurvetinu ogavnu:))Ajde dok je mlada pa joj svaki kurac dobro stoji..ali one kojima zadnja kap mladosti curi one su najgore,,,napucavaju se raznim botoxima ..pumpaju one jebene usne,,,ugradjuju silikone i na pichku a da ne govorim o dupetu..Idol im je ona srpska krmacha Karleusha koju ja kad vidim na TV odmah dobijem napad bjesnila pa bi to tuko bejzbol palicom dok joj zadnji silikon ne bi izletijo na ona zvaljava usta..Danashnje zene (mislim na ovu mladju generaciju) barem ove koje su javne lichnosti izgledaju ko gumene lutke..Nigdje vishe one prirodne ljepote koja moze zainteresirati moje oko..posebno ne ovdje u USA..prije sam znao govoriti da u jednom zagrebachkom tramvaju ima vishe zgodnijih zena nego na cijeloj Floridi..Jest kuratz...shto sam vishe dolazio i promatrao taj jebeni tramvaj u njemu sam nalazio sve vishe ala Karleusha..Balkan pokupio sve najgore ugledale se na Kardashijanke pa ko vele kad one mogu biti popularne kurave onda mozemo i mi..A najvishe mi se gade one koje se blajhaju na fol plavo pa se nashminkaju tamnim bojama kao indijanci pred rat..Pitam se gdje je nestala ona profinjena kultura shminkanja kada su zene samo malo shminkom naglashavale svoju ljepotu..Zagreb je nekada bio poznat po tome a i Dalmacija ...a sada da te bog saachuva ...odvratno...za pogledati u lice...pa zato valjda onda mushki radje gledaju u sise:sta radite sad? - Page 34 1619348112

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.07.20 5:38

Tomica je napisao/la:
Štaste vi zbog gledanja uzbudite - bar znači dase ima šta pogledat. 
Po ovom ispada dabi sve 'pristojne' žemske htjele izgledat ko Hloverka?  sta radite sad? - Page 34 3679994209
Mašta Hloverka - Raza!  sta radite sad? - Page 34 1523192931

Smijem odgovoriti?

Rijetko koja zena voli poglede i ponasanje 'uspaljenog pseta'... Kao i komentare poput "imasestapogledat'; imazastaufatit'; ima cvaraka od nje pravit'; i tata bi, sine; imadobrusisu; jebenasipicka itd."

Ako to dosad nisi shvatio, onda - jebiga. Cudi se i dalje i slini za zenama kao za cevapima. Ne ide dalje od 'prijateljske zone'.

Jebiga ti to gledash iz svoje perspektive zato shto imash male sise pa si poljubomorna:))Prije par godina upoznao sam jednu zagrebchanku frendicu od moje sestre..zajebavali smo se pa smo doshli i do sisa..imala je male sise...pa sam joj reko hocesh da ti kupim sise da ne budesh razocharata ...a ona mi veli necu jer bi ti se onda dopadala,,,a ja velim....jock tek onda mi se ne bi dopadala jer ne volim da mi silikoni cvrche pod rukama...Zashto se zene oblache napadno sexi ...niko me ne moze razuvjeriti da to nije chista provokacija i manipulacija mushkim rodom..Da je nitko ne pogleda rekla bi vidi pedera nitko me ne primjecuje..ajd ti udovolji zenskoj psihi..Ja imam blago teleci pogled kad vidim dobre sise,,a za reci da neka ima dobre sise ja imam jebeno visok standard ljepote.,,tak da rijetko kojoj mogu reci...u jebo te kakve imash lijepe cice..Da bih to rekao moram ih prvo dobro prepipati rukama...tak da...kuzish..

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  taja 03.07.20 14:56

taja je napisao/la:Dovrsila posao, sjedim za kompjuterom iako pojma nemam sto bih na njemu pretrazivala trenutno i cekam 19 sati da mi zavrsi radno vrijeme   sta radite sad? - Page 34 11484130
Eeee da, i jedva cekam kad ce biti 19 sati sutra. A onda vikeeeend  sta radite sad? - Page 34 3827645783
Dia dhuit!
Za Keruma, Skoru i Nedrka. Znas da smi mi gastarbajteri sada. Iseljenici  sta radite sad? - Page 34 11484130
taja
taja

Broj postova : 5995

[Vrh] Go down

Postaj  taja 03.07.20 14:59

pizda je napisao/la:
Tomica je napisao/la:

sto se toga tice, danas je situacija super premija u odnosu na razdoblje industralizacije. Ako nista drugo, neka korist od propasti prilicnog dijela tvornica. Ne pamtim kad sam vidio/cuo da se nekoj djevojci dobacuje, uvaljuju seksisticke sprehe i sl. Danas cura moze pjeske proc od Kantride do Pecina bez da dozivi bilo koju neugodnost. Nekad bi je dozivljavala svakih pet metara. Ne kazem, uvijek se nadje neki talent ali ovo sad je apsolutno drasticna razlika...
Ili danasnji "muski" ostali bez testosterona  sta radite sad? - Page 34 3111943984
taja
taja

[Vrh] Go down

Postaj  taja 03.07.20 15:09

Radim isto sto i jucer u ovo doba, cekam kraj radnog vremena. Umorna od pogledivanja na sat  sta radite sad? - Page 34 1523192931
taja
taja

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 03.07.20 15:48

taja je napisao/la:
Dia dhuit!
Za Keruma, Skoru i Nedrka. Znas da smi mi gastarbajteri sada. Iseljenici  sta radite sad? - Page 34 11484130
Pa ja, poprave je zastupljena skoro ciela kifla.  sta radite sad? - Page 34 11484130

[Vrh] Go down

Postaj  besposlenpop 03.07.20 15:49

taja je napisao/la:Radim isto sto i jucer u ovo doba, cekam kraj radnog vremena. Umorna od pogledivanja na sat  sta radite sad? - Page 34 1523192931
Ja isto.  sta radite sad? - Page 34 2634474203
Taman se vratijo iz Lidla i Conzuma ...

[Vrh] Go down

Postaj  Gost 03.07.20 17:05

pizda je napisao/la:
Cat_ je napisao/la:Na drugoj ste temi pisali o zivotinjicama koje mi izazivaju...brrr nelagodu i strah. Ima ih dosta, ali su zmije na ubedljivo prvom mestu.  sta radite sad? - Page 34 957247240 Muz me je malo desenzibilizirao kada su gustercici u pitanju, ali na pauke, razne insekte i gmizavce jos uvek skacem, cichim i bezim.

zmije, stakori, skorpije...brrr....

plus sve ostalo sto gmize i puze  sta radite sad? - Page 34 490932984 i meni su zmije uvjerljivo na prvom mjestu sta radite sad? - Page 34 C060

plus sta radite sad? - Page 34 F050

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  taja 03.07.20 17:37

taja je napisao/la:Radim isto sto i jucer u ovo doba, cekam kraj radnog vremena. Umorna od pogledivanja na sat  sta radite sad? - Page 34 1523192931
Ja isto.  sta radite sad? - Page 34 2634474203
Taman se vratijo iz Lidla i Conzuma ...
Ti nisi nikad nista ni radio, ne cudi me za tebe  sta radite sad? - Page 34 3084372643
Nek i ja malo odmaram od crncenja  sta radite sad? - Page 34 684758713
taja
taja

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 34 / 40. Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics