sta radite sad?
Stranica 24 / 37. • Share
Stranica 24 / 37. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Re: sta radite sad?
divne su slike oblaka tamopizda je napisao/la:saricica je napisao/la:poslabo snimam, pipi. bilo je prevruce. jesul otisli gosti?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:
haha... bas je fino vidjeti te ovako raspolozenog
uviek raspolozit za privijanje . Di si Sara poprave, jel snimas?
inace, evo gledam pipijev novi avatar i kako je stavio carapice dole za poziranje da mu gutica dole izgleda veca... mmm, pravo povelika batinicetina
drago mi je da si to zamijetila . Uz desnu nogavicu se vidi pocetak moje batinicetine od 34 cm a kraj je u straznjem dzepu.... Mogu sam sebe kresnit u guzicu poprave...
saricica- Broj postova : 82
saricica je napisao/la:divne su slike oblaka tamopizda je napisao/la:saricica je napisao/la:poslabo snimam, pipi. bilo je prevruce. jesul otisli gosti?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:
haha... bas je fino vidjeti te ovako raspolozenog
inace, evo gledam pipijev novi avatar i kako je stavio carapice dole za poziranje da mu gutica dole izgleda veca... mmm, pravo povelika batinicetina
drago mi je da si to zamijetila . Uz desnu nogavicu se vidi pocetak moje batinicetine od 34 cm a kraj je u straznjem dzepu.... Mogu sam sebe kresnit u guzicu poprave...
jesu, dokle god su bijeli su poljepi. Kad budu onako crni, zastrasuju ljude i nejac...
pizda- Murderator
- Broj postova : 33630
ja sam oduvijek fascinirana njima. bilo koji oblik ili vremenska prilika - krasni su. kad su crni i olujni ujedno su u zastrasujuci ali opet divni. ja posmatram i oluje... nekako ih bas volim. dobra je americka rijec za taj osjecaj kad si ujedno i zadivljen ali i pomalo zastrasen - awe. bas je fina rijecpizda je napisao/la:saricica je napisao/la:divne su slike oblaka tamopizda je napisao/la:saricica je napisao/la:
poslabo snimam, pipi. bilo je prevruce. jesul otisli gosti?
jesu, dokle god su bijeli su poljepi. Kad budu onako crni, zastrasuju ljude i nejac...
saricica je napisao/la:
ja sam oduvijek fascinirana njima. bilo koji oblik ili vremenska prilika - krasni su. kad su crni i olujni ujedno su u zastrasujuci ali opet divni. ja posmatram i oluje... nekako ih bas volim. dobra je americka rijec za taj osjecaj kad si ujedno i zadivljen ali i pomalo zastrasen - awe. bas je fina rijec
meni nikad nece biti jasno zasto ameri tamo gdje ima najvise oluja, grade drvene kuce? Za svog zivota je po pet puta moraju graditi nanovo. Ja bi tamo napravio pravi bunker, betonsku zgradurinu bez krova pa nek puse tornado koliko hoce...
pizda- Murderator
ni meni nije jasno. bice da je zbog love... jeftinija gradnja i tako to... a i cesto se kuce kupuju vec gotove tako da ljudi ne grade po svome... moja je solidna... od dobre i jake cigle... tako je se prije gradilo, a ovo novo djubar... ima toga puno kod amera sto ja jednostavno zovem izvrnuta logika...pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:
ja sam oduvijek fascinirana njima. bilo koji oblik ili vremenska prilika - krasni su. kad su crni i olujni ujedno su u zastrasujuci ali opet divni. ja posmatram i oluje... nekako ih bas volim. dobra je americka rijec za taj osjecaj kad si ujedno i zadivljen ali i pomalo zastrasen - awe. bas je fina rijec
meni nikad nece biti jasno zasto ameri tamo gdje ima najvise oluja, grade drvene kuce? Za svog zivota je po pet puta moraju graditi nanovo. Ja bi tamo napravio pravi bunker, betonsku zgradurinu bez krova pa nek puse tornado koliko hoce...
saricica je napisao/la:ni meni nije jasno. bice da je zbog love... jeftinija gradnja i tako to... a i cesto se kuce kupuju vec gotove tako da ljudi ne grade po svome... moja je solidna... od dobre i jake cigle... tako je se prije gradilo, a ovo novo djubar... ima toga puno kod amera sto ja jednostavno zovem izvrnuta logika...pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:
jebo ti takvu jeftinocu kad ti tornado pet puta za zivota odnese kucu i sve stvari u njoj. Ostane gomila krsa i ti opet na pocetku. I opet nanovo grade te jebene drvene kuce od nekih letvica i sa ogromnom krovinom. Krov je najslabija tocka svake kuce, to ti i malo jaca bura odnese. To ne kuzim da ga jebes...i uz to, cijeli zivot provedes u strahu hoce li naic kakav tornado, nikad mirno ne spavas. To ti je ko basna o tri prascica, napravis kucu od cigala i betona i nek puse koliko hoce. Ako im i dodje 30% skuplje barem su bezbrizni cijeli zivot... Pa da lijepo dodje i 200% skuplje, opet se i te kako isplati...
Ti si hvala bogu, poprave na sigurnom, nema letvi vec zdrava cigla ....
pizda- Murderator
Već reko: ramena, križa, koljena (ne nužno tim redom).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
U lječilištu.
pa sta lijecis, covid?
besposlenpop je napisao/la:Već reko: ramena, križa, koljena (ne nužno tim redom).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
U lječilištu.
pa sta lijecis, covid?
i zbog tog si potegao do Vele Luke? Pa ima tamo kod tebe toplica koliko oces...
pizda- Murderator
Al nema blata ni moreta.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Već reko: ramena, križa, koljena (ne nužno tim redom).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
U lječilištu.
pa sta lijecis, covid?
besposlenpop je napisao/la:Al nema blata ni moreta.pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:Već reko: ramena, križa, koljena (ne nužno tim redom).pizda je napisao/la:besposlenpop je napisao/la:
U lječilištu.
pa sta lijecis, covid?
kako nema, ides na Kozari bok i blata koliko oces.. More ti ionako nije preporucljivo jer budi seksualni nagon a ti sad ne mos jebat. Ustvari, mos se jebat...
pizda- Murderator
Marendala sitno, krekeri neki, i sad ću jedan sladoled na štapiću...ide mi sladoled zadnjih dana poprave...
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Poprave marendam. Povrce samo...
maledetta primavera- Broj postova : 1678
Ja opet sladoled....
Lena- Broj postova : 8945
Lokacija : All those moments will be lost in time, like tears in rain....
Lena je napisao/la:Ja opet sladoled....
oklen ga vise vadis...
antonac je napisao/la:Lena je napisao/la:Ja opet sladoled....
oklen ga vise vadis...
iz dubokog...
pizda- Murderator
mislim da je rijec o standardima gradnje. dzaba je meni ako ja zelim sagraditi kucu od betona kad nema nikoga ko to radi i kad bi me svi odbili kada vide moj zahtjev. to je citav ustaljeni sistem... nesto ko nas JUSpizda je napisao/la:saricica je napisao/la:ni meni nije jasno. bice da je zbog love... jeftinija gradnja i tako to... a i cesto se kuce kupuju vec gotove tako da ljudi ne grade po svome... moja je solidna... od dobre i jake cigle... tako je se prije gradilo, a ovo novo djubar... ima toga puno kod amera sto ja jednostavno zovem izvrnuta logika...pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:
jebo ti takvu jeftinocu kad ti tornado pet puta za zivota odnese kucu i sve stvari u njoj. Ostane gomila krsa i ti opet na pocetku. I opet nanovo grade te jebene drvene kuce od nekih letvica i sa ogromnom krovinom. Krov je najslabija tocka svake kuce, to ti i malo jaca bura odnese. To ne kuzim da ga jebes...i uz to, cijeli zivot provedes u strahu hoce li naic kakav tornado, nikad mirno ne spavas. To ti je ko basna o tri prascica, napravis kucu od cigala i betona i nek puse koliko hoce. Ako im i dodje 30% skuplje barem su bezbrizni cijeli zivot... Pa da lijepo dodje i 200% skuplje, opet se i te kako isplati...
Ti si hvala bogu, poprave na sigurnom, nema letvi vec zdrava cigla ....
saricica je napisao/la:
mislim da je rijec o standardima gradnje. dzaba je meni ako ja zelim sagraditi kucu od betona kad nema nikoga ko to radi i kad bi me svi odbili kada vide moj zahtjev. to je citav ustaljeni sistem... nesto ko nas JUS
to je gradjevinski lobi na sceni. Sto losije kuce to vise posla za njih. Masonerija poprave...
pizda- Murderator
antonac je napisao/la:Lena je napisao/la:Ja opet sladoled....
oklen ga vise vadis...
guticasaricica je napisao/la:poslabo snimam, pipi. bilo je prevruce. jesul otisli gosti?pizda je napisao/la:saricica je napisao/la:haha... bas je fino vidjeti te ovako raspolozenogpizda je napisao/la:
sad bi te vako oznojitu najradije privinijo na grudi i jebo...
urbanstyle je napisao/la:
gutica
novi termin iz Sarine bogate niske...
pizda- Murderator
pušim ono smeće od elekt.cigare i pročitam ovo od sare ..ispalo mi se iz ruku koliko sam se ismijalapizda je napisao/la:urbanstyle je napisao/la:
gutica
evo sad pokušavam spasiti iqosa
saroooo
uglavnom sad sam naučila spizu iz konzuma
sutra će mi donit-koristim tu dostavu jer mi je pun kufer više nošenja uza skale
i onda naredam sve one artikle od preko 5 kila ,dam čoviku času ladne vode 10 kuna za kofi -iako kako izgledaju dok se popnu i donesu sve to šta ja isklikam-trebalo bi mu dat i umjetno disanje
inače došli mi gosti -znači sezona počela, šta će biti dalje to sam bog i capak znaju
sutra će mi donit-koristim tu dostavu jer mi je pun kufer više nošenja uza skale
i onda naredam sve one artikle od preko 5 kila ,dam čoviku času ladne vode 10 kuna za kofi -iako kako izgledaju dok se popnu i donesu sve to šta ja isklikam-trebalo bi mu dat i umjetno disanje
inače došli mi gosti -znači sezona počela, šta će biti dalje to sam bog i capak znaju
urbanstyle je napisao/la:pušim ono smeće od elekt.cigare i pročitam ovo od sare ..ispalo mi se iz ruku koliko sam se ismijalapizda je napisao/la:urbanstyle je napisao/la:
gutica
saroooo
to elektricno dimi ko termoelektrana. Pusi cigarete, ionako ti je garantirano da ces umrit pa pusila ti cigarete, elektriku ili guticu...
pizda- Murderator
urbanstyle je napisao/la:uglavnom sad sam naučila spizu iz konzuma
e jesi skrta, za deset kuna moze popit samo cistu kavu, kapucino je vec skuplji. Nece ti ubuduce ljudi nosit, dusu ispuste dzaba...
pizda- Murderator
ma šta dimi-nije to ono šta ti mislišpizda je napisao/la:urbanstyle je napisao/la:pušim ono smeće od elekt.cigare i pročitam ovo od sare ..ispalo mi se iz ruku koliko sam se ismijalapizda je napisao/la:urbanstyle je napisao/la:
gutica
saroooo
to elektricno dimi ko termoelektrana. Pusi cigarete, ionako ti je garantirano da ces umrit pa pusila ti cigarete, elektriku ili guticu...
to su elegantni dimovi
smeće je al..ja to po skrivećki ne da mi se izlaziti vanka zapalit,ovo samo da mi se ovisnost smiri
inače pari ka kemijska olovčica
pušim ja ,ne boj se cigare uvik u borši
Stranica 24 / 37. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Stranica 24 / 37.